خیراین سایت هایپه؟
نه فری هممیشهبرای دریافت جایزه های روزانه حتما باید سرمایهگذاری کرد یا فری هم میشه؟
خیر. اما اگه حالا سرمایه گذاری کنید٬ به لول 7 میرید و روزانه بین 8 تا 15 دلار دریافت میکنیدایا در این سایت معلوم هست که کی سود برمیگرده ؟
100 دلار بزاری سر ماه میشه 150 یا اصلا معلوم نیست؟ و اینکه دلیلش چیه؟
لول 7 چقدر باید سرمایه بزاریم؟خیر. اما اگه حالا سرمایه گذاری کنید٬ به لول 7 میرید و روزانه بین 8 تا 15 دلار دریافت میکنید
داداش شما با چقدر سرمایه رفتی لول 4؟برای دوستان توی یکی دو ساعت گذشته تبلیغات پولی یا بونوس اومده؟؟
امروز بر خلاف چند روز گذشته تبلیغات بونوس هم برای بنده نیومده!!!
ببخشید ولی به نظرم بهتره انجام ندیم. چون ممکنه تبلیغات کم کم بیاد و امتیاز الکی کم شه به نظرم اول باید به امتیاز خوبی رسید بعد اد فیلتر رو خرید و بعد این اپگرید رو انجام داد . دقت کنید دلیل اینکه قیمت رو پایین گذاشتن به این خاطر نیست که اپگرید خوبیه و کاربرا راحت بتونن اپگرید کنن برا اینه که کاربرا اپگرید کنن و با تبلیغات کم امتیاز هاشون کم بشه . چون خیلی کم پیش میاد که تبلیغات بالا دیسکار بشه و اونم به شما برسه.دوستان حتما اپگرید 5 سنتی رو انجام بدید من تا حالا 0.15 ازش کسب کردم
اپگرید 5 سنتی ربطی به امتیاز ها و تبلیغات نداره. فقط علاوه بر تبلیغات خودتون تبلیغات discard هم میارهببخشید ولی به نظرم بهتره انجام ندیم. چون ممکنه تبلیغات کم کم بیاد و امتیاز الکی کم شه به نظرم اول باید به امتیاز خوبی رسید بعد اد فیلتر رو خرید و بعد این اپگرید رو انجام داد . دقت کنید دلیل اینکه قیمت رو پایین گذاشتن به این خاطر نیست که اپگرید خوبیه و کاربرا راحت بتونن اپگرید کنن برا اینه که کاربرا اپگرید کنن و با تبلیغات کم امتیاز هاشون کم بشه . چون خیلی کم پیش میاد که تبلیغات بالا دیسکار بشه و اونم به شما برسه.
البته هر کسی یه جور از سایت استفاده میکنه و روش منم اون بالاییه که گفتم.
یعنی امتیاز کم نمیکنه؟ فکر نکنم اینطور باشه ها . ولی تا حالا اپگرید نکردم.اپگرید 5 سنتی ربطی به امتیاز ها و تبلیغات نداره. فقط علاوه بر تبلیغات خودتون تبلیغات discard هم میاره
بله ارزش دارهیعنی امتیاز کم نمیکنه؟ فکر نکنم اینطور باشه ها . ولی تا حالا اپگرید نکردم.
اگه امتیاز کم نکنه ارزش داره.
هایپ سود غیر معقول میده و در چند روزه اول اسکم میشه و پول ها رو میخوره. مثلا در همون دقیقه اول ممکنه 90% پولتو بده ولی این سایت معتبر هست و فرق میکنه.فرق این جور سایتها با هایپ چیه
برید قسمت تبلیغات پولی پایین صفحه نوشته چند تا تبلیغات راس چه ساعتی واستون ارسال میشه800 امتیاز الان ازم کم کرده ولی خبری از تبلیغات نیست
داداش یه لطفی میکنی جواب سوال قبلیمو بدی؟برید قسمت تبلیغات پولی پایین صفحه نوشته چند تا تبلیغات راس چه ساعتی واستون ارسال میشه
مثلا واسه خود من نوشته ساعت 22:24 به وقت سرور سایت 20 تا تبلیغات میاد واسم
البته بونوس رو هم همون موقع ارسال میکنه
با توجه به امتیاز کسر شده از من باز هم ارزش تبلیغات نسبت به دیروز کم شده است