• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Driver For Nvida

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
ميخوام درايور واسه ويندوز XP بريزم.
كارت گرافيكم MX 440SE هست. رفتم سايت Nvidia عجيب كه درايور 7 مگابايتي 50 كيلوبايت شده بود!
واسه همين سايت سراغ ندارين؟
يه سوال ديگه.
ويندوز XP من خود به خود درايور را شناخته اما ميخوام نو كنم. حال كه ميخوام Install كنم نمي خواد درايورشو خود به خود نصب شده پاك كنم ديگه؟
ممنون.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mh_summer :
سلام!
ميخوام درايور واسه ويندوز XP بريزم.
كارت گرافيكم MX 440SE هست. رفتم سايت Nvidia عجيب كه درايور 7 مگابايتي 50 كيلوبايت شده بود!
واسه همين سايت سراغ ندارين؟
منظورت رو دقيق نفهميدم..من همين پريشب اخرين ورژن درايور Nvidia براي XP/2000 رو دانلود كردم و حجمش دقيقا 3و8 مگابايت بود.البته ورژن آمريكاييش, و ورژن چند زبونه حجمش بيشتر بود.

بهرحال اين لينك دانلودش هست :
http://download.nvidia.com/Windows/53.03/53.03_winxp2k_english_whql.exe
به نقل از mh_summer :
يه سوال ديگه.
ويندوز XP من خود به خود درايور را شناخته اما ميخوام نو كنم. حال كه ميخوام Install كنم نمي خواد درايورشو خود به خود نصب شده پاك كنم ديگه؟
ممنون.
نه نميخواد.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من فكر كنم مشكلش اين بوده كه از DAP استفاده كرده.چون قبل از خود فايل يه صفحه مياد كه بايد agree رو بزني.راهش اينه كه DAP يا هر DL manager ديگه اي رو موقت disable كني صفحه كه اومد قبل از اينكه agree رو بزني enable كني مشكلي نداره اونوقت.

اين سايت guru3d.com هم خيلي خوبه دمت گرم ديگه مشكل قبلي هم نداره واسه دانلود.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
من فكر كنم مشكلش اين بوده كه از DAP استفاده كرده.چون قبل از خود فايل يه صفحه مياد كه بايد agree رو بزني.راهش اينه كه DAP يا هر DL manager ديگه اي رو موقت disable كني صفحه كه اومد قبل از اينكه agree رو بزني enable كني مشكلي نداره اونوقت.

من با FlashGet دانلود كردمش و هيچ مشكلي هم نبود.الان هم برا تست باز رو لينك كليك كردم و با همون فلش گت شروع كرد به دانلود. DAP رو نميدونم.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rammstein_persia :
من با FlashGet دانلود كردمش و هيچ مشكلي هم نبود.الان هم برا تست باز رو لينك كليك كردم و با همون فلش گت شروع كرد به دانلود. DAP رو نميدونم.
خوب نخونديش!من خودمم با DAP دانلود كردم اما ميگم اگه رو همون اولين لينك كه كليك كني به جاي اون كه بره مستقيم اون فايلو دانلود كنه يك صفحه باز ميكنه كه توش با موافقتنامه موافقت كني!براي همينه كه يه فايل 50 كيلويي دانلود ميكنه نه 8 مگابايتي.اون فايل 50 كيلويي همون موافقتنامه هست.

راستي اين Flash Get مگه تو XP كار ميكنه؟من خيلي لازمش دارم الان.اگه كار خاصي كردي بگو استفاده كنم ازش.براي Tibia خيلي مفيده:D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
خوب نخونديش!من خودمم با DAP دانلود كردم اما ميگم اگه رو همون اولين لينك كه كليك كني به جاي اون كه بره مستقيم اون فايلو دانلود كنه يك صفحه باز ميكنه كه توش با موافقتنامه موافقت كني!براي همينه كه يه فايل 50 كيلويي دانلود ميكنه نه 8 مگابايتي.اون فايل 50 كيلويي همون موافقتنامه هست.
اتفاقا تا گفتي گرفتم چي ميگي. ;)
اما دقيقا وقتي من روي همين لينك كليك ميكنم,(چون Default دانلود منيجر من Flashget هست) با فلش گت شروع ميكنه به دانلود خود فايل اصلي! و نه اون موافقت نامه كه ميگي.
ميگي نه؟ اينو ببين اين دقيقا اسكرين شاتي هست كه وقتي همين الان رو لينك كليك كردم گرفتم:
http://www2.freepichosting.com/Images/137716/0.jpg
بهرحال بگذريم..... :D
به نقل از mammad :
راستي اين Flash Get مگه تو XP كار ميكنه؟من خيلي لازمش دارم الان.اگه كار خاصي كردي بگو استفاده كنم ازش.براي Tibia خيلي مفيده:D
كار ميكنه هيچ كاره خاصي هم نميخواد.البته ورژني كه من دارم 1.40 هست.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من دوباره همين الان دانلود كردم دوباره اما تابرنامه اجرا ميشه به 3 ثانيه نميرسه بدون هيچ پيغامي بسته ميشه!!

ببينم بغير از FG هيچ DL manager ديگه اي نيست كه limit bandwidth داشته باشه؟خيلي بدردم ميخوره الان؟

hossein147

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من هم Nvida GEFORCE FX 5200 دارم این اخرین ورزن ک گذاشتی من هم دانلود کنم خوبه
جواب به ایمیل من بده [email protected]
با کمال تشکر از شما

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
به نقل از hossein147 :
اقا من هم Nvida GEFORCE FX 5200 دارم این اخرین ورزن ک گذاشتی من هم دانلود کنم خوبه
جواب به ایمیل من بده [email protected]
با کمال تشکر از شما

Hehe I got that too, guess what , it has some problems wit Gta-Vice city as I know it.

Yep hat works, I tried it on my vid card.​

بالا