اگر شما به هوش بسیار بالای دروازبان های pes مینازید یه چیزی!
نه عزیز.
منظورم هوش مصنوعی گیم پلی هست.
نحوه ی پرس،جابه جا شدن بازیکن ها و استراتژی هایی که تایین میکنید.
داوری بازی هم که شهره عام و خاصه!:happy:
داوری هم مشکل داشت و با چند تا پچ درست میشد که خدا رو شکر کونامی اعلام کرده برای 11 اصلا نیازی به هیچ پچی نیست...
مخصوصا اون تماشاگران پرشور!
جو (Jav) استادیوم فیفا خیلی طبیعی تره اما من کلا این چور بازی رو با موزیک گوش میدم.
پس برای من اهمیتی نداره.فقط گیم پلی!
با اون گزارشگر استثنایی!:wacko:
این رو هم تو کوت بالایی گفتم.
تازه مال PES خیلی بهتره.
تا حالا براتون پیش اومده کمک داور از پشت تبلیغات کمک داوری کنه یا هم از تو تبلیغات کنار زمین!؟!:lol:
:blink:
مگه تو فیفا میشه از این جادوگری ها کرد؟!
ببینم مگه شما دوستان pes باز تا حالا از وسط زمین نشوتیدید ؟! دروازبانم که قربونش برم یا نمیپره بپره هم توپ از وسط دستش رفته تو گل!:blink:
والا خدا رو هزار مرطبه شکر PES این قدر ها عطیقه نیست که از هر جا که شد شوت زد.
دروازه بان هم میپره خیلی هم خوب میپره.
احتمالا شما رو درجه ی آماتور تست کردید.
خلاصه بگم بازی رو وقتی به ارزشش میشه پی برد که آنلاین بازی کرد!
صد در صد.
شما دموی PES11 رو که تاپیکش زدم دانلود کن آخر یه بازی چیزهایی که اضافه شده و تغییر کرده رو معرفی میکنه..
بخش مستر لیگ آنلاین داره،خدا !
اصلا قابل توصیف نیست.
از من به شما!وقتی یه دو دست آنلاین باش بازی کردید یا با دوستاتون به باگ هاش پی میبرید کما اینکه تکی هم میشه به عمق فاجعه پی برد!:happy:
من که تا حالا هیچ باگی تو این بازی ندیدم به جز یه مورد گرافیکی که تو 2010 بود و از وسط سفحه یه خط تقریبا نامرئی رد میشد که تو دمو 11 درست شده بود.
فاجعه فیفا 10 بود دوست عزیز.PES جز شاهکار فوتبالی نیست.
ولی حق رو بدیم سال گذشته من خودم طرف فیفا10 هم نرفتم رو پی سی افتضاح بود!
خب خدا رو شکر تو این مورد با هم موافقیم :دی
بجاش pes میزدم!البته به سختی!:blush: امسال هم تست کردم جفتشون رو! اویل بار پیس زدم خیلی جالب بود برا بار اول دست 2 خوب بود دست3 یجوری شد دست4 خسته شدم دیگه به دست5 نکشید!:lol:
PES 2010 مشکل زیاد داشت قبول دارم اما صد شرف داشت به فیفا 10.
ولی فیفا رو دارم لحظه شماری میکنم برای نسخه فولش! شاهکاره! بالاخره Ea آستینی برا پی سی گیمر ها بالا زد
!!! انصاف رو بدیم باید قبول کرد که فیفا امسال سرتره!
خوش باشید!
فیفا که همین هفته میاد.با این که پیشرفت های داشته اما هنوز خسته کنندست.
ممکنه از نظر شما سرتر بودن اینه باشه که راحت گل بزنی و هر چی پاس یا سانتر میکنی به مقصد برسه...
اما از نظر من فوتبال یعنی جوانمردی.به سادگی گل نخوری و گل نزنی.
عین فوتبال واقعی.باید استراتژی داشت و با هدف و تکنیک بازی کرد.
سلامت باشی
ربطی به گرافیک نداره! من میگم پی سی گیمر ها دارن میگن این ضعف ها رو مگه میشه یه حرفه ای گرافش ضعیف باشه؟!!
