• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

F.E.A.R.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Behzaf :
جالبه ،من قبلا اينطوری نبودم ولی بد از اينکه مدت ها FPS بازی نميکردم و بيشتر وارکرافت و بازی های
ماجراجويی بازی ميکردم وقتی خواستم FPS های جديدی مثله HL2 رو بازی کنم پس از يه مدت بازی کردن
بهم احساس تهوع دست ميداد و يه احساس بدی داشتم که فکر ميکردم به خاطر زياد با کامپيوتر کار کردن و
خيرگی به يه نقطه در اين نوع بازی باشه،اينم يه دليل ديگه که بازی های فپس سبک مخربی هستن!!!
باعث ميشن آدم به يه نقطه هدف وسط مونيتور خيره شه و با حرکت سريع فريم ها در اون جا و
با اين تکنولوژی های جديد بلورينگ تصوير و غيره که ديگه هيچی...ولی از اونجايی که عاشق A.I هستم اين بازی
رو حتماً بازی ميکنم تا هوش مصنوعيش رو برّسی کنم:D
خوب البته half-life 2 با بقيه بازيها فرق داره. من تقريبا تو هيچ بازي اين مشكل سردرد hl2 رو نداشتم. ظاهرا خيلي هاي ديگه هم با اين بازي خاص همين مشكلو داشتن.

shervinrs

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از vbigdeli :
آقایون کسی از اکسپنشن جدیدش خبری نداره؟
صفحه قبل نوشتم:

ضمنا اين بازي نسخه اضافه شونده اي هم خواهد داشت (با نام Extraction Point) كه در پاييز عرضه ميشه و قرار ادامه اي براي داستان بازي باشه (يك تريلر و چند عكس ازش منتشر شده كه همگي از نظر شكل محيط مانند نسخه اصلي بازي هستند، فقط اسلحه هاي جديدي در آن به چشم مي خورد). علاوه بر اين، يك نسخه ديگري هم از بازي اعلام شده كه Vivendi Universal ناشر اون نخواهد بود و هنوز هم اطلاعاتي ازش اعلام نشده.
نسخه اي هم براي X360 (توسط يكي از قسمت هاي داخلي Monoloith) در دست ساخت است.

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد گرافیک بازی من با کارت 6600 جی تی بازی کردم خیلی خوب اجرا شد
در مورد خود بازی من خیلی وقت پیش تمومش کردم همون هفته اول که بازی اومد ولی اخرش خیلی نامعلوم تموم شد اون دختره که اومد تو هلکوپتر .... فکر کنم نسخه اضافه شونده در حال ساخت باشه کسی خبری نداره؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من خودم با این سیستم بازی رو انجام دادم:
CPU 2.8 Fullcatch
RAM 1 GB
VGA 6600 AGP 256 MB

نسبتا با تنظیمات گرافیک در حالت بالا زیاد مشکل نداشت و من از اجرای بازی و گرافیک خیلی راضی بودم :rolleyes:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از Behzaf :
جالبه ،من قبلا اينطوری نبودم ولی بد از اينکه مدت ها FPS بازی نميکردم و بيشتر وارکرافت و بازی های
ماجراجويی بازی ميکردم وقتی خواستم FPS های جديدی مثله HL2 رو بازی کنم پس از يه مدت بازی کردن
بهم احساس تهوع دست ميداد و يه احساس بدی داشتم که فکر ميکردم به خاطر زياد با کامپيوتر کار کردن و
خيرگی به يه نقطه در اين نوع بازی باشه،اينم يه دليل ديگه که بازی های فپس سبک مخربی هستن!!!
باعث ميشن آدم به يه نقطه هدف وسط مونيتور خيره شه و با حرکت سريع فريم ها در اون جا و
با اين تکنولوژی های جديد بلورينگ تصوير و غيره که ديگه هيچی...ولی از اونجايی که عاشق A.I هستم اين بازی
رو حتماً بازی ميکنم تا هوش مصنوعيش رو برّسی کنم:D
اگه ميخوای سرت خيلی بيشتر از اين گيج بره
حتماً cold fear رو بهت پيشنهاد میکنم... من بعد از 1 & 2 ساعت بازی خيلی سرم گيج میرفت

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
به نقل از benyaminj :
اگه ميخوای سرت خيلی بيشتر از اين گيج بره
حتماً cold fear رو بهت پيشنهاد میکنم... من بعد از 1 & 2 ساعت بازی خيلی سرم گيج میرفت
یکی دو ساعت که خوبه من بعد از 15 دقیقه خفن سرگیجه گرفتم و دیگه هم بازی نکردم :rolleyes:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چندتا طراحی از شخصیت Alma Wade :blush:

Alma%20%20Wade.jpg

Alma.jpg

shervinrs

Registered User
لایک‌ها
2
آفرين. بايد بگم كه خيلي خوب كشيدي. فقط رنگيش رو هم مي توني بكشي يا همينطوري اما سياه تر كه با محيط بازي هم بخونه.

بالا