• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Final Fantasy XII

omegaweapon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم چندتا از شما ها تاحالا بازي فينال فانتزي را بازي كردين به نظر ميرسه كه ايرانيها زياد علاقه به اين بازي ندارن ولي خوب من عاشق اين سبك بازي ام (اينقدر بگم كه چند وقت پيش شماره يكشا پيدا كردم كه گرافيكش از ميكرو هم پايين تر بود در حالي كه مافيا را هنوز تموم نكرده بودم رفتم سراغش و خوب بعد 3 يا 4 روز تمومش كردم :D )
Square Enix شركت سازنده اين سري بازيهاست گفتني است اين سري پر فروش ترين سري بازي تا حالا بوده
گرافيك اين بازيها بسيار بالاست و سبك بازي rpg من همين الان 2 تا از فيلمهاي اين بازي را ديدم گرافيكش فوق العاده است Square Enix تبليغ خيلي زيادي در مورد اين بازي كرده و من خيلي بهش اميدوارم

اين بازي در بهار 2005 منتشر ميشه بنابر اين هنور نمره اي واسش در نظر نگرفتن

final-fantasy-xii-20040730110057273.jpg
final-fantasy-xii-20040730110054664.jpg
final-fantasy-xii-20040625102723762.jpg
final-fantasy-xii-20040625102729043.jpg
finalfantasyxiips2_051104_008.jpg
finalfantasyxiips2_051104_014.jpg

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
من عشق فاينال فانتزي ام اما چه كنم كه نسخه كامپوتريش
رو بيرون نميدن

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييوووووووووووووووووووووووووووووووووووول

مرسي....! دمت گرم ! خيلي باحالي ! :D :happy:

من خودم يكي از خوره هاي سري Final Fantasy هستم ... تا نهش رو واسه Ps بازي كردم ( البته نه همش رو 9 ، 7 رو :D )

7 قشنگ ترين داستانيه كه من تا حالا تو عمرم تو سري بازي هاش ديدم... خيلي خيلي قشنگه... فيلمش هم يه چند وقت ديگه مياد بيرون... :happy:

راستي گفتي بازي 1.. اگه بازيش رو لينگش رو داري يا كلا ميدوني از كجا ميشه گير اورد بهم يه ندا بده... :happy:

مكس

emad86_20011

Registered User
لایک‌ها
2
من عاشق اين بازيم...
من final fantasy 8 رو بازي كردم... demoهاش خيلي قشنگه... خيلي رومانتيكه
واي ي ي مكس تو final fantasy ها رو داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهت پي ام ميزنم

dani77733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من میخواستم بدونم که آیا نسخه انگلیسی برای فاینال فانتزی 12 کنسول PS2 در ایران موجود هست یا نه ؟
اگر کسی داره راهنمائی کنه که از کجا بگیرم ممنون میشم.
مرسی

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
پنجشنبه هفته پیش یه مغازه تو پاساژ لباف (توپخونه) بازی رو دانلود کرده بود و کپیشو می فروخت. فکر کنم تو این هفته دیسک مالزیشم بیاد.

dani77733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنجشنبه هفته پیش یه مغازه تو پاساژ لباف (توپخونه) بازی رو دانلود کرده بود و کپیشو می فروخت. فکر کنم تو این هفته دیسک مالزیشم بیاد.

میشه اسم مغازه رو بگی بهم؟
من حتما میخوام :D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من سری ژاپنی این گیم که چندین ماه پیش اومده بود را بازی کردم و با اینکه یک فاینال باز هستم اصلا از سبک این سری خوشم نیومد

سبک RPG کاملا در این گیم تغیر کرده و نوع اکشن RPG شده است.

با این وجود یکی از دوستام 25 ساعت این گیم را بازی کرد و با این تلاش بیخیال گیم شد ! چون برای جعبه های در بازی باید پول خرج کرد و علارقم ژاپنی بودن گیم نمی شد فهمید داستان چیه !

به نظر من شاهکار فاینال در 8 بود و بعد در 10 و بعد در 7 البته این نظر شخصی منه.در X-2 هم به زور می خواستن مرده رو زنده کنند که اخرش هم تایدوس را زنده کردن و یونا برای اخرین بار دیدش....

