• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Digadz | سایت جدید شبیه به Paidverts برای سرمایه گذاری + استراتژی سرمایه گذاری

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
digadz - سایت جدید از موسس Adbonuz برای سرمایه گذاری

سایت تبلیغاتی و سرمایه گذاری جدید شبیه به Paidverts

خرید بسته های تبلیغاتی 1 دلاری و دریافت 150 درصد معادل 1.5 دلار
با تبلیغاتی به ارزش 0.001 سنت تا 100 دلار (حتی بیشتر)! همانند Paidvertsدریافت جوایز 0.1 تا 25 دلاری در حین سورف تبلیغات

واریز و دریافت آنی به پرفکت مانی
درود
امروز سایت Digadz رو برای سرمایه گذاری و کسب درآمد اینترنتی خدمتتون معرفی کنم .
این سایت نزدیک به 2 روزه که افتتاح شده و با مدلی شبیه به پیدورتس/paidvets کار خودش رو شروع خواهد کرد .این سایت از موسس سایت فوق العاده و معتبر Adbonuz هست که هنوز هم پس مدت 8 ماه در حال پرداخت آنی به کاربران می باشد.

سرمایه گذاری و دریافت سود روزانه در این سایت به این صورت هستش که حداقل سرمایه گذاری 1$ (یعنی خرید بسته های تبلیغاتی 1 دلاری) و سود دریافتی 150 درصد در مجموع (معادل 1.5 دلار ) می باشد،سود دریافتی هم بصورت متغیر از 2 تا 10 درصد در روز هستش.

سایت دارای اسکریپت کاملا اختصاصی ست ، حداقل برداشت 5 دلار و از payment های مختلف پشتیبانی می کند.
سایت چگونه کار می کند؟
این سایت سیستمی دقیقا شبیه به پیدورتس داره یعنی واحد امتیازی تعریف شده در سایت Dig Points هستش که هر چه امتیاز شما بیشتر باشه تبلیغات دلاری با ارزش تری برای شما میاد.با تبلیغاتی به ارزش 0.001 سنت تا 1000 دلار (حتی بیشتر)! دقیقا همانند Paidverts

چگونه در سایت امتیاز خود را افزایش دهیم؟:

1- کلیک بر روی Dig Points روزانه رایگان
2- خرید بسته های تبلیغاتی 1 دلاری و دریافت 1500 امتیاز معادل 1.5 دلار

امتیازات تعریف شده در این سیستم :

Dig Value : در این قسمت شما تبلیغات پولی را دریافت خواهید کرد.

Dig Point : واحد اصلی امتیاز موجود در سایت هست که هر چقدر بیشتر باشد تبلیغ پولی که برای شما ارسال خواهد شد بیشتر خواهد بود
فعلا پوینت ها 12تایی هستند ارزش هر پوینت به دلار به این صورت هستش 1 دیگ پوینت = 0.001 دلار هستش و به ازای هر تبلیغی که به اکانت شما اضافه میشه از دیگ پوینت شما کم میشه

Dig Bonuses : در این قسمت 10 تبلیغ برای مشاهده هست که در صورت مشاهده اونها ، روز بعد شانس دریافت جوایز دلاری بعنوان پاداش رو خواهید داشت.
این قسمت Bonuses یکی از نکات مهم و وجه تمایز با پیدورتس می باشدکه توجه خیلی ها رو جلب کرده و در این بین شما شانس دریافت جوایز 0.1 تا 25 دلاری سایت رو در حین سورف تبلیغات Dig Bonuses خواهید داشت

گروه ها متناسب با امتیازشون بصورت زیر هستند:

Level 1 ........ 800 to 4.5k Points
Level 2 ........ 4.5k to 10.5k Points
Level 3 ........ 10.5k to 22.5k Points
Level 4 ........ 22.5k to 45k Points
Level 5 ........ 45k to 82.5k Points
Level 6 ........ 82.5k to 165k Points
Level 7 ........ 165k to 330k Points
Level 8 ........ 330k to 660k Points
Level 9 ........ 660k to 1.35m Points
Level 10 ........ 1.35m to 2.7m Points
Level 11 ....... 2.7m to 7.5m Points

نمایی از تبلیغات با ارزش سایت :

