• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Football Bettig

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
درود

شرطهای امروز و امشب

24 بازی لیگ یوفا

Malmo vs Austria Wien>>>>> Malmo (1x)1.30
Sporting Braga vs Club Brugge>>>>> Club Brugge (+1.5)1.47
Maribor vs Birmingham City>>>>>> Maribor (0)1.50
Celtic FC vs Udinese >>>>> Udinese (x2)1.63
AEK Larnaca vs Steaua Bucuresti >>>>>>AEK Larnaca (1x)1.50
FC Twente Enschede vs Wisla Krakow>>>>>> Wisla Krakow (+2)1.55
Odense BK vs Fulham>>>>>> Odense BK (1x)1.53
AEK Athens vs Sturm Graz>>>>>> AEK Athens (0)1.30
Athletic Bilbao vs Paris Saint Germain >>>>>Athletic Bilbao (0)1.70
Vorskla Poltava vs Hannover 96 >>>>>>Vorskla Poltava (1x)1.65
Tottenham Hotspur vs Shamrock Rovers >>>>>>Shamrock Rovers (+3)1.40
Standard Liege vs FC Copenhagen>>>>>> Standard Liege (0)1.65
Legia Warszawa vs Hapoel Tel Aviv >>>>>>>Hapoel Tel Aviv (x2)1.68
Rapid Bucuresti vs PSV Eindhoven>>>>>> PSV Eindhoven (0)1.45
Vaslui vs FC Zurich >>>>>> Vaslui (0)1.43
Sporting Lisbon vs Lazio>>>>>>> Lazio (x2)1.78
Maccabi Tel Aviv vs Dynamo Kiev>>>>>>> Maccabi Tel Aviv (1x)1.73
Stoke City vs Besiktas>>>>>> Stoke City (-1)2.40
Red Bull Salzburg vs Slovan Bratislava>>>>>> Slovan Bratislava (+1)1.62
Rubin Kazan vs PAOK>>>>> Rubin Kazan (-0.5)1.47
Lokomotiv Moscow vs Anderlecht>>>>>> Anderlecht (+1)1.57
Rennes vs Atletico Madrid >>>>>>>Rennes (1x)1.53
Schalke 04 vs Maccabi Haifa>>>>>> Maccabi Haifa (+2.5)1.37
Metallist Kharkiv vs AZ Alkmaar >>>>>> AZ Alkmaar (x2)1.67

شب بدی بود.از لحاظ فنی خودم رو نکوهش نمیکنم.بعضی بازیها نهایت بدشانسی بود.

Last edited:

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
آمار کلی 42شرط

22 برد
6 فسخ
14 باخت

سود / زیان 15.84 -

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فردا بازيهاي چمپونشيپ برگزار ميشه من اين دو بازي رو انتخاب كردم
بارنسلي - كاونتري هندي كپ صفر روي بارنسلي 1.63( پيناكل)
ايپسويچ - برايتون هندي كپ صفر روي اينسويچ 1.73 ( پيناكل)

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی روبی جان.در این مورد هم نظر هستیم.

با 8 بازی امروز از چمپیونشیپ پرونده 50 شرط بسته میشه و باید نتیجه گیری کلی کرد.هر چند نتیجه بدست اومده نامید کنندست!

شرطهای امروز
چمپیونشیپ

Barnsley vs Coventry City>>>>>> Barnsley (0)1.65
Crystal Palace vs West Ham United>>>>>>> Crystal Palace (+0.5)1.68
Hull City vs Cardiff City>>>>>>Cardiff City (+0.5)1.50
Ipswich Town vs Brighton>>>>>>Ipswich Town (0)1.62
Leeds United vs Portsmouth>>>>>>>Leeds United (0)1.42
Millwall vs Burnley>>>>>Burnley (+0.5)1.68
Peterborough United vs Doncaster Rovers>>>>>>>Peterborough United (0)1.28
Southampton vs Watford>>>>>>>Southampton (-0.5)1.53

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر من روش كار درسته فقط فكر مي كنم اگه تعداد انتخابها رو محدود كنيد مشكل برطرف ميشه

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی روبی جان.در این مورد هم نظر هستیم.

