ممنون از لطفتون !برای تمرین بله می شه با ماوس هم کار کرد حتی اگه خیلی حوصله داشته باشید می تونید با ماوس کارای قشنگی بکشید.
من از بهار 85 نقاشی دیجیتالی کار می کنم :lol:
بله تبلت فقط برای طراحی هستش، مثلا مداده :lol:
من در خدمتتون هستم.
جدی؟ یعنی هم کلاس اموزشی هم cd اموزشی ؟فقط کلاس سیاه قلم رفتم, دیجیتال رو خودم یاد گرفتم بیشتر تجربه و تمرینه :lol:
ایشاا... بعد عید می خوام دوره های نقاشی دیجیتالی خیلی پیشرفته ای رو راه اندازی گفتم که هم تمرینات خیلی مناسبی رو شامل بشه هم آموزش های ویدیویی که خودم می خوام تهیه کنم :lol:
سایتم رو که راه اندازی کنم می خوام تبلیغاتم رو گشترده تر کنم
راستش تولد 5ام هستبله هم کلاس هم آپلود فایل های ویدیویی برای شرکت کننده ها که بهتر مطالب رو درک کنن
یه سری سی دی و دی وی دی هم برای بخش فروشگاه سایت
تاریخ تولد کی هستش؟
من کا رو 2 هفته ای تحویل می دم, ولی فعلا برای تعطیلات عید می خوام رو سایتم کار کنم
خوب لطفا عکس اصلیتون رو بذارید من ببیتن رنگشون چطوریه که بهتر بتونم راهنمایی کنم
دیدید یکم دیگه رو خطتون کار کردید چقدر قشنگ تر شد؟
خیلی خوب پیش می رید. فقط عکس اصلی رو بفرستید که من بدونم باید چه راهنمایی کنم
برای شروع دیر نیستا! اگه خواستید من کمکتون می کنم. اتفاقا می خوام دوره های آنلاین راه اندازی کنم برای کسانی که مایل هستن دیجیتال کار کنن اما هزینه کلاس های حضوری رو ندارن یا اینکه وقت ندارن کلاس برن:lol:
راستش برای کارهای خودم در نظر گرفته بودم ولی بنظرم جالب می شه اگه اعضا فرووم هم کارای خودشون رو قرار بدن :lol:
کار رنگ امیزی و همچنین استفاده از تکسچرها که خیلی عالی هستش :lol:
فقط یه سوال outline هم کار خودتون هستش از نوع خط نشون می ده که تبدیل به وکتور شده
نه، outline کار خودم نیست. این طرح اژدها رو، سه چهار سال قبل، فکر کنم تو همون سایت deviantart دیدم (که در اصل برای تاتو بوده) و ازش خوشم اومد. متأسفانه کیفیتش هم برای تبدیل کردن به وکتور خیلی پایین بود، یعنی resolution پایین بود و خطوط واضح نبودند (با مداد خیلی کم رنگ طراحی شده بود).
اون زمان وقت آزاد زیاد داشتم و خیلی علاقه داشتم تو این زمینه کاری بکنم و از طرفی تمرین خوبی بود تا با فوتوشاپ بیشتر آشنا بشم. شروع کردم به تبدیلش به وکتور و بعد رنگآمیزی. برای پسزمینه و برای بخشهای مختلف پوست و ناخن و دندان از Texture های مختلف استفاده کردم. سرگرمی خیلی خوبی بود. :happy: