• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Digadz | سایت جدید شبیه به Paidverts برای سرمایه گذاری + استراتژی سرمایه گذاری

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
آقا الان یک سوال بزرگ برام بوجود اومد
برای ۱ دلار خرید تبلیغ با پرفکت مانی ۱.۵۳ تراکنش کم میکنه!!! ۵۳ سنت کارمزد زده.!!!!!!!!

خوب اینکه گفته ۱ دلار بدید . ۱.۵ دلار بگیرید از تماشای تبلیغات. درست در نمیاد که..
ما در حقیقت ۱.۵ دلار بهش میدیم. تبلیغ هم براش کلیک میکنیم. سر به سر .هیچ سودی نمیکنیم.

ولی برای ۱۰ دلار امتحان کردم ۸۰ سنت کارمزد تراکنش زده. این هم زیاده ولی خوب نسبت به ۱ دلار خیلی عجیبه!!!
digadz.JPG

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
برای ۱ دلار خرید تبلیغ با پرفکت مانی ۱.۵۳ تراکنش کم میکنه!!! ۵۳ سنت کارمزد زده.!!!!!!!!

خوب اینکه گفته ۱ دلار بدید . ۱.۵ دلار بگیرید از تماشای تبلیغات. درست در نمیاد که..
ما در حقیقت ۱.۵ دلار بهش میدیم. تبلیغ هم براش کلیک میکنیم. سر به سر .هیچ سودی نمیکنیم.

ولی برای ۱۰ دلار امتحان کردم ۸۰ سنت کارمزد تراکنش زده. این هم زیاده ولی خوب نسبت به ۱ دلار خیلی عجیبه!!!
مشاهده پیوست 719545
بله. اما در واقع شما بیش تر از 1.53 دلار درآمد کسب میکنید.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
بله. اما در واقع شما بیش تر از 1.53 دلار درآمد کسب میکنید.
چطوری؟
وقتی خود سایت میگه 1500 امتیاز میده و 1,5 دلار سود میده،دیگه چه سودی؟
1500 امتیاز تعریف شده است برای گرفتن تبلیغ ،بیشتر از 1,5$ که نمیشه؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
شما با کلیک روزانه و خرید تبلیغات بیش تر از این مقدار کسب میکنی.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
شما چرا سریع جبهه می گیرید؟
جوری رفتار می کنید انگار سایت برای خودتونه.
قصدم فقط کمکه همین.
اینجا: https://www.mytrafficvalue.com/forum/monitor/digadz/11.html
فروم MMG هم برید نگاه کنید.
دوست عزیز الان که در فروم MTV هم طرفدار این سایت شدن و میگن بهتر از paidverts هست. همونطور که بهتون گفتم سایت داره پیشرفت میکنه و مطمئن باشید بهتر از paidverts میشه. اون اولا چون سایت یکم قاطی کرده بود میگفتن اسکم هست ولی حالا شما برید پست هاشون رو ببینید.
https://www.mytrafficvalue.com/forum/monitor/digadz/17.html
یه عده ی کمی هم هنوز هستن که میگن این سایت اسکم هست، مطمئن باشید که حرف هاشون رو بی اساس و غیر منطقی میزنن. سایت Digadz بهترین سایت برای سرمایه گذاری هست.

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66

مشاهده پیوست 719545

دوستان اون قضیه فی هم قبلا من خودم جواب دادم و جواب اون فی دوست عزیزمون نقل قول کردن توی پست اول . بازم نقل قول میکنم :
چرا فکر میکنین یک دلار خریدین باس تبلیغ 1.5 بهتون بده . 1 دلار که تبلیغ بخرین 1500 امتیاز میده و به ازای اون بهتون تبلیغ میده . نه به ازای پولتون . پس ممکنه یه روز بهتون 1 دلارشو بده 500 تاش بمونه واسه فردا . حتما قرار نیست تو یه روز سودتونو بده . الان شما یک دلار دادین سایت و اون 50 سنت مال فی پرفکت مانی بود پس نمیتونین بگین من 1.5 دادم سایت و اونم 1.5 پس داده. حالا برو به بخش لاگ ها ببین امتیاز هات کجا کم شدن.
http://digadz.com/member/point_log.php
مثلا من یک دلار سرمایه گذاری کردم به جاش 1500 امتیاز داد که منو برای جایزه هم واجد شرایط کرد که یک دلار از اونجا بردم و اونم سرمایه گذاری کردم وشد 3500 امتیاز . فرداش 3.9 دلار داد بهم که بالا گذاشتم عکسشو و سه دلار اونو باز سرمایه گذاری کردم و به جاش 4.5 داد که دقیق سودشو داده . این 4.5 با اون چند سنت که از قبلی مونده بود شده 5.2 دلار . یعنی با یک دلار سرمایه گذاری و سرمایه گذاری سودت میتونی به سود خوب برسی . نه اون یک دلار.