با 8 بازی امروز از چمپیونشیپ پرونده 50 شرط بسته میشه و باید نتیجه گیری کلی کرد.هر چند نتیجه بدست اومده نامید کنندست!

شرطهای امروز
چمپیونشیپ

Barnsley vs Coventry City>>>>>> Barnsley (0)1.65

Crystal Palace vs West Ham United>>>>>>> Crystal Palace (+0.5)1.68
Hull City vs Cardiff City>>>>>>Cardiff City (+0.5)1.50
Ipswich Town vs Brighton>>>>>>Ipswich Town (0)1.62
Leeds United vs Portsmouth>>>>>>>Leeds United (0)1.42
Millwall vs Burnley>>>>>Burnley (+0.5)1.68
Peterborough United vs Doncaster Rovers>>>>>>>Peterborough United (0)1.28
Southampton vs Watford>>>>>>>Southampton (-0.5)1.53

حاصل کار 6 برد و 2 باخت بود.

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
آمار کلی 50 شرط

28 برد
6 فسخ
16 باخت

سود / زیان 6.36 -
بانک اولیه 300 $ به 293.64$ رسید.البته تجربه واقعا خوبی بود.همون طور که روبی جان گفتن باید حتما انتخاب هام رو محدود تر کنم.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
نتايج امشبتون خيلي خوب بود .
راستي دليلي داره كه فقط روي چمپيونشيب كار مي كنيد حتي ليگ برتر انگلستان رو هم استفاده نمي كنيد؟
من هم كه اين سري تحليل هاي شخصي رو كنار گذاشتم و به انتخابهاي نرم افزارم اعتماد كردم كه هر دو تاش درست بود البته نرم افزار پيشنهاد برد رو ميداد ولي من براي كاهش ريسك از هندي كپ استفاده كردم

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بابت نتایج امشب تبریک میگم، امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه، فقط طبق گفته‌های سایر دوستان یه مقدار با دقت و سخت‌گیری بیشتری شرط‌ها رو انتخاب کنید تا اینشالله به مرور تعداد شکست‌ها کاهش پیدا کنه.

ضمن اینکه مطالعه نتایج سال‌های گذشته لیگ قهرمانان اروپا و ... و میزان بازدهی سیستم روی اون شرط‌ها هم قطعا میتونه مفید باشه.

البته من فکر می‌کنم بدلیل نوسان های زیاد، بهتر هست سیستم بصورت بلندمدت تحت بررسی و آزمایش قرار بگیره و تا رسیدن به ثبات نسبی در سوددهی، انتخاب‌ها رو به روی کاغذ پیاده کنید تا خدای نکرده با ایجاد ضررهای بیشتر مشکلی برای سرمایه بوجود نیاد.

موفق باشید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نتايج امشبتون خيلي خوب بود .
راستي دليلي داره كه فقط روي چمپيونشيب كار مي كنيد حتي ليگ برتر انگلستان رو هم استفاده نمي كنيد؟
من هم كه اين سري تحليل هاي شخصي رو كنار گذاشتم و به انتخابهاي نرم افزارم اعتماد كردم كه هر دو تاش درست بود البته نرم افزار پيشنهاد برد رو ميداد ولي من براي كاهش ريسك از هندي كپ استفاده كردم

Roby جان برای شما هم آرزوی موفقیت دارم فقط اگه امکانش هست اسم نرم افزاری که ازش استفاده میکنی رو هم بگو تا اگه بصورت Free عرضه شده دوستان هم بتونند دانلودش کنند اما اگه License شده‌ست که مسئله‌ای نیست و فقط برای استفاده یک نفر می‌تونه باشه. نرم افزار برای اینکار و انجام عملیات تحلیلی برای فوتبال زیاد هست ولی اغلب با محاسبات ریاضی نتایج گذشته به عنوان ورودی، خروجی انتخاب‌ها رو تخمین می‌زنند که به نظر من زیاد موثر نیست و با چند محاسبه دستی هم اینکار انجام میشه و البته برای اینکه ریسک کار پایین‌تر بیاد میشه از دو سیستم بر روی انتخاب استفاده کرد ولی به هر حال باز هم مسابقه هست و هزار و یک اتفاق پیش‌بینی نشده. حتی خیلی از سایت‌هایی هم که شرط‌های رایگان ارائه میدند از نرم افزارهای بعضا پیچیده خاص خودشون برای اینکار استفاده می‌کنند که اکثرا وابسته به اطلاعات Statistics بازی‌ها هستند تا شرایط روز مسابقه و آمادگی بازیکن‌ها.

