abbasmosavi
Registered User
حاجی ما که یک رئال ساختیم فقط توش یک بیل و یک کونتراوو نداره.
لیگ نیست>؟؟؟من الان رفتم چک کنم چند نفر عضو شدن! دیدم لیگ نیست اصلاً!!
مسئولان رسیدگی کنن!
ساعت 3 صبح چه غلتی داشتی میکردی ، چی زده بودی؟ :دیمن الان رفتم چک کنم چند نفر عضو شدن! دیدم لیگ نیست اصلاً!!
مسئولان رسیدگی کنن!
باید تعداد بازکنات بعد ترسنفر اندازه باشه وگرنه جواب نمیده.من چندروز پیش لوکاکو رو برداشتم الان رفتم دیدم نیس!!!!!سیو هم کردم ، فرداشم رفتم دیدم توی تیم بود
یه بازیکن دیگه جایگزینش شده ، بودجه هم کم شده ( نمیشه بازیکن جایگزین رو با لوکاکو عوض کرد!! )
منم یوزرم MuseUpprising هست
سعی میکنم جوین شم :دی
شما در قسمت جوین لیگ PT رو سرچ کنید، متاسفانه سرچ خوبی نداره. لیست اسامی لیگها رو با pt میاره. باید توی صحفات نتیجه سرچ بگردید تا لیگ PT رو پیدا کنید.دوستان چجوری لیگ رو پیدا کنم ؟نیست با همچین اسمی؟چجوری وارد میشه اونوقت پسورد واسه چیه؟
داداش منظورتو نگرفتمباید تعداد بازکنات بعد ترسنفر اندازه باشه وگرنه جواب نمیده.
دادا وقتی بازیکن میخری میفروش بعدش باید تعداد کل بازکینات 23 تا باشه.داداش منظورتو نگرفتم
تیم تا دیروز هیج مشکلی نداشت همه بازیکنا هم سر جاشون بودن
اونو که میدونمدادا وقتی بازیکن میخری میفروش بعدش باید تعداد کل بازکینات 23 تا باشه.
پس قضیه چیه؟اونو که میدونم
تعداد و همه چی درست بود
saeed.davodi هم همون hooligans در epl و ucl هستندچون من خودم توی پیداکردن لیگ مشکل داشتم! گفتم لینک بزارم بقیه به مشکل برنخورن!!
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/1371
ضمناً دوستان اعلام کنن اسم تیمشون رو ببینیم کی به کیه!!
من الان فقط همین 2 نفر رو میشناسم!:general405::general405: یه نفر هم طرفدار Muse و آهنگ uprised ه!!که نمیدونم کیه!!:general602:
mohammad.hq. @rms![]()
selesao0098 @hamed599![]()
real-parto @abbasmosavi![]()