Form to Mail

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
من دنبال يه سيستم form to mail مي گردم .
ترجيها با ASP باشه .
لطفا هر كس هر سيستمي رو مي شناسه معرفي كنه .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سلام دوست عزيز
مورد درخواستت رو آماده کردم.
از اينجا ميتونی دريافت کنی:

<a href='http://koorosh82.com/mail/sendmail.zip' target='_blank'>http://koorosh82.com/mail/sendmail.zip</a>

اگه سوالی هم داشتی من تا جاييکه وقتم اجازه بده با کمال ميل در خدمتتم.

يه دعا بجون احسان کن که اينقدر هوای مشتريهاش رو داره !

خوش باشی
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
كورش جان شرمنده .
اين هم نشد .
البته من دقيقا نمي دونم كه بايد تغييري در اسكريپت مي دادم يا نه .
ولي من همون چيزي رو كه شما محبت كردين و در اختيار من قرار دادين رو استفاده كردم. كه
هيچ ايميلي فرستاده نشد . لينك اين هم قرار مي دم تا خودتون تست كنيد .
<a href='http://www.mahvarghane.com/mda/index.htm' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/index.htm</a>

بعد . احسان جان . مي خواستم بگم ............... با نظرت موافقم ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه فضولي... تنظيمات ايميل سرورها با هم فرق داره ها! حواستون به اين باشه... ;)
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
راست ميگی
من هم سايت خودم رو چک کردم ديدم کار نميکنه .
search کردم. متوجه شدم مايکروسافت اين Object رو بدليل جلوگيری از SPAM و جهت بالابردن Security بسته . (CDONTS)

بايد ببينی روی سروری که داری چه Object ای قرار دادن تا ازش استفاده کنی.
معمولا Host ها يه Object برای ايميل ميذارن.
مثلا Host من روش ASPEMAIL نصبه و ميـتونم ازش استفاده کنم.
تو هم ببين. اگه کنترل پنل داری شايد توش نوشته باشه.
اگر هم نبود با فروشنده اش تماس بگير و ازش بپرس کدوم Object رو ميتونی استفاده کنی.
اسم Object رو همينجا بنويس تا کدش رو برات آماده کنم.
خوش باشی . . .
 

Guest
سلام!
ببين برو تو سايت
<a href='http://www.bravenet.com' target='_blank'>http://www.bravenet.com</a>
اونجا مي توني عضو شي خيلي چيزا داره... كانتر و نظر خواهيو از اين چيزا اونيم كه ميخواي داره دقيقم توضيح داده چه جوري بايد كار كني باهاش... اگر نفهميدي (كه حتماَ مي فهمي) در خدمتيم... !
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Bravenet فقط اجازه استفاده از امکاناتش رو روی سرور خودش ميده .
 

Guest
عزيز من من خودم دارم روي وبلاگ خودم از امكاناتش استفاده مي كنم!!!!!!
اجازه استفاده روي همه سرور ها ميده...
من كانترش تا مدتها رو وبلاگم بود (ولي چون چرت بود ورش داشتم) ولي همين فرم به ميلشو هنوز دارم استفاده مي كنم!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
شايان عزيز
شما از امکانات Bravenet هرجا که دوست داری ميتونی استفاده کنی، ولی کد بهت نميده که مستقل و روی Host خودت کار کنه.

ايشاللا که متوجه منظورم شدی . . .

راستی شايان جان يه دستی به سر و روی وبلاگت بکش و يک کم سبکش کن.
6 ساعت طول ميکشه تا همه Loading ها تموم بشه و صفحه بياد.