البته یکسری نرم افزارهای پیشرفته هم من دیدم ولی خب هزینه‌ خرید زیادی دارند و در کل اطمینانی به خرید و اینکه Scam نباشند نیست که اون‌ها خبرهای لحظه‌ای روز رو هم به گفته سازندگان در نتیجه مسابقه تاثیر میدند.

پی.نوشت:
پیشنهاد میکنم یکی از دوستان فعال برای پذیرش عنوان مدیریت بخش "کسب درآمد برای کاربران عمومی" اعلام آمادگی کنه:دی عنوان این تاپیک که ساده‌ترین کار هست هنوز اصلاح نشده، رسیدگی به ارسال‌های اسپم و تاپیک‌های بی‌محتوا که در رده‌های بعدی هست.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
با عرض پوزش از استارتر محترم بابت اينكه بحث ما ارتباطي به تاپيك ايشون نداره

Roby جان برای شما هم آرزوی موفقیت دارم فقط اگه امکانش هست اسم نرم افزاری که ازش استفاده میکنی رو هم بگو تا اگه بصورت Free عرضه شده دوستان هم بتونند دانلودش کنند اما اگه License شده‌ست که مسئله‌ای نیست و فقط برای استفاده یک نفر می‌تونه باشه. نرم افزار برای اینکار و انجام عملیات تحلیلی برای فوتبال زیاد هست ولی اغلب با محاسبات ریاضی نتایج گذشته به عنوان ورودی، خروجی انتخاب‌ها رو تخمین می‌زنند که به نظر من زیاد موثر نیست و با چند محاسبه دستی هم اینکار انجام میشه و البته برای اینکه ریسک کار پایین‌تر بیاد میشه از دو سیستم بر روی انتخاب استفاده کرد ولی به هر حال باز هم مسابقه هست و هزار و یک اتفاق پیش‌بینی نشده. حتی خیلی از سایت‌هایی هم که شرط‌های رایگان ارائه میدند از نرم افزارهای بعضا پیچیده خاص خودشون برای اینکار استفاده می‌کنند که اکثرا وابسته به اطلاعات Statistics بازی‌ها هستند تا شرایط روز مسابقه و آمادگی بازیکن‌ها.
يك نرم افزار اختصاصي هست كه خودم اونو نوشتم بيشتر مبتني بر تحليل آماري هستش كه يكسري پارامترهاي غيرآماري رو هم تا جاييكه تونستم توش پياده كردم
خروجي اين نرم افزار بعنوان شرط هاي اوليه لحاظ مي شه و بعدش بايد تحليل هاي غيرآماري بيشتري رو خودم انجام بدم تا شرطهاي نهايي بدست بياند
و در آخرين مرحله استراتژي خاصي هم براي بستن شرطها دارم كه تمام اين موارد در كنار هم بايدباشه .
البته تست هايي كه قبلا داشتم نشون داده كه به صرف پيروي از انتخابهاي آماري هم سيستم سود دهي هست اما سود و دقتش به مراتب كمتره

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فخر الدين عزيز
با يك بررسي كلي روي اين 50 شرط من به نتايح زير رسيدم
1- بهتره كه انتخابها محدود بشند و به هيچ وجه تمام بازيها رو باهم استفاده نكنيم
2- نتايج بازيهاي ليگي نه تنها زيان نداشته بلكه سود ده هم هست و اين ميتونه به دو دليل باشه يكي اينكه شما كل بازيهاي ليگ اروپا را با هم استفاده كرديد و دوم اينكه نتايج بازيهاي ليگي قابل اطمينان تر هستند
3- تجربه خودم اينو نشون ميده كه پيش بيني بازيهاي تورنمنتي نظير جام حذفي - ليگ اروپا يا قهرمانان و حتي جام جهاني سخت تر از بازيهاي ليگه دليلش هم بر مي گرده به دو بخش مسائل آماري و شرايط خاصي كه بر بازيهاي تورنمنتي حاكم هست
4- مشكل پايين بودن ضرايب كه بدليل استفاده از فونبت ايجاد شده . فكر مي كنم اگه تمام بازيهايي رو كه برديد با ضرايب پيناكل بسته بوديد يا ضرر نداشتيد يا اينكه اين ضرر بسيار ناچيز مي بود چون حداقل ميشه 5-10 درصد سود بيشتر رو با ضرايب پيناكل انتظار داشت