Untitled.png

2ztm73m.jpg

digadz_value.jpg

Untitled3.png

Untitled5.png

این هم یه جایزه 20 دلاری که سایت به عنوان bonuse ( هدیه ) به یکی از کاربرا داد

Untitled5.png

سندهای برداشتیم از این سایت:
digadz_proof_5.png

digadz.png

digadz_proof.png

Untitledu77.png

Untitled.png

این هم سندهای برداشت فردی که در لول 10 قرار داره:
history.jpg

دلایل اصلی اعتماد به سایت :

1-پلن ها و روش های کسب درآمد منطقی شبیه به پیدورتس که جواب داده
2-مدیریت مجرب و موسس سایت معتبر Adbonuz
3-تایید شدن از جانب پیپال به عنوان یک سایت تبلیغاتی و سرمایه گذاری
4-اسکریپت کاملا اختصاصی به مانند پیدورتس و Adbonuz

توضیحات کوتاه پیرامون Digadz :

• دریافت 150 درصد در مجموع - سود متغیر 2 تا 10 درصد در روز
    • حداقل سرمایه گذاری در این سایت 1 دلار هست.(خرید بسته های 1 دلاری - Ad Pack )
    • واحد امتیازی تعریف شده در سایت Dig Points نام دارد.1 دیگ پوینت = 0.001 دلار
    • امتیاز بیشتر = دریافت تبلیغات با ارزش تر
    • برای هر یک دلاری که صرف خرید تبلیغات میکنید 1500 امتیاز به دست می اورید
    • با تبلیغاتی به ارزش 0.001 سنت تا 1000 دلار (حتی بیشتر)! همانند Paidverts
    • دریافت جوایز 0.1 تا 25 دلاری سایت به عنوان Bonuses در حین سورف تبلیغات هستش
    • دریافت کردیت برای نمایش سایت خود به ازای هر خرید
    • حداقل برداشت :5 دلار
    • سیستم های بانکی واریز و برداشت : PerfectMoney ، EgoPay , payza , paypal
---------------------------------------------------------------

ثبت نام کنید

آموزش شروع سرمایه گذاری:
پس از ثبت نام به قسمت Purchase Ads اکانت خود برید. سپس به قسمت create bundle ads campaign کلیک کنید.
sadd.png

سپس برای تعیین قوانین سایت بر روی I HAVE READ AND UNDRESTAND کلیک کنید.

سپس در کادر قسمت Targeted URL، ادرس سایت مورد نظر خودتون رو برای تبلیغ وارد کنید. سپس روی NEXT STEP کلیک کنید.
و در گزینه های بعدی هم باید سایت و بنرش رو اپلود کنید و توضیحاتی هم راجب سایتتون بدید. هر جا هم کمک خواستید بگید یا از https://translate.google.com/ کمک بگیرید.

توضیحات یکی از دوستان:
نه عزیز . چرا فکر میکنین یک دلار خریدین باس تبلیغ 1.5 بهتون بده . 1 دلار که تبلیغ بخرین 1500 امتیاز میده و به ازای اون بهتون تبلیغ میده . نه به ازای پولتون . پس ممکنه یه روز بهتون 1 دلارشو بده 500 تاش بمونه واسه فردا . حتما قرار نیست تو یه روز سودتونو بده . الان شما یک دلار دادین سایت و اون 50 سنت مال فی پرفکت مانی بود پس نمیتونین بگین من 1.5 دادم سایت و اونم 1.5 پس داده. حالا برو به بخش لاگ ها ببین امتیاز هات کجا کم شدن.
http://digadz.com/member/point_log.php
مثلا من یک دلار سرمایه گذاری کردم به جاش 1500 امتیاز داد که منو برای جایزه هم واجد شرایط کرد که یک دلار از اونجا بردم و اونم سرمایه گذاری کردم وشد 3500 امتیاز . فرداش 3.9 دلار داد بهم که بالا گذاشتم عکسشو و سه دلار اونو باز سرمایه گذاری کردم و به جاش 4.5 داد که دقیق سودشو داده . این 4.5 با اون چند سنت که از قبلی مونده بود شده 5.2 دلار . یعنی با یک دلار سرمایه گذاری و سرمایه گذاری سودت میتونی به سود خوب برسی . نه اون یک دلار.