خوش باشی دوست من
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بچه ها واسه فرم ايميل اين رو هم ببينين. هر فرمي كه بگين توش هست!
<a href='http://bouda.blogspot.com' target='_blank'>http://bouda.blogspot.com</a>
 

Guest
سلام!
ممنون از توضيحت ولي من كه توجيه نشدم... من كد HTML كانتر و فرم اي-ميلر رو گرفته بودم و روي وبلاگم گذشته بودم! بعني در مورد هر كدوم كد رو ميده (حد اقل تا هفته پيش كه مي داد)
در مورد وبلاگمم كاملاَ قبول دارم... يه تمپليت جديد پيدا كردم (البته به صورت يه JPG از يه وبسايته!!!!!) كه هنوز حوصله نكردم روش كار كنمو عكساشو جدا كنمو براش HTML بنويسم!!! به زودي عوضش مي كنمو همينجاها يه نظرخواهي مي كنم!
ممنون از نظرت!
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام شايان جون
منظور كوروش عزيز اينه كه شما وقتي در bravnet عضو ميشي يك كد به شما ميده كه شما اون در صفحتون ميذارين و هر اطلاعاتي كه وارد بشه در روس خود سرور bravnet ذخيره و نگهداري ميشه.. مثلا اطلاعات مربوط به نظر سنجي شما درسته كه از سايت شما دريافت ميشه اما در سرور bravnet ذخيره ميشه..اين كار خيلي عاليه چون هم فضاي هاستتونو نميگيره هم جاش امن هستش اما بديي كه داره اينه كه توش نميتونيد هيچ تغييري بدين هون سورسي كه بهتون ميده و صاف بايد بزاري توي سايت و نميتونه بسته به علاقه خودت اونو تغيير بدي...

همين

مجيد
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
در ضمن Flash_MX يه سري به <a href='http://www.hotscripts.com/ASP/Scripts_and_Components' target='_blank'>http://www.hotscripts.com/ASP/Scripts_and_Components</a> بزن حتما چيزيي رو كه ميخواي پيدا ميكني...


مجيد
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
بابا من يه سوال كردم . چه بحثي راه افتاد .
از همه دوستان كه كمك مي كنند ممنون .
شايان جان من بيشتر ترجيه ميدم خودم برنامه رو داشته باشم . تا به يادگيري ASP من كمك كنه

تا اونجا كه من مي دونم سيستم jmail روي اين host جواب داده .
:rolleyes:
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Virgo ممنونم.
Flash_MX عزيز
اگه JMail رو سرورت هست به اينجا يه سر بزن، نمونه کد داره برای استفاده از JMail

<a href='http://www.exahost.co.uk/sample_asp.htm' target='_blank'>http://www.exahost.co.uk/sample_asp.htm</a>

<a href='http://www.haneng.com/Lessons_9.asp' target='_blank'>http://www.haneng.com/Lessons_9.asp</a>

اطلاعات بيشتر هم خواستی اينجا هست:

<a href='http://host.cdesystems.com/faq/jmail_asp_online_manual.htm' target='_blank'>http://host.cdesystems.com/faq/jmail_asp_o...line_manual.htm</a>

<a href='http://sislands.com/coin70/mail/jmail/jmail.htm' target='_blank'>http://sislands.com/coin70/mail/jmail/jmail.htm</a>

<a href='http://www.webwizguide.info/asp/tutorials/email_using_jmail_tutorial.asp' target='_blank'>http://www.webwizguide.info/asp/tutorials/...il_tutorial.asp</a>

اگه به مشکلی برخوردی بگو تا با بقيه بر و بچ مشکل رو حل کنيم.

خوش باشی . . .
 

Guest
سلام... ممنون از اين كه گفتي... راستش من منظورشو دقيق نفهميده بودم كه روي سايت خودش مي خواد... (اصلا تو باغ نبودم ;) ) خلاصه معذرت مي خوان كه اين قدر مزخرف گفتم!!! حالا اميد وارم خودت زودتر پيدا كني اوني كه ميخواي!!!
خلاصه معذرت :oops: ! باي
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
من بالاخره تونستم يه برنامه خوب گير بيارم .
مي تونين اينجا تستش كنين.
<a href='http://www.mahvarghane.com/mda/mail/contact.asp' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/mail/contact.asp</a>

و از اينجا دونلودش كنيد . ;)
<a href='http://www.mahvarghane.com/mda/mail/jmail-newebs.zip' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/mail/jmail-newebs.zip</a>
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Flash_MX جان خوبه که مشکلت حل شد.
شايان جان تو هم بيخيالی طی کن
سخت نگير . . .
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام من اگه از اين به بعد سوال داشتم ميگم كه flash-mx بپرسه چون ما رو تحويل نميگيرند ملت نمي دونم چرا :D
 
بالا