samir_dante
Registered User
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 4
سلام آقا من یه ps3 fat 4.11 دارم که فریمور اورجینال هستش.برای دانگرید چقدر هزینش میشه؟
سلام دکتر ما همچنان منتظریم بگی بیایم کنسول رو درس کن
سلام آقا من یه ps3 fat 4.11 دارم که فریمور اورجینال هستش.برای دانگرید چقدر هزینش میشه؟
سلام دوست عزيز اگر بخوايد ps4 رو بياريد قيمت ها به چه صورته قيمت بازي ها چطور ممنون
عزيز امکانش هست من دستگاهم رو براتون با پيک بفرستم شما هک جديد رو روش نصب کنيد برام پس بفرستيد؟
اگر اره بيزحمت ادرس و قيمت رو برام پخ کنيد واينکه حدودا چند روز ديگه اماده ميشه
سلام
من به پلی استیشن دارم
ورزن 3.01
مردم خوام کپسول خور کنم و باز بریزم
هزینه را بفرمایید
pm دادمدکتر کنسول مریض دارم پخ دادم جواب ندادی .کنسول (red scren of death (rsod تعمیر میشه یا نه .؟تعمیر سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ هزینش چقد میشه؟
pm دادمسلام.
برای دانگرید ps3 مدل cechG هزینش چقدره؟
من تهران هستم. این شمارمه. 09191761710ممنون میشم هزینشو sms کنید
سلام. اگه ps4 بيا قيمتش تو ايران چقدر ميشه و اين كه چقدر طول مي كشه كپي خور شه؟ من 12 ساله pc بازي مي كنم و مي خوام برم رو كنسول. با دسته بازي كردن سخت نيست؟ مخصوصا اول شخص ها؟ بعد Xbox و playstation چه فرقي با هم دارند؟
سلام دوست عزيز اگر بخوايد ps4 رو بياريد قيمت ها به چه صورته قيمت بازي ها چطور ممنون
عزيز امکانش هست من دستگاهم رو براتون با پيک بفرستم شما هک جديد رو روش نصب کنيد برام پس بفرستيد؟
اگر اره بيزحمت ادرس و قيمت رو برام پخ کنيد واينکه حدودا چند روز ديگه اماده ميشه
داداش با اینکه خودم کنسول بازم ولی باید بگم ماوس کامپیوتر یک رویای شگفتی سازه توی بازی ها که فوق العاده بازی هارو آسان تر میکنه. و خیلی وقتاها میزنی توی سر خودت میگی ای کاش ماوس بودو اینجارو راحت رد میکردم !
دکتر 2تومن یکم گرون نیست...؟
با دلار 4 تومن هم حساب کنی میشه 1.600...یکم شفاف سازی بکنید که از چه مراحلی عبور میکنه که به 2 تومن میرسه...
اگه ps4 بیاد و کپی خور شه بازی های ps3 روش اجرا می شه ؟ اگر رنگ سفید هم داشت شما وارد می کنید؟
سلام من یه ps3 دارم که بریک شده اسلیم هست وقی خاموش می شه چراغ زرد چشمک میزنه
هزینه تعمیرش چقدر می شه ؟
سلام من یه ps3 دارم که بریک شده اسلیم هست وقی خاموش می شه چراغ زرد چشمک میزنه
هزینه تعمیرش چقدر می شه ؟
دادا من ایرا ن نیستم قاب پی اس3 اسلیم داری ؟قیمتش چند]؟
سلام
آیا ps3 slim با شماره سریال cech-2504A و فریمور 3.70 و date code=1B گپی خور می شود یا نه؟
با تشکر دکتر عزیز
سلام من یه ps3 دارم فریمور 4.25 هست
cech هم 2004a هست میخواستم بدونم کپی خور میشه هزینش چنده؟
اسلیم 120 گیگه
سلام خدمت شما
ببخشید یک سوال دارم.من یک پی اس3 فت 60 گیگ از اون هارد بغل ها دارم.می خوام هاردشو عوض کنم.خودم می تونم این کار رو بکنم؟اگر هارد عوض بشه کپی خوریش میپره؟یعنی باید دوباره فیرمور 3.55 و بعدش 4.41cfw روش نصب کنم؟ممنون میشم جوابم رو بدید.