آژانس هواپیماییexchanging

FAQ درباره PHP و IIS و Apache

شروع موضوع توسط 30yavash ‏29 ژانویه 2003 در انجمن PHP

  1. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    احسان جان دستم به دامنت نميدونم اين چه مشكليه كه اين php نامرد ازم مي گيره :evil:
    يه فايل ساختم اين شكلي:
    [code:1]<?php

    print ("<h2><center><b>Hello,$firstname.</b></center></h2>");

    ?>[/code:1]
    بعد با اين url صداش مي كنم:
    <a href='http://localhost/test/hello.php?firstname=ali' target='_blank'>http://localhost/test/hello.php?firstname=ali</a>
    ولي نتيجش ميشه اين:
    Notice: Undefined variable: firstname in H:pHPTesthello.php on line 7
    Hello,.

    يعني اينكه كلا در اين گونه موارد و موارد مشابه متغيرم رو نمي شناسه.وقتي كه اطلاعات رو از فرم ها مي فرستم هم بدبختيم همينه :x
    البته اين o هاي رنگي همون طور كه خودت مي دوني الكي آخه راه ديگه اي براي نمايش چپ به راست نداشتم.
    يادم رفت بگم من هر چي لازم بوده نصب كردم.مثل php و IIS
    -----------
    يه چيز ديگه صفحه اول سايت خودت از اين پيغاما مي ده:
    Warning: setlocale() [function.setlocale]: Passing locale category name as string is deprecated. Use the LC_* -constants instead. in mainfile.php on line 565
     
  2. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اين كار شما اشتباه هستش..
    شما اگر ميخواين يه متغيري رو از خارج از برنامه دريافت كنيد بايد ابتدا از دستور:
    [code:1]

    switch&#40;$test&#41; &#123; &nbsp;

    &#123;



    [/code:1]
    و بعدش بياين اون متغيرو بخونين...
    در اصل برنامه شما به شكل زير در مياد :

    [code:1]

    &#60;?php



    switch&#40;$firstname&#41; &#123;

    &#125;



    echo &#34;Hello, $firstname &#34;;



    ?&#62;

    [/code:1]



    مجيد
     
  3. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    مرصي مجيد جان ولي اين يكي هم جواب نداد :!:
    يه چيز ديگه من گيج شدم مگه switch جز ساختارهاي شرطي نيست :?: مثل if
     
  4. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من قبل از اينكه بفرستم تستش كردم!!!
    چي ميگه بهتون..ارورش چيه؟

    در ضمن من با Apache كار ميكنم و به شما هم پيشنهاد ميكنم كه از اين برنامه استفاده كنيد چون IIS در بعضي موارد كم مياره...


    مجيد
     
  5. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    سلام مجيد جان.
    آقا من اين Apache رو نصب كردم.و بعد اومدم براي تست كردنش اين آدرس رو تايپ كردمhttp://localhost
    ديدم كه آره نصب شده.ولي اصلا نمي تونه برنامه هاي php رو درست اجرا كنه :?: من فكر مي كنم تنظيمات Apache رو دست انجام ندادم.اين كار كردم:
    1. Apache رو نصب كردم.
    2. php رو نصب كردم و تو نصب بهش گفتم كه مي خام از Apache استفاده كنم.
    3. اين فايل رو دستكاري كردم.(همون طور كه تو سايت ايران php گفته بود).ولي يكي از گزينه هاي تنظيمش تو فايله نبود ;)
    خلاصه Apache رو restart كردم.و از نو فايل هاي php رو امتحان كردم.ولي ديدم اصلا همون طوره مثل اول.
    IIS پيغام خطا مي داد ولي اين Apache دريغ از يك فهش :evil:
    ضمننا وقتي از Apache استفاده مي كنم سورس فايل php رو كه از طريق View Source مي بينم.مي بينم كه كلا همون فايل php خودمه :!: بدون اينكه به html تبديل شده باشه 8O
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    به نظر من كاش با همون IIS كنار ميومدين. Apache واسه تازه كارها يه كم سخته. من هم خودم زياد وارد نيستم بهش. فكر كنم خود مجيد بايد جواب بده ;)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام

    اول اينكه هنگامي كه با Apache كار ميكنيد IIS رو غير فعال كنيد چون زور IIS بيشتره نميزاره Apache بد بخت كاري بكنه ;)

    براي اينكه بفهميد PHP نصب هست يا نه كافيه يه فايل ايجاد كنيد با دستور زير :


    [code:1]

    &#60;?php



    phpinfo&#40;&#41;



    ?&#62;

    [/code:1]

    اين دستور رو كه بزنيد اطلاعات php شما رو نشون ميده اول اينو رديف كنيد ببينيد چي ميگه؟؟!