البته الان فهمیدم که فی به خود سایت میرسه که بایدم برسه . باید یه جور بتونه سرمایه مورد نیاز رو بدست بیاره . آخه من دو روزه سه دلار از اون یک دلار گیرم اومد اون سه دلار رو باز گذاشتم 6 دلار گیرم اومد 3 دلارشو باز گذاشتم توی سایت شد 8 دلار پول توی حسابم + امتیازاتی که نداده بود و 6 دلارشو خارج کردم بقیه شو سرمایه گذاری کردم . دوستان حتما حتما به این نکته توجه کنین باید توی سایت فعالیت کنین و سودشو باز سرمایه گذاری کنین وگرنه با یک دلار اصلا و ابدا اگه سود گیرتون بیاد. مثلا میزان خرید تبلیغات من که مساوی سرمایه گذاری هست رو ببینین.
3qgiqt6wipyt1b9i5uhw.png

البته از جیبم فقط همون 1.5 دلار که اول دادم خرج شده بقیه ش همه سود سایت بوده.

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
آرمین خان شما از درآمدی که از زیر مجموعه هاتون بدست میاورید به خود زیر مجموعه هاتون چیزی برنمیگردونید؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان این سایت تبلیغات های پولی رو معمولا سایت چند ارسال میکند؟
من از دیروز میزان امتیازمو به 18000 رسوندم اما تبلیغاتی نیومده!!!

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
دوست عزیز الان که در فروم MTV هم طرفدار این سایت شدن و میگن بهتر از paidverts هست. همونطور که بهتون گفتم سایت داره پیشرفت میکنه و مطمئن باشید بهتر از paidverts میشه. اون اولا چون سایت یکم قاطی کرده بود میگفتن اسکم هست ولی حالا شما برید پست هاشون رو ببینید.
https://www.mytrafficvalue.com/forum/monitor/digadz/17.html
یه عده ی کمی هم هنوز هستن که میگن این سایت اسکم هست، مطمئن باشید که حرف هاشون رو بی اساس و غیر منطقی میزنن. سایت Digadz بهترین سایت برای سرمایه گذاری هست.
شما در سایت paidverts فعالیت دارید؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان این سایت تبلیغات های پولی رو معمولا ساعت چند ارسال میکند؟
کسی نمیخواد کمکی به ما بکند؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
عزیز اگه من 500$ بریزم چقدر کاسب میشم? حتما باید تبلیغاتشو باز کنم?
شما اگه 500 دلار بریزی در گروه 9 قرار میگیری و حدود 750 دلاری کاسب میشی. بله برای دریافت سود، سایت به شما تبلیغات پولی میده و با مشاهده تبلیغات بهتون پول میده. کار ساده ای هست و وقت کمی مصرف میکنه.;)

Last edited:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان این سایت تبلیغات های پولی رو معمولا سایت چند ارسال میکند؟
دقیقا مشخص نیست که چه اعتی تبلیغات میان و شما باید به سایت سربزنی تا ببینی تبلیغات میاد یا نه؟
به زودی برات تبلیغات دلاری خوبی میرسه:)
کسی نمیخواد کمکی به ما بکند؟
ببخشید من چند ساعت نبودم. ;) جوابتون رو دادم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دقیقا مشخص نیست که چه اعتی تبلیغات میان و شما باید به سایت سربزنی تا ببینی تبلیغات میاد یا نه؟
به زودی برات تبلیغات دلاری خوبی میرسه:)

ببخشید من چند ساعت نبودم. ;) جوابتون رو دادم

از پاسختان ممنونم
آیا امروز برای شما تبلیغات پولی رسیده یا خیر؟
و اینکه
شما از درآمدی که از زیر مجموعه هاتون بدست میاورید به خود زیر مجموعه هاتون چیزی برمیگردونید یا خیر؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
از پاسختان ممنونم
آیا امروز برای شما تبلیغات پولی رسیده یا خیر؟
و اینکه
شما از درآمدی که از زیر مجموعه هاتون بدست میاورید به خود زیر مجموعه هاتون چیزی برمیگردونید یا خیر؟
خیر. هنوز تبلیغات پولی نرسیده. اگه درآمد چشم گیری باشه، ممکنه چند درصد رو بدم.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
Dear Valued members,

Banners and Live stats are temporarily disabled to reduce page load. We will implement it again as soon as we find the solution on the problem. We apologize for the inconvenience it causes.

Regards,

Digadz Technical Team.

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
خوبه ماله منم همینطور بود ولی دیگه مثل قبلا 50 سنتی و یه دلاری نمیده . چون کاربراش و تبلیغات سفارشی بیشتر شدن تعداد تبلیغات روزانه رو زیاد کرده ولی مقدارشونو کم . همین گواه پیشرفت سایتشونه.

بالا