بعدم شما انگار بعد فیفا98 دیگه فیفا بازی نکردی!:happy: برو یه دست فیفا رو الان بزن ببین چی شده! یا اگه برات سخته یه 2-3تا پیج که مقایسه ای شده بین امتیازات گرفته شده از سایت های معتبر نگاه کن! از گیم اسپات گرفته تا....!!! اینا که دیگه معتبرن! البته هر بازی طرفدار های خاص خودش رو داره و شما از این لحاظ مختارید!:happy: یکی با پیس حال میکنه یکی با فیفا! ولی حرفه ای ها سراغ کمترین باگ بیشترین کیفیت میرن!
راجع به دروازبان های منچستر و رئال هم که گفتید عرض کنم که من که نتونستم تا حالا به اینا زیاد گل نزنم!
اون گیمر ها احتمالا گرافیکشون زغال تشریف دارن :دی
والا تو PES اصلا من هچین باگی ندیدم.
من فیفا وردکاپ 360 رو بازی کردم بد نبود.
پاسکاری ها کاملا دقیق که ضعف حساب میشه.برای من...
شوت ها همه در چهارچوب...
دفاع عین مترسک فقط واسادن و به جلو نگاه میکنید و راحت میشه یه پاس تو عمق داد و تموم.
خیلی خیلی سخته که دروازه بان رو دریبل کرد.(تا حدودی غیر ممکن در شرایط عادی.مگر این که از قصد بیاریدش جلو)
و ...
خوبی هم گرافیک نسبتا خوب و جوو استادیوم.
در مورد امتیاز های سایت ها هم بحث معتبر بودن نیست.
اینا همش رشوه های EA هست.
Dragon age امتیاز 9.5 گرفت.
سری NFS حتی Shift امتیاز 9 به بالا گرفتن.به جز مسات وانتد که حقش بود.
فقط DI 5.5 گرفت چون کپی پیست از GOW بود.
این رو هم سونی گفته که این کار کنید.امتیاز ها کشکن.فقط نمایشی هست.
در مورد باگ هم همه ی گیمر ها دنبال چیز هایی که گفتید میرن.
الان کیفیت فیفا 10 واقعا باور نکردنیه :دی
پیس تازه داره راه EA رو میگیره البته همیشه سعی کرده این راه رو با شتاب ادامه بده ولی هر سال فیفا یه چیز جدید پرده برداری میکنه! اینی که بتونی تیمت رو توی مستر عوض بکنی شاید دقیق یادم نیاد ولی از فیفا2005 من توی فیفا دیدم شایدم ورژن های قبلی ترش!
البته بگم که پیس داره کم کم امتیازات خودش رو به فیفا نزدیک میکنه !البته با سرعت بسیار کم!:happy:
PES داره فیفا رو دنبال میکنه؟!!
اصلا PES رو با فیفا مقایسه نکنید چه برسه به این حرفا.
PES هر سال یه چیز جدید تر میاره.
از همون سال 2005 تا حالا هم منو ی فیفا عین قبله در صورتی که PES هر سال باحال تر میشه.
مثل قسمت استراتژی که یه ماوس در اختیارتون مزاره و کار ها رو خیلی احت تر میکنه.
داخل مستر لیگ که فقط عوض کردن تیم اضافه نشده.احتمال خیلی زیاد چیز های دیگه هم هست.
الان تو PES قسمت Be come a legend خیلی توپ تر شده و خیلی طبیعی تر شده.
مثلا مربی میاد تو رخکن با شما صحبت میکنه و وظیفه ی شما رو میگه.این برای من جالب بود.
در مورد امتیاز هم گفتم.کونامی اهل این پارتی بازی ها نیست :دی
اوه چقدر زیاد شد!
وسلام...
موفق باشید.به امید این که به قدرت PES پی ببرید :دی
خوب من 08 فیفا بازی می کردم ولی وقتی pes رو بازی کردم دیگه فیفا بازی اش برام خنک شده بازیش نمی کنم 09 و 10 که از نسبت به pes خیلی پائین تر بود در کل به نظر من pes توی این چند وقته از نظر game play خیلی جلوتر از فیفا هست
منم همین گیم پلی رو میگم/اصلا از گیم پلی بگذریم مگه فیفا گرافیک هم داره؟ :دی