• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

جواد توی هد تو هد یه مثبت 4 تا اینجا مال خودت :D
کلی برنامه هام بهم ریخت یه دفعه بازیکنا قیمتشون کشید بالا و بازیکن های منم افت کردند :(

فقط موندم کاپیتان کی رو بگذارم از Dyer می ترسم کاپیتانش کنم و امتیازش یک و دو شه :eek:

نه! منم تو کش و قوسم یه ترانسفر اضافی بزنم.شاید دل به دریا زدم و 4 تا برات جبران بشه :دی

ولی بدور از رقابت دیِر رو نذار کاپتان. پارسال خیلی به من رکب زده . من یحتمل فردا یه ستاره رو از بحران خارج میکنم با بازوبند کاپتانی پاش رو به گل باز میکنم. :دی تو هم داریش . میدونی کیو میگم که :دی

میگم نظرت راجع اکوتو چیه؟ بعید فردا تاتنهام گل بخوره ها / 6 هم خوبه دیگه میشه 12 بلکه یه پاس گلم داد!!! :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نه! منم تو کش و قوسم یه ترانسفر اضافی بزنم.شاید دل به دریا زدم و 4 تا برات جبران بشه :دی

ولی بدور از رقابت دیِر رو نذار کاپتان. پارسال خیلی به من رکب زده . من یحتمل فردا یه ستاره رو از بحران خارج میکنم با بازوبند کاپتانی پاش رو به گل باز میکنم. :دی تو هم داریش . میدونی کیو میگم که :دی

میگم نظرت راجع اکوتو چیه؟ بعید فردا تاتنهام گل بخوره ها / 6 هم خوبه دیگه میشه 12 بلکه یه پاس گلم داد!!! :دی

اوه اوه جواد فکر کن یه بازی چک گلرت بود سه تا می خورد کاپیتانم بود چه کار می کردی :D
نه ولی امیر حتما کاپیتانش می کنه :دی
آره گزینه خوبیه ولی اگه گل بخورن چی :worried:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حالا یوز پی تیش چیه؟ حاجی بلبل یوزر پی تی ایشونه؟

درود

بله بله...

حاجی بلبل بی نظیر... هرکس در بخش موسیقی و تاپیک موسیقی قدیمی ایرانی باشه، لااقل یه یادگاری ازش داره...

ارادت

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه اتفاق بیخود دیگه هم افتاد
از اول تو کف بودم ادبایور رو بخرم دیدم رفته سیتی بیخیال شدم گفتم اونجا خود پله و مارادونا هم معلوم نیست بازی کنن یا نه و نخریدم.

الان ترانسفر این هفته ام رو زدم و بعد فهمیدم که ادبایور برگشته به تاتنهام. یعنی یک حالگیری ای شد که نگو . امیدوارم این هفته جریمه اش کنه و بازیش نده و هفته دیگه با اینکه 4 تا منفی بخورم میخرمش.

برای گلر دوم هم فکری نکردم! :دی همون رودی رو میذاریم تو گل. فکر کن رودی گلر نوریچ تو خونه تاتنهام چی به سرش میاد!! :دی هفته قبل یه پنالتی گرفته بود رو نیمکت :دی // حالا من چک رو از ترکیب خارج نکردم . شاید رودی منفی گرفت اینطوری اقلا منفی نمیخورم ! هان درسته دیگه:دی

یک فروند ترانسفر خرج شد در ناحیه مهاجم نوک و از نوریچ به سوانزی هجرت کردیم باشد که رستگار شویم .

و اما جدول:
بنده این هفته آماده هستم که صدر رو تقدیم کنم. با توجه به اینکه تو هد تو هد برادر کشی برگزار میشه ، این شانس رو برای علی قائلم ولی جواد دقیقا باید از روی جسد من رد بشه که :دی / امیر و فرزاد هفته تعیین کننده ای رو خواهد داشت و حسام هم که طبق معمول چراغ خاموش میاد . حالا اخره یا نور بالا میزنه کورمون میکنه یا اینکه همون خاموش میمونه و هیچ چیز منو به اندازه این بخش شانس تیم مسعود نمیترسونه :دی از یورو چشمم ترسیده هنوز :دی

بریم ببینیم این هفته چه گلی به سرمون میزنن این پولبالیست ها و پیشنهاد میدم اگر گلر یا دفاع سیتی دارید و میدونید فیکسه کاپتانش کنید که جواب میده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از اونجایی که تیم به 2-3 ترانسفر نیاز داره همچنان با ترس و لرز جلو میریم! مبادا گند کاری کنن بچه ها؟! :دی
می دونی... راضی نیستم از بچه ها! :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این هفته دو حالت متفاوت وجود داره یا امتیاز خوبی می گیرم یا امتیاز خیلی بدی باید دید بچه ها چه کار می کنند :D

دیِر هم به خاطر داش جواد کاپیتان نکردم :D ولی اگه کاپیتانم بازی نکنه بازوبند رو به دستانش می بنده که اون دیگه تقصیر مانچینیه :lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بچه های تاتنهام امروز ترکوندن که هیچ نترکوندن با یه پرواز یک طرفه به سمت لندن رفته و تا اخر لیگ با تاکتیک دسته جارو ادمشون میکنم:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دیگه میخوام سر به بیابون بذارم

جاسکلاینن هفته پیش تو دروازه بود 2 امتیاز گرفت این هفته گذاشتم رو نیمکت 8 امتیاز گرفته

خداااااااااااااااااااااااااااا :دی

کرول باید حداقل 8 امتیاز بگیری:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خاک بر سرشون تا همین الان 24 امتیاز بودم

جگیلکا احمق 1 امتیاز منفی گرفت

تاتنهام که clean sheet داشتن گل خوردن امتیازا برگشت بیل احمق هم کارت گرفت

دوستان اگر از کارتم استفاده کنم نیم فصل دوباره بهم میدن؟

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
3 امتیاز بنوس حق مسلم جاناتان والترز است!

