در اسرع وقت رسیدگی خواهد شد!قابل توجه ادمین لیگ: دوباره یاداوری میکنم: Vahid United Vahid Azizi صاحبش کیه؟ معلوم نیست! من پارسال فکر کردم تیم وحید خودمون (vahiddddd) باشه ولی از وحید پرسیدم گفت نه مال من نیست!
به ادمین. کم پیدایی؟در اسرع وقت رسیدگی خواهد شد!
پدرش هم در میاریم!
جریمه سنگین هم می ذاریم تا کسی جرات نکنه در این لیگ از این جسارتا بکنه!
دادگاهی هم خواهیم کرد!
...خلاصه کاری می کنم که جلوی کالچیوپولی رو بگیرم!
ما خوشحال میشیم پل موفقیتی برای جوونای کم تجربه ای مثل شما بسازیم و سکوی پرتابی برای شما باشیم:lol:به ادمین. کم پیدایی؟
ایشالا تو لیگ همچین بزنمت حالت جا بیاد:دی
ما خوشحال میشیم پل موفقیتی برای جوونای کم تجربه ای مثل شما بسازیم و سکوی پرتابی برای شما باشیم:lol:
بمیر آقا...کم تجربه![]()
میبینمت امیر جان![]()
تو فروم لیگ رفتم یه تاپیک زدم به نام همون تیم وحید، اخطار دادم بهش که اگر خودش رو معرفی نکنه از لیگ حذف میشه! تا شروع هفته بعد هم فرصت دادم.
شرمنده دیگه نمی تونستم پیام خصوصی بدم بهش :دی
شانسی هم که آوردیم اینه که تو هیچ کدوم از لیگ های هد تو هد عضو نیست و کسی ضرر نخواهد کرد از این بابت!
چه زد و بندی کردن جوادا؟! :دی خجالت بکشین آقا خجالت بکشین...
تازه اول لیگ هست آقا، این کارا چیه آخه؟! :دی
من به عنوان رئیس لیگ هر گونه اتهام تبانی و پولشویی و... رو از این لیگ مبرا می دونم. مگر جوادینا که زیر ذره بین من هستن و منتظر یک حرکت اشتباه هستم ازشون :دی
@ جواد
با جواد جوجو ساخت و پاخت کردید و با هم مساوی کردید :دی
@فانتزیوپولی
من به عنوان رئیس لیگ هر گونه اتهام تبانی و پولشویی و... رو از این لیگ مبرا می دونم. مگر جوادینا که زیر ذره بین من هستن و منتظر یک حرکت اشتباه هستم ازشون :دی
برا همین میگم هر کی میره صدر نباید کری بخونه. من که هر بار رفتم صدر از پارسال تا الان وقتی یه کلمه کری میخونم تیم خراب میکنه. انگار طلسم بستن بهش.کلا چشم زدید تیم مارو :دی
میگم تو روند بازیها اصلا پول به بانک اضافه نمیشه ؟
یاد حرف میر حسین افتادم که می گفت: بعضیا میان جلوی دوربین و علنا سیاه رو میگن سفیده! (نقل به مضمون :دی)جمع کن آقا/ اینها همش تهمته. من به جواد باختم اسنادشم موجوده.
بذارید 4 تا جوون اومدن سالم کار کنن، نتیجه زحمتشونو بگیرن. این دستهای پشت پرده رو همون پشت پرده بشورید. با احساسات هوادارا بازی نکنید. این ظلم به این جوونهاست و به فوتبال. چرا میخواهید ضعفهاتون رو با این حرفها توجیه کنید. برید کار کنید و تلاش کنید.
من هم خواستمن در این مورد صحبت کنم! خداییش خیلی ضایع هست این قسمتش! یعنی هر چقدر که بیشتر ترانسفر بکنیم عملا و از نظر مالی ضعیفتر میشیم!!! تف... :دیپول نمیده/ همین رشد قیمت بازیکنهاست فقط. به مرور تیمت وضعش بهتر یا بدتر میشه. البته زیاد فرقی نمیکنه چون همه بازیکنهایی که خوب کار کردن گرون میشن و نمیشه از پول بدست اومده بازیکن ضعیف رو فروختو بهتر گرفت. :دی کلا سرکاریه این قسمتش یه جورایی