• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FIFA 13

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بهترین بازی ای هست که به زندگیم دیدم.
فوق العاده است.
1.توی PES سرعت بازیکن رو میگرفتی در عرض 0.1 ثانیه از رم دروازه خودی می رسید تا دم محوطه جریمه حریف.
اما توی Fifa 13 واسه دریبل زدن و جا گذاشتن هر یه نفر باید هفت خان رستم رو طی کنیم.

2.طوی pes از هرجای زمین شوت میزدی احتمال گل شدنش 50-50 بود.(تو 06 -07 ) که از هرجا میزدی 100 % گل میشد.
اما طوی Fifa13 واسه گل زدن دهن آدم سرویس میشه.

درسته مخصوصا مورد دو:دی تا یه شوت میخوام بزنم کل خط دفاع حریف شیرجه میرن به سمت توپ:دی کلا این دفاع اتوبوسی دی متئو تاثیر زیادی رو فیفا گذاشته:دی

اقا تو روحشون این مشکلات داوری تو بازی هم دست از سر ما بر نمیداره:دی

تا حالا چند تا پنالتی برام نگرفتن+ موقعیت گل های 100% رو افساید اعلام کرده داور!:دی

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان فیفا ۲۰۱۳ بهتره یا pes 2013 من اینارو فقط تو پی اس ۲ بازی کردم ، نسخه ی کامپیوتریشون کدوم بهتره می خواهم از پی سی دانلود بخرم ؟؟؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوستان فیفا ۲۰۱۳ بهتره یا pes 2013 من اینارو فقط تو پی اس ۲ بازی کردم ، نسخه ی کامپیوتریشون کدوم بهتره می خواهم از پی سی دانلود بخرم ؟؟؟

میدونی دوست عزیز این انتخاب سلیقه ای
منم میام میگم فیفا 13 یکی دیگه میاد میگه pes 13
بستگی به خودتون داره فقط البته میشه از روی نمره های که بهشون دادن هم این قضیه رو فهمید

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
میدونی دوست عزیز این انتخاب سلیقه ای
منم میام میگم فیفا 13 یکی دیگه میاد میگه pes 13
بستگی به خودتون داره فقط البته میشه از روی نمره های که بهشون دادن هم این قضیه رو فهمید
فكر ميكنم فيفا قابل كنترل تره و پس گرافيك بهترى داره توى نت هم اكثرا از فيفا بيشتر راضى بودند من هم ميرم پيش به سوى فيفا، ممنون از راهنماييت دوست خوبم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
فكر ميكنم فيفا قابل كنترل تره و پس گرافيك بهترى داره توى نت هم اكثرا از فيفا بيشتر راضى بودند من هم ميرم پيش به سوى فيفا، ممنون از راهنماييت دوست خوبم

خوشحالم به راه راست هدایت شدی:D
نوکرم

Last edited:

farzad09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال دارم کسی میدونه برای xbox بازی fifa13 رسجن NTSC U از کجا میتونم بخرم؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
pess2013 واقعن از نظر گرافیکی خیلی بالاتر و سر تر هست و عالی تر

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
یه مثلی هست که میگه PESبازی که خیلی ماهر باشه و بازیش خوب باشه میاد سراغ فیفا...وگرنه واسه افراد عادی PES پیشنهاد میشه :D

sami_s2

Registered User
لایک‌ها
31
فیفا عالیه
واقعا ترکوندههههههه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان تو career mode قسمت مربیگری وقتی یه تیمو بر می دارم فصل سومی که باهاش بازی میکنم از بازی خارج میشه (مثلا موقعی که میخوام بازیکنی رو بخرم یا بفروشم)

کرک یا اپدیت درست و حسابی سراغ ندارید؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دوستان تو career mode قسمت مربیگری وقتی یه تیمو بر می دارم فصل سومی که باهاش بازی میکنم از بازی خارج میشه (مثلا موقعی که میخوام بازیکنی رو بخرم یا بفروشم)

کرک یا اپدیت درست و حسابی سراغ ندارید؟

افشین جان هنوز مشکل رو داری ؟ اگه خواستی بهم پیغام بده تا کرک خودم رو آپدیت کنم توی انجمن ( البته فیفا 14 نزدیکه و من دیگه تیم رو ولش کردم تا 14 برسه :دی )

بالا