امیدوارم سری انگلیسی این گیم هرچه زودتر بیاد و بازی کنیم

omegaweapon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوهو واقعا جالبه كه اينهمه ادم به فاينال فانتزي علاقه دارن اما اونايي كه ميخوان از 1-9 را روي pc بازي كنن ميتونن از emulator استفاده كنن خيلي خوب جواب ميده من فقط يك بازي را نتونستم بازي كنم اونم crash 4 بود
من تا حالا از 1-9 را بازي كردم البته 8 را 10 بار تا اخرش رفتم :p ولي از 7 خيلي خوشم نيومد :(

براي emulator
1-به سايت http://www.epsxe.com/download.php بريد و ePSXe v1.5.2 و ePSXe v1.6.0 را دانلود كنيد بعضي از بازيها فقط با 1.5.2 كار ميكنن مثل فاينال فانتزي 9
2-بعد به سايت http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=plugins بريد و يكي از plugin ها را دانلود كنيد من تا حالا با Pete's GPU Plugins كار كردم و خوب كار كرده بنابر اين به شما هم پيشنهاد ميكنم كه از اين استفاده كنيد
3- به سايت http://dragonballarena.gamesurf.it/english/media/giochi/psx.php بريد و يكي از BIOS ها را دانلود كنيد
حالا فقط كافيه كه هر چيزي را سر جاش بريزيد اول epsxe را extract كنيد بعد پلاگين ها بعد هم bios بعدش به راحتي ميشه اكثر بازيها را باهاش بازي كرد :p
يكي از خوبيهاي emulator اينه كه هر جا دلت بخواد ميتوني save كني فقط با فشار يك دكمه f1 :p نظرتون چيه :D

در ضمن من همين چند روز پيش فاينال فانتزي 9 را دانلود كردم حالا هم دارم بازيش ميكنم خيلييييييي عاليه

idah_kazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فاينال فانتزي X-2رو تموم كردم اما موفق نشدم تيداس رو زنده كنم لطفا اگه كسي ميدونه بگه چي كار بايد بكنم تا تيداس زنده بشه

idah_kazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فاينال فانتزي 12 رو به كوهستان برفي جايي كه لارسا از گروه جدا ميشه و ما بايد شمشير پادشاه رو از قلعه ايي در منطقه stillshrine of miriam به دست بياريم رسيدم اما از اين جا به بعدشو گير كردم لطفا اگه كسي ميدونه حتما بگه چون من الان در حدود يه ماهه كه اين جا گير كردم
كمك فراموش نشه

voltan

Guest
لایک‌ها
2
ایول عجب تاپیک گلی حال کردم بسی
فقط اومدم یه بوقی بزنم به عرض دوستان برسونم تا جایی که من خبر دار شدم فاینال فانتزی 12 برای پی سی عرضه شده ( توی آمریکا و ژاپن) و تا چند وقت دیگه هم اینجا پیدا میشه 13 هم برای پی اس 3 میاد توی 2 تا ورژن و نسخه ی موبایل هم داره

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
ایول عجب تاپیک گلی حال کردم بسی
فقط اومدم یه بوقی بزنم به عرض دوستان برسونم تا جایی که من خبر دار شدم فاینال فانتزی 12 برای پی سی عرضه شده ( توی آمریکا و ژاپن) و تا چند وقت دیگه هم اینجا پیدا میشه 13 هم برای پی اس 3 میاد توی 2 تا ورژن و نسخه ی موبایل هم داره
فكر نكنم واسه pc باشه! ميشه منبع معتبر ذكر كنيد؟

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
يه موضوع ديگه: آخر ما نفهميديم اينجا راجع به كدوم FF بحث ميشه؟ FF X-2 يا FF XII ؟ كدومش خوبه كدومش بد.
نسخه انگليسي FF XII هم تقريبا دو هفته پيش ريليز شده، FF X-2 هم كه سال 2004 .

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
جالبه که دوستان فاینال فانتزی بازی میکنن آخه من تو دور و اطرافم فقط خودم و میشناختم
ای ول
منم هم X و X-2 ,و Dirge of Cerberus رو بازی کردم
الانم داری XII رو بازی میکنم
البته تازه شروع کردم 4-5 ساعت بیشتر بازی نکردم
اینطوری که خبر دارم واسه تکمیل کردن ماموریتهای جانبی و تموم کردن بازی نزدیک به 90 ساعت زمان میخواد
البته فکر کنم مثل x-2 تو30 سعت بازی تموم میشه و میری تو مایه های ماموریتهای جانبیش

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي خوبه ;) به شما توصيه ميكنم حتما FF VII هم بازي كنيد،واقعا از نظر داستان محشره. من ديروز تمومش كردم :D

voltan

Guest
لایک‌ها
2
فكر نكنم واسه pc باشه! ميشه منبع معتبر ذكر كنيد؟
تا جایی که من میدونم یکی از دوستام برنامه ی معرفی بازی رو توی ماهواره دیده من هم دنبال خبر مکتوبش دارم میگردم پیداش کردم هم تو سایت خودم میگذارم هم اینجا که شما ببینید

خيلي خوبه به شما توصيه ميكنم حتما FF VII هم بازي كنيد،واقعا از نظر داستان محشره. من ديروز تمومش كردم

FF VII خیلی باحاله ولی من تو کف Final Fantasy XIII البته برای پی اس تری میاد بیرون

بالا