اما نتيجه گيري من اين ميشه كه اگه
1-شرطها محدودتر بشند
2- در مورد بازيهاي غير ليگي هم اين با وسواس بيشتري شرط ها رو انتخاب كنيد
و3- از بهترين ضرايب ممكن استفاده بشه
اميدواري زيادي به موفقيت اين روش وجود داره چرا كه نوع انتخابها و روش كار به نظر مناسب مياد

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
درود
متشکرم روبی جان.شما به معنای واقعی یک استاد هستید.
اصلن اجازه نمیخواد.تو این تاپیک قصه هم تعریف کنی مانعی نداره :D
نه من لیگ های دیگه رو هم استفاده میکنم.اما تاکید زیادی هم روی چمپیونشیپ دارم.46 هفته و 552 بازی فوتبال.به نظر من کسی که شرطبندی فوتبال میکنه حتما تورش رو باید اینجا هم بندازه :D
روبی جان فک کنم خونه اول و آخر ما همین فونی باشه:) من دو دستور اول رو تو این سری جدید که برای 100 شرط امتحان میکنم حتما پیاده خواهم کرد.ناگفته نماند روی بازیهای مطمئن بتینگ هم خواهیم نمود.
با سپاس از دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکنند.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
شما لطف داريد قربان
ممنون

در مورد چمپيونشيب موافقم من هم منظورم اين بود كه ساير ليگها حداقل ليگهاي معتبر رو ميشه استفاده كرد ميخواستم بدونم دليل خاصلي هست كه فعلا روي چمپيونشيپ متمركز هستند؟

در مورد فوني چرا فكر مي كنيد تنها گزينه هستش؟ من كه اصلا تصميم گرفتم اكانتم رو خالي كنم و متمركز بشم روي پيناكل و در كنارش هم از اكسپكت و شايد بت ات هوم استفاده كنم البته با مبالغ كمتر
فونبت علاوه بر ضرايب ناجوانمردانه اش چند مشكل ديگه هم داره كه خيلي روي اعصابه منه و خيلي وقتها هم باعث از دست رفتن شرطها ميشه
اول اينكه نحوه باز شدن لاينهاش بسيار بد طراحي شده با اينترنت ديال آپ بعضي وقتها جون آدم و بالا مياره آخرش هم لاينهاش باز نميشند امكان انتخاب يك ليگ براي سرعت بخشيدن به لود شدن صفحه هم تا قبل از اينكه كل اطلاعات رو بازيابي نكنه وجود نداره كلا همه چيز اعم از فيلتر ها و انتخاب ليگ و سمت كلاينت پياده كرده كه اعصاب خرد كن هست بخصوص براي اينترنت هاي كند
و مشكل بدتر از اون اينه كه بيشتر لاين ها يكي دو ساعت قبل از بازي باز ميشند كه اين ديگه وحشتناك هست و اگه يه روز پاي سيستم نباشي عملا كلي از شرطها رو از دست ميدي

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
شرطهای امشب

Sporting Gijon vs Barcelona >>>>>Barcelona (-1.5)1.50
RCD Espanyol vs Real Madrid>>>>>>RCD Espanyol (+2.5)1.43
Juventus vs AC Milan>>>>>> AC Milan (+0.5)1.53

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
شما لطف داريد قربان
ممنون

در مورد چمپيونشيب موافقم من هم منظورم اين بود كه ساير ليگها حداقل ليگهاي معتبر رو ميشه استفاده كرد ميخواستم بدونم دليل خاصلي هست كه فعلا روي چمپيونشيپ متمركز هستند؟

