• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
درود جواد جان

با اون هم تلاش کردم نشد... پسووردمو تغییر دادم رفت داخل اما همه اجزای صفحه باز نشد... لنگ میزنه...

ارادت

بله الان تست کردم , انگار یه مشکلی داره صفحش خراب لود می شه :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما که مثل ببر گرسنه راحت وارد میشم صفحه هم ردیفه. کاری دارید پسورد بدید براتون تیمتون رو بترکونم :دی

متاسفم برای اون دوست عزیزی که بنوس ها و امتیازهای بازی دیشب رو با لابی تعیین کرد! ما بیش از یه پله سقوط کردیم ولی اونقدر به این تیم خوشبینم که حد نداره.

جواد من بخاطر تیمت تو اینجا یه ذره ناراحتم ولی در موردش باهات حرف نمیزنم که به روت نیارم :دی منتظرم بکشی تیم رو بالاتر تا یه جلسه تقدیر با حضور هیات مدیره فانتزی لیگ برتر تشکیل بدم. :دی و از موهای سفیدت تقدیر و تشکر کنیم که تو فوتبال رنگ عوض کردند.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ای وای! چهارم شدم , لعنت بر بن فاستر...

جواد جان چه خبر؟! آقا چشم و امیدم تویی , می خوام هفته ی دیگه علی رو زمینگیر کنی!

جواد اشکان رو گرفتی واقعا رو اعصاب منه, وقتی میاد تو زمین قلبا دوست دارم بدرخشه از طرف دیگه قلبا دوست دارم تیمت نتیجه گیره اصلا کلافه می شم!

راستی آقا یوونتوستونم که... :دی

فن فن که سفید امضاء کرده :دی...

ایشون کاملا درست میگن , سفید امضا کرده اونم چه سفیدی! برا همینم لنگ 200,300 تاست...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در مورد اشکان باید از هر دو طرف ! قلبت رو همسو کنی تا جواب بده :دی .
یوونتوس/ بازی اشکنک داره. اونم آتیش بازی!

من با علی آقا دارم؟ اوه اوه کار سخته چون دو تا اورتونی یادمه داشت و اورتون هم بازی راحتی داشت و میزبانه.

بهرحال ما که خریدنی نیستیم ولی حالا شما پیشنهاد بده ببینیم چی میشه :دی
من تو هد تو هد کری خوندم باختم. حرفی نزنم میبرم ظاهرا ولی خب تلاش میکنیم برای ادامه روند خوبمون.

تمرکز کلا رو لیگ هست/ حالا با کی بازی داری مگه؟ نترس فوقش میبازی :دی

این هفته بازی چلسی و لیورپول/ و / سیتی و تاتنهام تعیین کننده هست.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
بازی من راحته, 3 امتیاز رو می گیرم اما می خوام اختلاف بشه 6 تا !

تیم علی رضا خان افتاده رو دور این هفته هم جای من و شما رو تو جدول گرفت, باید به کمک هم بکشیمش پایین, دیگه مدارا کردن بسه جواد جان :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازی من راحته, 3 امتیاز رو می گیرم اما می خوام اختلاف بشه 6 تا !

تیم علی رضا خان افتاده رو دور این هفته هم جای من و شما رو تو جدول گرفت, باید به کمک هم بکشیمش پایین, دیگه مدارا کردن بسه جواد جان :دی

خب داره موفقیت بدست میاره دیگه :دی خوب نیست ؟ نترس علی آقا هم روز آخر مثل خودت تبریک میگه به من :دی
این الان فرق کرد :دی چون میخوای اختلاف بشه 6! طبیعتا من چون به خودت باختم اگر الان ببریم خیلی تعیین کننده میشم و اگر ببازم خنثی بودم. فکر کردم از باخت میترسی میخواهید هم امتیاز بشید.

حالا قیمت هم خودت میدونی که خیلی تاثیر داره. البته ما شرکایی هم داریم دیگه . باید با آرین و جواد هم مذاکره کنیم. این امیر هم که حق السکوت نگیره همه چی رو رسانه ای میکنه. خودت در نظر داشته باش دیگه .

پ.ن : علی آقا بیا که داره توطئه میشه :دی حواست باشه اگر من راهنما راست زدم شما بنداز تو سبفت از راست منم میگریم لاین سه مسعود گیر کنه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما آن پشه هم نسیتیم... (نقل به مضمون)... :دی

ای داد. حاجی یه ندا میدادی و می اومدی :دی داشتم مدرک جور میکردم :دی
یه ذره دیگه صبر کرده بودی هم ما دلارهاشو گرفته بودیم و جیب پر پولی برای آخر هفته داشتیم و هم اینکه براش پرونده سازی میکردیم و ازش امتیاز کم میکردیم!

مسعود جان بیا خودت تو صحن علنی اعتراف کن که این واسطه هایی که تماس گرفتند از جانب شما بوده. تخفیف میگیری برادر . تخفیف خیلی چیز خوبیه . اعتراف کن. یکی اعتراف نکرد و خبر شکستگی پای مهاجمش رو دریافت کرد! :دی

//
خب علی آقا حالا برنامه ات چیه حاجی ؟ با هم بازی داریم :دی / هتل و غذا و آب و اینها با ما ! تو زمین شما بازی کنیم ؟:دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ای داد. حاجی یه ندا میدادی و می اومدی :دی داشتم مدرک جور میکردم :دی
یه ذره دیگه صبر کرده بودی هم ما دلارهاشو گرفته بودیم و جیب پر پولی برای آخر هفته داشتیم و هم اینکه براش پرونده سازی میکردیم و ازش امتیاز کم میکردیم!

