babialex
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 76
- لایکها
- 20
ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ اعتبار یکساله
96 دلار توش داره با تمام مشخصاتش ایمیل میکنم
با 88 دلار وبمانی اکسچنج میکنم
اینم مشخصات کارت
خریداری شده از سایت visaonline24.com
96 دلار توش داره با تمام مشخصاتش ایمیل میکنم
با 88 دلار وبمانی اکسچنج میکنم
اینم مشخصات کارت
خریداری شده از سایت visaonline24.com
این کارت بر اساس قوانین استفاده از کارتهای اعتباری امارات متحده عربی به نام شما صادر گردیده است در صورت نیاز به تغییر مشحصات، مشخصات جدید را به ما اعلام نمایید تا تغییرات درخواستی شما اعمال گردد.
ارز این کارت بر اساس دلار آمریکا می باشد. یعنی مبلغ واریزی شما جهت صدور کارت به دلار محاسبه می گردد. این بدان معناست که شما در کلیه وب سایت هایی که لوگوی ویزا کارت در آن نشان داده شده باشد قادر به استفاده از این کارت با هر ارز رایج در جهان حواهید بود.
اعتبار این کارت از زمان صدور یک سال می باشد. این مدت اعتبار قابل تغییر نمی باشد و موجودی داخل کارت بایستی در مدت یک سال به اتمام برسد.
صورتحساب کارت شما و یا موجودی شما به راحتی قابل تهیه است. کافیست به سایت www.visaonline24.com/card-statement مراجعه فرمایید و در قسمت ورود صاحبان کارت در صفحه اصلی در قسمت شماره کارت، شماره ویزا کارت را بدون فاصله و رمز کارت را عدد **** وارد نمایید تا به صفحه ورود صورتحساب هدایت شوید.
این کارت قابل اضافه شدن در سایتهای Paypal و غیره را دارد.
در صورتی که سایت های مختلف درخواست تصویر کارت را بنمایند، چون این کارت به صورت مجازی صادر شده است، امکان ارسال تصویر و یا اسکن کارت وجود ندارد.
این کارت دارای Billing Addressآزاد می باشد، یعنی شما مختار به استفاده از هر نشانی صاحب کارت در هر منطقه ای می باشید.