کسانی که با لینک بنده ثبت نام کنن و سرمایه گذاری کنن، 100% از مبلغی که از اونا کسب میکنم رو فقط برای اولین سرمایه گذاری بهشون میدم.
( مثلا اگه شما با لینک من ثبت نام کنی و 100 دلار بریزی تو سایت، من مبلغ 10 دلار رو به حساب پرفکت مانیتون واریز میکنم. و میتونید با اون 10 دلار هم دوباره تبلیغ بخرید )
منبع: earn1sec

Last edited:

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان لطف کنین واسه یه سایت 50 تا تاپیک نزنید:cool:
گوه گیجه می گیره ادم
همتون هم تو کار کپی هستید دیگه...

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان لطف کنین واسه یه سایت 50 تا تاپیک نزنید:cool:
گوه گیجه می گیره ادم
همتون هم تو کار کپی هستید دیگه...
من سایت رو با توضیحات جامع تر معرفی کردم. و چند تا دلیل معتبر هم برای اطمینان به سایت آوردم.

خواهشا محترمانه حرف بزنید دوست عزیز

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اتفاقا این تاپیک از همه بهتر و گویاتره
ممنون از استارتر
موفق باشید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان پی پال هم به سایت اظافه شد. ( امکان واریز و دریافت به پی پال ):general707:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان سایت همین حالا چند تا تبلیغ دلاری خوب داد:

Untitled3.png

Untitled5.png

این هم یه جایزه 20 دلاری که سایت به عنوان bonuse ( هدیه ) به یکی از کاربرا داد

Untitled5.png

Snap2.jpg

امروز سایت کولاک کرده:general406:

Last edited:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
Dear valued members,

As of now, we are currently working on the withdrawal request page and adding some integration codes. All pending withdrawal requests will be cancelled so we can finish all the work.

The withdrawal request will be resumed as soon as were done on all the tasks. This is to fix all the current errors members experiencing.

We apologize for the delay and we appreciate your patience.

Regards,

Beejay

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
نمیدونم چرا به ما هیچی جایزه نداد ...3 دلار گذاشته بودم ... ولی در کل خوبه به نظرم :) 1 تبلیغ 1 دلاری داشتم و بقیه نیم دلاری و ...

3 دلارم رو نزدیک 4.5 داد خوبی که داده فعلا همون روز همه سود و میده چون شروع سایته به نظرم خوبه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
Dear valued members,

As of now, we are currently working on the withdrawal request page and adding some integration codes. All pending withdrawal requests will be cancelled so we can finish all the work.

The withdrawal request will be resumed as soon as were done on all the tasks. This is to fix all the current errors members experiencing.

We apologize for the delay and we appreciate your patience.

Regards,

Beejay
برداشت زده بودی؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
نمیدونم چرا به ما هیچی جایزه نداد ...3 دلار گذاشته بودم ... ولی در کل خوبه به نظرم :) 1 تبلیغ 1 دلاری داشتم و بقیه نیم دلاری و ...

3 دلارم رو نزدیک 4.5 داد خوبی که داده فعلا همون روز همه سود و میده چون شروع سایته به نظرم خوبه
بسته به شانستون داره که جایزه بگیرید یا نه. بله چون سایت تازه شروع به کار کرده تبلیغات خوبی میده تا کاربران بیش تری جذب کنه.

با تشکر از نظر شما

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
مشکل برداشت حل شد و میتونید بردشات کنید و این هم اولین سند برداشتی :
digadz_proof_earn1sec.png

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خیلی طولانی بود . اما اگر من بیام 200 دلار سرمایه گذاری کنم بعد چند روز چقدر برمیدارم ؟‌

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من بهتون گیفتم برداشت انی هست و از 24 تا حداکثر 72 ساعت واریز میکنن
یعنی چی برداشت آنی هست از 24 تا 72 ساعت واریز میشه ؟
داداش آنی یعنی درجا بریزه تو پرفکت مانی تو 2 ثانیه .
پس آنی نیست

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
خیلی طولانی بود . اما اگر من بیام 200 دلار سرمایه گذاری کنم بعد چند روز چقدر برمیدارم ؟‌
الان بهترین موقعیت برای سرمایه گذاریست و چند وقت پیش که من برای تست 1 دلار گذاشته بودم تو 4 روز شد 2.54 دلار. به نظر من موقعیت خوبی برای سرمایه گذاری هست

بالا