وای اگر 3 امتیازو بدن به کراوچ... پریمایر لیگ و ea sports و همه ارگان های مربوطه رو به آتش میکشم...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
3 امتیاز بنوس حق مسلم جاناتان والترز است!

وای اگر 3 امتیازو بدن به کراوچ... پریمایر لیگ و ea sports و همه ارگان های مربوطه رو به آتش میکشم...

اینها یه سیستمی دارند عجیب غریب :دی یعنی مثلا اگر به والترز بدن 3 دیگه ممکنه دو رو بدن به تیم رقیب و کراچ بشه یک ! :دی با توجه به بازی مساوی هم شده احتمالش زیاده که اینطوری بشه.
کراچ وظیفه گلسازیش کمتر از هافبک طراح تیم محسوب میشه و از این لحاظ یه قدم جلو میافته ولی از طرفی هم والترز وظیفه گلزنی رو نداره و حالا گل زده پس تا اینجا یر به یر میشن. با این تفاوت که والترز چوت هافبکه برا گلش یکی بیشتر گرفته :دی پس باز کراچ شانسش میره بالاتر برای 3 اما اون چیزی که تعیین کننده هست اینه که تو بازی کدومشون تعیین کننده تر بودند. کراچ گل مساوی رو زده باز :دی شانسشون تقریبا برابره

و اما از برادر کشی بگم : جواد جان بی صبرانه منتظر گل خوردن مانچینی و شرکا هستم :دی اگر گل بخورن احتمال برد من زیاد میشه ولی اگر گل نخوره سیتی من برد رو از الان بهت تبریک میگم. بهترین اتفاق یه گل بخودی از لسکات خواهد بود :دی یعنی تا این حد من پلیدم ؟؟؟!

رودی 5 تا سیو ! یکی دیگه میگرفتی بچه خوووو ازت راضی میبودم
کوین نولان عزیز باز هم پاسخ اعتماد منو داد. مرسی کوین یه روز میارمت لیگ ایران تا معنی دقیق فوتبال رو از نزدیک لمس کنی :lol:
من با افشین موافقم که فرصت بروبچه های تاتنهام دیگه تمومه و باید لنگه کفش به دست رفت تو رختکن ! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان اگر از کارتم استفاده کنم نیم فصل دوباره بهم میدن؟

دو سال پیش اینطوری شد . من هفته 5-6 اینها بود که استفاده کردم و نیم فصل دوباره یکی دیگه بهم داد. ولی پارسال اینطوری نشد. تو قوانین هم نیومده و انگار اون یه بار رو همینطوری به ملت حال دادن.
افتضاح کامل... :D
هنوز 5 تا بازیکن مونده که علی آقا /
ان ا... مع صابرین :دی

---------------
خب اینم تموم شد

ژکو و توز ترکوندن. و این سیلوا گیج زد / کاپتان دو امتیازی . آفرین !
حالا خوبه یه گل خورد :دی
خدا نکشت جواد تو توز رو هم داشتی الان دیدمش . یادت باشه به ارمانها پایبند نبودی . دومین باختم تو هد تو هد رو تبریک میگم بهت :دی

امیر از 4 تا بازیکن 25 تا گرفته! اینو یکی چشم کنه لطفا :blink: :دی

توز حسام رو هم بدجوری رستگار کرد رفت پی کارش.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

و اما از برادر کشی بگم : جواد جان بی صبرانه منتظر گل خوردن مانچینی و شرکا هستم :دی اگر گل بخورن احتمال برد من زیاد میشه ولی اگر گل نخوره سیتی من برد رو از الان بهت تبریک میگم. بهترین اتفاق یه گل بخودی از لسکات خواهد بود :دی یعنی تا این حد من پلیدم ؟؟؟!

&

ژکو و توز ترکوندن. و این سیلوا گیج زد / کاپتان دو امتیازی . آفرین !
حالا خوبه یه گل خورد :دی
خدا نکشت جواد تو توز رو هم داشتی الان دیدمش . یادت باشه به ارمانها پایبند نبودی . دومین باختم تو هد تو هد رو تبریک میگم بهت :دی

داش جواد من همینک به خانه برگشتم و نتایج رو دیدم :دی

انتظارم از تیمم بیشتر بود دوتا ترانسفر داشتم ( توز و Fellaini ) و منفی 4 گرفتم و الان در حقیقت 47 هستم و شما با دو بازیکن و تعویض گلر احتمالا بهم می رسید :دی

توز انتضارات رو براورده کرد با اینکه خیلی گرون خریدمش ولی Fellaini فقط یک گرفت :( از طرفی سیتی گل خورد و این هم اصلا خوب نبود Williams که دیگه هیچی 0 شد و بدترین بازیکن تیمم شد و بعدش هم Bale بود که نصبت به قیمتش خیلی بد کار کرده و احتمال خط خوردنش از لیست هست و Petric هم ازش انتضار بیشتری داشتم ولی با اومدن برباتوف باید برای موندش سخت بجنگه :دی

از طرفی Walters از استوک حقشه بنوس سه رو بگیره Tevez هم دیگه کاری نبوده که نکنه فقط الان امیدم به امتیاز این دوتاست :دی

بالا