• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مروان فلینی به جای خودش برگشت و شاهین شوت شد... این وسط من 4 امتیاز مابه التفاوت و یه ترانسفر رو از دست دادم که قرار بود دایر رو شوت کنه... :hmm:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کم کم دارم به این فکر میکنم که فن پرسی رو بگیرم ! :دی به قولی کم کم داره تو پازل تاکتیکی تیم ما جای خودشو باز میکنه :lol: ولی خارج از شوخی بازیکنیه که دوسش دارم

@ جواد : آقا دیدی بچه چه پیشرفتی داشت ؟ :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
@ جواد : آقا دیدی بچه چه پیشرفتی داشت ؟ :D

ایـــــــــــــــــــش ! مردشور نبره :دی
چشم بازار رو کور کرده. شنیدم کارشناسهای گروه اسپورت رو خریده بوده و از رو سکوها بهش بنوس دادن! راضی نیستم ازشون :دی

حالا بدبختی منو ببین! رفتم به جای این ژروینیو ارسنال رو گرقتم که گل هم خوب میزد! طرق نیمکت نشین شد . بعدم که اومد تو زمین عرض ده دقیقه مصدوم شد که اصلا کم مونده بود رو برانکارد براش سرم هم وصل کنند. یعنی من چی بگم؟

همین داش اشکی خودمون رو از بین نبرم شانس آوردم :دی
دارم به خرید سوارز فکر میکنم!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

در اقدامی خدا پسندانه تورس و ایوانویچ رو آزاد کردم تا باشد رستگار شوند :D

و این فن پرسی رو گرفتم در راستای سیاست های باشگاه , گفتم یه اخطاری داده باشم به تیم ها:p

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دو هفته تیمم نتیجه گرفت همتون یورش اوردید به سمت بازیکنای من؟:hmm: :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
Pick your starting 11, captain and vice-captain, then click 'Confirm Your Team' to save your changes.
You can make changes to your team right up until 03 Nov 11:30.
یادتون نره.

من همه مدافع هام بازیهای سنگین دارند و از الان این هفته رو تسلیمم تازه با این حال دارم به یه ترانسفر اضافی هم فکر میکنم.
واقعا لیگ داغی شده و فاصله ها خیلی کمه. فرزاد هم که اومده بالا و خطری شده .
اگر راهی بود من استعفا میدادم :دی خودمون بریم سنگین تریم.

پ.ن: اون هفته که بازی چلسی و منچستر همه چیو تعیین کرد . این هفته هم باید دل بسپریم به بازی منچستر و ارسنال که اولین بازی هم هست و تکلیف همه چیو از همون ساعت اول روشن میکنه :دی خدا به خیر کنه.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان
دو هفته ای بود که فعالیتی نداشتم بالاخره زندگی هست و هزار جور دردسر!

نگاهی کوتاه به این دو هفته میندازم, در آغاز هفته ی اول دست به تغییرات زدم و به احمقانه ترین شکل ممکن wild card رو به فنا دادم که پایانی نکبت بار برای من داشت! اولین شکست هد توهد هم برای من رقم خورد و فرزاد زمینگیرم کرد....

و اما هفته ی پیش ; تیم نا موزون و بد قواره ی من به کمک کلین شیت من سیتی و گلزنی سیسه و با نتیجه ی آبرومندی گرفت و حسام رو مغلوب کرد!

هفته ی پیش رو مثل تموم هفته هایی که کلاغ ها از سنت جیمز پارک خارج می شند برای من دشواری های زیادی همراه خواهد داشت و احتمال میره نتیجه ی ضعیفی به دست بیاد!

اولین تغییری که برای تیمم در نظر دارم بیرون انداختن پودولسکی بی مصرف هستش البته آلترناتیوی هم وجود نداره اما قطعا در اولین فرصت از تیم کنار گذاشته میشه, بن عرفه کماکان مورد اعتماد خواهد بود و به انتظار درخششش میشینم!

من مثل بعضی از دوستان مظلوم نمایی بلد نیستم اما به طور کلی آینده روشنی برای تیمم نمی بینم!

اگر راهی بود من استعفا میدادم :دی خودمون بریم سنگین تریم.

برو پسر جون! ما خودمون این حرفا رو جزوه میکنیم میدیم دست بچه های مردم

فن پرسی رو گرفتم....

دوستان توجه کنند که من دست خالی به رقابت چه تیم هایی میرم...

بنده نه چک شخصیم اون قدر اعتبار داره و نه واردات خودرو دارم که برای یک بازیکن 14 میلیون هزینه کنم!

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دوستان توجه کنند که من دست خالی به رقابت چه تیم هایی میرم...

بنده نه چک شخصیم اون قدر اعتبار داره و نه واردات خودرو دارم که برای یک بازیکن 14 میلیون هزینه کنم!

مسعود جان در راستای سیاست باشگاه باید می خریدمش ( افشین جان اینجا به بعد رو نخون :D ) ( مثل تورس که بیچارش کردم یا توز :D )

الان رفتم برای منفی 8 ترانسفر که دیدم این هفته با شما بازی دارم :eek: و بی خیال -8 شدم که یک باخت دیگر در انتظارم هست :happy:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام دوستان

مسعود جان در راستای سیاست باشگاه باید می خریدمش ( افشین جان اینجا به بعد رو نخون :D ) ( مثل تورس که بیچارش کردم یا توز :D )

الان رفتم برای منفی 8 ترانسفر که دیدم این هفته با شما بازی دارم :eek: و بی خیال -8 شدم که یک باخت دیگر در انتظارم هست :happy:

خدایا رابین رو برامون نگه دار:دی امروز 11 نفر ارسنال فقط میان رابین رو بزنن برگردن لندن:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خدایا رابین رو برامون نگه دار:دی امروز 11 نفر ارسنال فقط میان رابین رو بزنن برگردن لندن:دی

بابا اون که نیاز به زدن نداره! خودش 4 هفته دیگه مصدوم میشه میمونه رو دستتون

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
آقا نگو تورو خدا!! من منتظر هت تریکم ... :دی

شما قصد نابودی من رو دارین گویا! بابا اگه هت تریک کنه که من صدر هد تو هد و سومی جدول رو باید تقدیم شما کنم, شوخیش هم درست نیست :دی

بذارین یه بلایی سرش بیاد تا رقابت عادلانه باشه, اصلا چه معنی داره بعضی تیم ها 14 میلیون خرج یک بازیکن کنند و تازه بذارنش کاپیتان؟!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شما قصد نابودی من رو دارین گویا! بابا اگه هت تریک کنه که من صدر هد تو هد و سومی جدول رو باید تقدیم شما کنم, شوخیش هم درست نیست :دی

بذارین یه بلایی سرش بیاد تا رقابت عادلانه باشه, اصلا چه معنی داره بعضی تیم ها 14 میلیون خرج یک بازیکن کنند و تازه بذارنش کاپیتان؟!

بفرما... یه زرد گرفت دو امتیازو حروم کرد... آقا بسه؟ یا بازم هست؟... :lol:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
چه گل بی موقعی منچستر خورد :(

من به اومدن رافائل به عنوان تعویضی اول تیمم امید داشتم :(
الان به نظرتون به فن پرسی 3 رو می دهند یا به رافائل ؟

بریم برای بازی های 19:30 ( اگه اشتباه نکنم )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بالا