در مورد فوني چرا فكر مي كنيد تنها گزينه هستش؟ من كه اصلا تصميم گرفتم اكانتم رو خالي كنم و متمركز بشم روي پيناكل و در كنارش هم از اكسپكت و شايد بت ات هوم استفاده كنم البته با مبالغ كمتر
فونبت علاوه بر ضرايب ناجوانمردانه اش چند مشكل ديگه هم داره كه خيلي روي اعصابه منه و خيلي وقتها هم باعث از دست رفتن شرطها ميشه
اول اينكه نحوه باز شدن لاينهاش بسيار بد طراحي شده با اينترنت ديال آپ بعضي وقتها جون آدم و بالا مياره آخرش هم لاينهاش باز نميشند امكان انتخاب يك ليگ براي سرعت بخشيدن به لود شدن صفحه هم تا قبل از اينكه كل اطلاعات رو بازيابي نكنه وجود نداره كلا همه چيز اعم از فيلتر ها و انتخاب ليگ و سمت كلاينت پياده كرده كه اعصاب خرد كن هست بخصوص براي اينترنت هاي كند
و مشكل بدتر از اون اينه كه بيشتر لاين ها يكي دو ساعت قبل از بازي باز ميشند كه اين ديگه وحشتناك هست و اگه يه روز پاي سيستم نباشي عملا كلي از شرطها رو از دست ميدي
بله در مورد ضعیف بودن ضرایب فونی در قیاس با پیناکل کاملا حق با شماست.حتما به فکر ادامه کار در پیناکل یا سایت دیگری خواهم بود.
من به خاطر پوشش بسیار قوی فونی روی بازیهای تنیس(حتی چلنجرها) تو این سایت کار میکردم.اما مدتی است تنیس رو کنارنهادم و به فوتبال روی آوردم.بهر حال کار منطقی اینه که به سمت پیناکل رفت ...
در مورد چمپیونشیپ هم تا حدود زیادی با این لیگ آشنا هستم.از لیگ های دیگه هم استفاده میکنم.... مشکل من همونه .... مثلا هر چی بازی چمپیونشیپ یا لیگ یوفت .... باشه باید همش رو بزنم .... که به مرور زمان برطرف خواهم کرد ....
مرسی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
استاد بنده همچنان منتظر ادامه انتخابهاي خوبتون هستم
فكر مي كردم براي بازيهاي انتخابي يورو 2012 تاپيك دوباره فعال بشه

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
استاد بنده همچنان منتظر ادامه انتخابهاي خوبتون هستم
فكر مي كردم براي بازيهاي انتخابي يورو 2012 تاپيك دوباره فعال بشه
درود
برای بازیهای ملی فعالیتی نداشتم و با از سرگیری لیگ های اروپا مجددا فعالیت از سر گرفته خواهد شد.ضمن آنکه چون یه اکانت در سایت اکسپکت باز کردم از این پس ضرایب بازیهای اون سایت قرار داده میشه.
مرسی استاد روبی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
انشالله كه شروع مجدد خوبي داشته باشيد
فقط در مورد اكسپكت تا جائيكه من ميدونم هندي كپ آسيائي در بيشتر مواقع نميده. چون من هم ميخواستم يك اكانت اونجا باز كنم با اين مشكل برخورد كردم سايت بت ات هوم هم همين مشكل را داشت

fakhruddin

Registered User
لایک‌ها
2
انشالله كه شروع مجدد خوبي داشته باشيد
فقط در مورد اكسپكت تا جائيكه من ميدونم هندي كپ آسيائي در بيشتر مواقع نميده. چون من هم ميخواستم يك اكانت اونجا باز كنم با اين مشكل برخورد كردم سايت بت ات هوم هم همين مشكل را داشت
بله همینطوره که شما میگید و هندیکپ محدودی داره.من تو این سایت اکسپکت یه سیاحتی کردم بازی رئال - لیون هندیکپش برای رئال به این صورت بود.-1 گل رئال 1.70 و -2 گل رئال(که دور از ذهن نیست ) 2.70 بود.من اشتباه میکنم یا آشکاراست که ضریب های سایتهای دیگه خیلی بهتر از فونی هستن یا شاید چون بازی چند روز دیگست ضریب ها بالاتره و روز بازی ضریب ها کاهش پیدا میکنن ؟

بالا