    مجيد
     
  9. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اینکه وقتی یه فایل PHP رو می خونی همون Source فایل PhP رو میده بدون اینکه به Html تبدیل کنه یعنی که PHP نصب نشده و یا درست کار نمی کنه.

    برای اینکه بدونی Apache درست نصب شده و کار می کنه یه فایل بریز توی httdocs و ببین از تو Localhost می تونی بیاریش یا نه. اگه اومد یعنی Apache سالمه و کار می کنه.
    بعد PHp رو نصب کن. والا هیچ تنظیم خاصی هم نداره فقط بهش می گی که می خوام روی Apache نصبش کنم.
    بعد از اینکه این کار رو کردی واسه اینکه مطمئن بشی PHP سالمه و داره کار می کنه همون روش مجید رو امتحان کن (دستور Phpinfo() ).
     
  10. ranginkaman

    ranginkaman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    بابا تو رو خدا يكي به دادم برسه،هنوز نمي تونم با IIS رو xp كاركنم :evil:
    يه سوال؟!
    ممكنه به خود ويندوزم مربوط باشه؟
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    بابا به خدا نصب كردن IIS توي ويندوز XP از نصب كردن WinAMP آسون تره ها! نميدونم چرا اينهمه گير كردي! 8O
     
  12. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    حتما موقع كار با آپاچي بايد داخا IIS بريد و اونو DC كنيد و گرنه localhost به اون اشاره ميكنه نه آپاچي
    ====
     
  13. ehsanhs

    ehsanhs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    1
    آقا یه سوالی داشتم.وقتی من فایل مثلا test.php(یا هرفایلی که پسوندphp داره) رو توي local host اجرا می کنم.این error رو می ده:
    [code:1]CGI Error

    The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are&#58;[/code:1]

    این چشه دیگه؟ :?
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اشكال php اي است كه روي سرورت نصب كردي.

    دوباره نصبش كن.
     
  16. ehsanhs

    ehsanhs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    1
    آقا دوباره هم نصب کردم.ولی نشد.
    ولی یه چیزی:وقتی که هنگام نصبphp این پنجره:
    [​IMG]
    باز میشه و وقتی که دو تا گزینه شوselect می کنم،error می ده و می نویسه:
    run time error 438
    object does not support this property or method
    فکر می کنم اشکالی که قبلا پرسیده باشم مربوط به این اشکال باشه.
    ولی من هر کاری کردم نتونستم این اشکالو برطرف کنم.
    خلاصه کمکی کنید و یه خانواده رو از نگرانی در بیارید.
     
  17. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    والا من تا به حال به اين مشكل بر نخوردم.
    ولي حتما اشكال از وب سرورت است.
     
  18. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    ببين اين Cgi Error يه چيزي تو مايه هاي 404 ها همون File Not Found است. يعني اينکه فکر ميکنم داري آدرس رو اشتباه مينويس...
     
  19. ehsanhs

    ehsanhs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    1
    من این آدرس رو می زنم:
    <a href='http://localhost/test.php' target='_blank'>http://localhost/test.php</a>
    نمی دونم چی کارش کنم. :?
     
  20. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    ببين من قبلا يه مشكلي داشتم ولي اين شكلي نبود اومدم easy php رو نصب كردم مشكلش حل شد.الان خيلي راحت كار مي كنم مشكلي هم ندارم.
     
  21. m_a_navid

    m_a_navid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    چرا php رو روي Apache نصب نمي كنيد؟ خوب apache هم داشته باشيد روي سيستم خودتون و با پورت 81 كار كنيد. توي httpd.conf مي تونيد تنظيم كنيد و با رفتن به آدرس <a href='http://localhost:81' target='_blank'>http://localhost:81</a> شما راحت كارتون انجام ميشه. من همين كاررو با IIS كردم مي خواستم ببينم اين ASP چيه گذاشتم روي پورت 81 ولي ديدم هيچي apache و php نميشه :mrgreen:
     
  22. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::