در میزان سوددهی بله صد بهتر از پایدورتس استدوستان این پیام Jo ربطی به سایت Digadz نداره. Jo میخواد بگه که سایت paidverts از digadz بهتره. و به نظر من سایت digadz صدها برابر بهتر از پیدورتس هست.
مطمئن باشید که سایت digadz معتبر تر میشه.در میزان سوددهی بله صد بهتر از پایدورتس است
ولی بحثی که اینجاست اینکه آیا واقعا" در عملکرد و اعتبار و امکانات هم بهتر خواهد بود؟
بطور مثال الان امکانات پایدورتس خیلی بیشتر از دیگ ادز هست همین خرید و فروش سهام یا بودن بازی های مختلف
همان طور که توی پست قبلی هم گفتم باید دید اسلحه ای که جو گفته چی هستش اگر افزایش ارزش تبلیغات بود که نباید نگران بود چون با این کار جو هم فهمیده که رقیب جدی پیدا کرده و تنها نیت ولی اگر اسلحه جو یه امکان یا آپشن جدید باشه باید دوباره بررسی کرد
راستی واریز کمسیون بنده یادتون نره!
ایکاش همین طور باشه من که میخوام تا رسیدن به گروه 7 یا 8 اصلا از سایت برداشت نزنم و با سودهام فقط تبلیغات بخرم، انشالله که به فکر اعتبار خودشم باه و طوری ادامه بده که بتونه سود همه رو پرداخت کنه، من حتی میگم دوستانی که توی این سایت فعالیت میکنند یک جایی جمع بشیم و بصورت آنلاین در مورد راهکارهای پیشرفت توی این سایت بحث کنیممطمئن باشید که سایت digadz معتبر تر میشه.
کمیسیون شما تا شب واریز میشه. خیلی عذر میخوام ولی من تا شب مطمئن باشید براتون واریز میکنم. من الان پشت سیستم نیستم
3.8 دلار کمیسیون واریز شد.سلام
U4147075
ممنونم
سند برداشت چهارمم به مبلغ 40 دلار از سایت بسیار معتبر digadz:
![]()
چند روزه سیصد تا گذاشتی؟من حدود 300 دلار سرمایه گذاری کردم و بعد حدود 80% دریافتی هام رو دوباره سرمایه گذاری میکنم![]()
دوست عزیز من ،تا حالا 100 دلار گذاشتم و در جملات قبلی هم چون با گوشی موبایل داشتم مینوشتم٬ دستمرفت روی 3.چند روزه سیصد تا گذاشتی؟
در مجموع تا الان چقدر برداشتی؟
سلام زمانیکه سایت Under Contructrion هست یعنی در حال اضافه کردن تبلیغات های پولی و بونوس شما هستند که معمولا کمتر از نیم ساعت طول میکشددوستان سایت برای من فقط باز نمیشه یا مشکل پیدا کرده؟ دیشب زده بود Under Contructrion ولی الان کلا بالا نمیاد!
53 سنت ( معادل 0.53 دلار)سلام
برای خرید تبلیغ با پرفکت مانی چقدر کارمزد میگیره این سایت؟
اطلاعی ندارم. اما فکر کنم بین 0.5 تا 1.5 دلار بگیره.دوستان لول دوم درآمد روزانش چند دلاره؟
ممنون از جواب53 سنت ( معادل 0.53 دلار)