AslanSalarkia
همکار بازنشسته
حله باز بود لای در خودم اومدم تو
وایلد کاردمون همون هفته اول رفت!
حله باز بود لای در خودم اومدم تو
بد شانسی !@Noel Gallagher هد تو هد رو که باختی آقا!
چمبرز )))))))))))) آقا من رسما این هفته به فنا رفتم. سه تا بازیکن از لیورپول داشتم مجموع فکر کنم ده امتیاز گرفته باشن. سر بازی سیتی اورتون هم کمپانی رو گذاشتم بیرون از اون طرف هاوارد و لوکاکو رو بازی دادم.شانسم ندارم من!
کوتینیو ۲ تا تیرک، الکسیس یکی!
پشیزی ارزش ندارن آخرش اونی که چمبرزو برداشته بیشتر امتیاز میگیره (
Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk
خیلی سعی کردم به خودم بقبولونم این ماهرز رو ولی نمیشه! فکر میکنم بزودی افت میکنه! از طرفی خط هافبکم ترافیک شدیدی داره!بیاین همه یک صدا سیگاردسونو از تیمامون بندازیم بیرون به جاش ماهرز رو بیاریم بلکه افسردگی بگیره بمیره با این بازی کردنش.
Sent from my HUAWEI Y330-U11
من فقط سر اینکه مینیوله رو از دروازه گذاشتم بیرون هد تو هد این هفته هم با یه امتیاز اختلاف باختم! ((چمبرز )))))))))))) آقا من رسما این هفته به فنا رفتم. سه تا بازیکن از لیورپول داشتم مجموع فکر کنم ده امتیاز گرفته باشن. سر بازی سیتی اورتون هم کمپانی رو گذاشتم بیرون از اون طرف هاوارد و لوکاکو رو بازی دادم.
Sent from my HUAWEI Y330-U11
3 امتیاز!من فقط سر اینکه مینیوله رو از دروازه گذاشتم بیرون هد تو هد این هفته هم با یه امتیاز اختلاف باختم! ((
شانسم ندارم من!
کوتینیو ۲ تا تیرک، الکسیس یکی!
پشیزی ارزش ندارن آخرش اونی که چمبرزو برداشته بیشتر امتیاز میگیره (
دیشب من 36 بودم Hero 37، البته بعید نیست مینیوله بونس گرفته باشه3 امتیاز!
ولی من واقعاً با اختلاف یک باختم!
وقتی همه بازیها تموم میشه! بازیکنهایی که 0 دقیقه هست زمان بازیشون تعویض میشن با نیمکتیها! احتمالاً اونجوری بوده!دیشب من 36 بودم Hero 37، البته بعید نیست مینیوله بونس گرفته باشه
آقا زحمتش پا خودت!آقا جدول و نتایج رو بگذارید عالی میشه
من که پی سیم سوخته الان چند ماهی هست با موبایل میام که خودت میدونی سرویس میکنهآقا زحمتش پا خودت!
این تشابه خیلی به نفعت شده!آخه تشابه تا چه حد
موقع ثبت نام به اشتباه به جای ruddy گلر نورویچ سیتی گلر ذخیره نورویچ سیتی rudd را خریدم
مگه کسی که بازی نکنه جایگزین میشه با نیمکتیا؟این تشابه خیلی به نفعت شده!
اون دروازه بان مدنظرت تا الان 3 گل خورده!
اتفاق خاصی پیش نیاد دروازه بان دومت که تیمش دیروز چلسی رو تو خونه شکست داد میاد! 4 امتیاز هم گرفته!
کسی که بازی نکنه بله جایگزین میشه!مگه کسی که بازی نکنه جایگزین میشه با نیمکتیا؟
ولی بخاطر عوض کردنش و ضرر پولی عوض کردنش ضرر میدم احتمالا