چشم اخوی:blush:
ضمنا اخوی شما در لیگ H2H عضو نشدی! اونجا هم عضو بشی ما رو خوشحال کردی
چشم اخوی:blush:
چشم اخوی(2)ضمنا اخوی شما در لیگ H2H عضو نشدی! اونجا هم عضو بشی ما رو خوشحال کردی![]()
جواد! شما که در ارتباط هستی با جواد1 بهش بگو اگر می تونه تیمش رو آپدیت کنه بیاد دیگه! :دی
مام هستیم با تیم قدرتمند Hajipool![]()
سلام دوستان
امیر جان اتفاقا گفتم گفت اگه وقت کردم حتما :happy:
با اجازه بزرگان مجلس : ما هم اومدیم امسال
یوزر: sadeghbb
وارد نیستم ولی سقوطم نمیکنم :دی
شما ما رو ببرید و ما برای قهرمانی بجنگیم و شما برای بقا ما راضیم! :دیخب با تشکر از امیر عزیز واسه زدن تاپیک , ما هم با تیم Lottie Utd وارد شدیم :دی
درسته هر ساله زنگ تفریح بودیم ولی تیمای امیر و جواد رو تا جایی که یادمه خوب میبردم همیشه![]()
فقط یه سوال , اینجا تا جایی که یادمه اجازه چیدن بازیکن رو تو روز دوم بازی ها نمیده واسه جابجایی ذخیره ها . با این اوصاف انتخاب یه نیمکت قوی چه مزیتی میتونه داشته باشه ؟ :دی همیشه برام سوال بوده :دی
- کلا خیلی یاد باد یاد گذشته !! یه آقا مسعود هم پارسال داشتیم امیدوارم ایشون هم بیان .
@ اونایی که خودشون در جریانن !
میگم آقا امسال هم میخواید با راه های کثیف بازی ها رو شروع کنید ؟ :دی یه لیگ رو مردونه بذارید ما پاک بریم جلو آقا ! :دی
این جایزه هم داره؟
OMG.....................اینجانب(رئیس برگزاری رقابت ها) از هزینه شخصی یک فروند پراید میدم! :دی
OMG.....................اینجانب(رئیس برگزاری رقابت ها) از هزینه شخصی یک فروند پراید میدم! :دی
هواتو دارم!Real_Gooner
با اینکه ... ... بارم نیست ولی حریف میطلبم
می زنیم رو دست قلعه نویی!!!!هواتو دارم!
لابی می کنیم در حد بارسا!
آره دیگه! فقط هواست باشه که امتیاز کاپیتان دو برابر میشه! رو انتخاب کاپیتان دقت کن! هر هفته هم یک ترانسفر آزاد داری و به ازای هر ترانسفر مازاد 4 امتیاز منفی می خوری!می زنیم رو دست قلعه نویی!!!!
اون طور که فهمیدم سیستم مهم نیست و فقط بود و نبود بازیکن مهمه
همون خائن کسافت رو کاپیتان کردم!!!!آره دیگه! فقط هواست باشه که امتیاز کاپیتان دو برابر میشه! رو انتخاب کاپیتان دقت کن! هر هفته هم یک ترانسفر آزاد داری و به ازای هر ترانسفر مازاد 4 امتیاز منفی می خوری!