BENBANDU
Registered User
هم واسه ps1 هست هم pc هم واسه PSP (پورت شده از ps1 ) من ورژن pc شو از اينترنت دانلود كردم.مال ps1 هستش؟
فکر نکنم پیداش بشه کرد
هم واسه ps1 هست هم pc هم واسه PSP (پورت شده از ps1 ) من ورژن pc شو از اينترنت دانلود كردم.مال ps1 هستش؟
فکر نکنم پیداش بشه کرد
من قيمت دقيق ندارم. ولي اگه واسه mgs و FF ميخواي حتما بخر، چون يكي از دليلهاي گرفتن psp واسه خود من وفور بازيهاي سري mgs و mga براي اين كنسول بود. mgs portable ops كه حرف نداره، mgs digital graphic novel هم واسه كسايي كه mgs1 بازي كردن خيلي حال ميده. FF 7: Crisis core هم كه قراره امسال ريليز شه.چه جالب الان قیمت دقیق یک psp که بازهای کپی رو اجرا کنه چنده؟؟؟؟ خبر دارین؟
آخه دیگه مجبورم ئاسه metal gear بخرمش
اگه قیمت دقیق دارید بهم بگید که دنبال فاینال فانتزی هم برم دیگه
PSP حدود 180 فکر کنم ولی پی اس تو بگیر برای بازی خیلی بهتره تازه میتونی فاینال 12 هم بازی کنی حالش رو ببری
من هم سه روزه دارم میگردم چیزی پیدا نکردم حتی توی سایت square enix هم چیزی پیدا نکردم احتمالا دوست من اشتباه دیدهراستي من توي سايت gamespot نگاه كردم خبري از فاينال فانتزي روي كامپيوتر نيست احتمالا اشتباهي شده
ps3 هم که فعلا تبدیل نشده پس برم دنبال psp بهتره
اگه ps2 داشتم.....
هم واسه ps1 هست هم pc هم واسه PSP (پورت شده از ps1 ) من ورژن pc شو از اينترنت دانلود كردم.
سلامسلام من تازه عضو شدم ميشه لطف كني و لينك دانلودش رو بزاري ممنونت ميشم اگه رايگان و معتبر باشه
سلام
خوش اومدي عزيز
اگه با تورنت كار كردي ميتونم تورنتشو واست pm كنم. لينك مستقيم از وب ندارم.
آواتارت هم خيلي باحاله (آخرين نكته مبهم FF VII يعني Zack )
pm دادمخيلي ممنون از خوش اومد گويي شما
من خيلي كم آشنايي دارم ولي اگه يكم توضيح بديد :happy: عالي ميشه
منم ديگه :wacko: نميشم