مسعود جان بیا خودت تو صحن علنی اعتراف کن که این واسطه هایی که تماس گرفتند از جانب شما بوده. تخفیف میگیری برادر . تخفیف خیلی چیز خوبیه . اعتراف کن. یکی اعتراف نکرد و خبر شکستگی پای مهاجمش رو دریافت کرد! :دی

//
خب علی آقا حالا برنامه ات چیه حاجی ؟ با هم بازی داریم :دی / هتل و غذا و آب و اینها با ما ! تو زمین شما بازی کنیم ؟:دی

من به احترام شما میکشم کنار... :دی

ولی واقعا از رده دوم تا ششم اصلا فاصله ای نیست... میشه ظرف یه هفته اومد پایین یا رفت بالا... فقط حسام واسه خودش تکیه داده به صدر جدول و لااقل یه دو هفته ای هم بیمه است همونجا... پیشرفت حاجی بلبل هم ایول داره، بی صدا داره میاد بالا :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اگر منچستر در ثانیه پایانی اون گل بی خاصیت رو نمیخورد، 4 امتیاز کلین شیت و اگر فن پرسی اخطار نمیگرفت 2 امتیاز دیگه میگرفتم(از دست نمیدادم)... در بازی اورتون هم اگر گل مساوی رو نمیخوردن دوتا 2 امتیاز برای دوتا مدافع میگرفتم (از دست نمیدادم)... 10 امتیاز ... فکر کن.... :rolleyes:

لعنت بر بن فاستر...
چرا؟ :دی

درخدمتم... :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خط اول: تصویر سازی جالبی بود.
تیتر گاردین فردا : بازیکنی به نفع رفیقش مربی را روی دیوار میخکوب کرد و تهدید کرد اگر استیو برود من هم میرم.
مدیر تیم: او خواهش کرد نه تهدید ! :دی
بفروش آقاو بفروش اشکان رو بخر حالشو ببره. خیالت راحته که فیکس نیست ولی وقتی میاد تو تیمش گل میزنه. بدبختی نمیدونم چرا تو گلها نقش سوم و چهارم رو بازی میکنه! :دی

خط اخر : افشین جان من بی تقصیرم . من مشکلم رفع شده انگار :دی سوارز رو اضافه کردم و گل هم زد. این هفته هم قول داده دو تا به چلسی بزنه. ببینید کی گفتم. حتی میخوام بخاطر همین چک رو نیمکت نشین کنم!

:lol:

تیتر جنجالی امروز سان: استیون فلچر با همسر برادر خود رابطه دارد؟!!(میخوام ردش کنم بره دارم مقدماتشو میچینم:دی)

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
آقا من یه لحظه رفتم سر خیابون برگشتم چه خبر شده اینجا؟! دشنه ای که خودم تیزش کردم حالا داره گلومو می فشاره...

مثل این که چاره ای جز اعتراف ندارم; آقا با تیمی که جواد بسته ( آرین و جواد و حق السکوت محفوظ امیر ) دیدم کاری از بچه های داخلی بر نمیاد,یه تماس با موجی داشتم اونم چند تا از اون واسطه های کار درستشو در اختیار من گذاشت اما گویا نتیجه نداد!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آقا من یه لحظه رفتم سر خیابون برگشتم چه خبر شده اینجا؟! دشنه ای که خودم تیزش کردم حالا داره گلومو می فشاره...

مثل این که چاره ای جز اعتراف ندارم; آقا با تیمی که جواد بسته ( آرین و جواد و حق السکوت محفوظ امیر ) دیدم کاری از بچه های داخلی بر نمیاد,یه تماس با موجی داشتم اونم چند تا از اون واسطه های کار درستشو در اختیار من گذاشت اما گویا نتیجه نداد!

مسعود جان اشتباه کارت همینجا بود :D

باید می رفتی به دیدن موراتی , اون کارت رو راه که می انداخت هیچ , تازه یه کاری می کرد همه فکر کنن این کار تیم علی جان هستش :D

ادیت :

تازه کاپ پارسال زئوس رو هم می دادند به شما:p

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ما آن پشه هم نیستیم... (نقل به مضمون)... :دی

آقا مخاطب این پست کیه؟! :دی

بنده که ادعای پیل بودن ندارم:)

:lol:

تیتر جنجالی امروز سان: استیون فلچر با همسر برادر خود رابطه دارد؟!!(میخوام ردش کنم بره دارم مقدماتشو میچینم:دی)

افشین جان رایان گیگز اگه بفهمه ناراحت میشه هنرنمایی هاشو به نام یکی دیگه زدی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام
دوستان خدایی یه چنتا باند مخوف هست تو لیگ که ما توانایی مقابله باهاشون رو نداریم ! :دی دوباره دو هفتست رفتن سر وقت بازیکنای ما تهدیدشون کردن که کم فروشی کنن تف! :دی
@ خودشون: آقا نکنین این کارارو به خدا خوبیت نداره !

این هفته اصلا یادم رفت قرار بود فن رو بگیرم الان ناز میکنه قیمت رو برده بالا :D دیگه فکر کنم وقتشه کارت رو بزنم به بدن ..

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
آقا مخاطب این پست کیه؟! :دی

بنده که ادعای پیل بودن ندارم:)

صحبت از اسطوره شد
با وضو وارد شوید

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

شایعاتی بود که رقبا چشم نداشتن اسطوره ما رو ببینن براش ساختن:دی

جز جرارد بقیه اسطوره هاشون نم کشیده:دی یا حرف های نژاد پرستانه میزنن یا *** میکنن یا سر از تیمای عربی در میارن:دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا مسابقات هستش یه دستی به تیم بکشید :دی

یه سوال فنی شما بودید کدوم رو داخل گل می گذاشتید ؟! :دی

Untitled.jpg

بالا