آژانس هواپیمایی
pop up

Form to Mail

شروع موضوع توسط Flash_MX ‏26 ژانویه 2003 در انجمن asp , ASP.NET

  1. Flash_MX

    Flash_MX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    من دنبال يه سيستم form to mail مي گردم .
    ترجيها با ASP باشه .
    لطفا هر كس هر سيستمي رو مي شناسه معرفي كنه .
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام دوست عزيز
    مورد درخواستت رو آماده کردم.
    از اينجا ميتونی دريافت کنی:

    <a href='http://koorosh82.com/mail/sendmail.zip' target='_blank'>http://koorosh82.com/mail/sendmail.zip</a>

    اگه سوالی هم داشتی من تا جاييکه وقتم اجازه بده با کمال ميل در خدمتتم.

    يه دعا بجون احسان کن که اينقدر هوای مشتريهاش رو داره !

    خوش باشی
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  4. Flash_MX

    Flash_MX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    كورش جان شرمنده .
    اين هم نشد .
    البته من دقيقا نمي دونم كه بايد تغييري در اسكريپت مي دادم يا نه .
    ولي من همون چيزي رو كه شما محبت كردين و در اختيار من قرار دادين رو استفاده كردم. كه
    هيچ ايميلي فرستاده نشد . لينك اين هم قرار مي دم تا خودتون تست كنيد .
    <a href='http://www.mahvarghane.com/mda/index.htm' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/index.htm</a>

    بعد . احسان جان . مي خواستم بگم ............... با نظرت موافقم ;)
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    راست ميگی
    من هم سايت خودم رو چک کردم ديدم کار نميکنه .
    search کردم. متوجه شدم مايکروسافت اين Object رو بدليل جلوگيری از SPAM و جهت بالابردن Security بسته . (CDONTS)

    بايد ببينی روی سروری که داری چه Object ای قرار دادن تا ازش استفاده کنی.
    معمولا Host ها يه Object برای ايميل ميذارن.
    مثلا Host من روش ASPEMAIL نصبه و ميـتونم ازش استفاده کنم.
    تو هم ببين. اگه کنترل پنل داری شايد توش نوشته باشه.
    اگر هم نبود با فروشنده اش تماس بگير و ازش بپرس کدوم Object رو ميتونی استفاده کنی.
    اسم Object رو همينجا بنويس تا کدش رو برات آماده کنم.
    خوش باشی . . .
     
  7. boxilink
  8. Guest

    سلام!
    ببين برو تو سايت
    <a href='http://www.bravenet.com' target='_blank'>http://www.bravenet.com</a>
    اونجا مي توني عضو شي خيلي چيزا داره... كانتر و نظر خواهيو از اين چيزا اونيم كه ميخواي داره دقيقم توضيح داده چه جوري بايد كار كني باهاش... اگر نفهميدي (كه حتماَ مي فهمي) در خدمتيم... !
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Bravenet فقط اجازه استفاده از امکاناتش رو روی سرور خودش ميده .
     
  10. Guest

    عزيز من من خودم دارم روي وبلاگ خودم از امكاناتش استفاده مي كنم!!!!!!
    اجازه استفاده روي همه سرور ها ميده...
    من كانترش تا مدتها رو وبلاگم بود (ولي چون چرت بود ورش داشتم) ولي همين فرم به ميلشو هنوز دارم استفاده مي كنم!
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شايان عزيز
    شما از امکانات Bravenet هرجا که دوست داری ميتونی استفاده کنی، ولی کد بهت نميده که مستقل و روی Host خودت کار کنه.

    ايشاللا که متوجه منظورم شدی . . .

    راستی شايان جان يه دستی به سر و روی وبلاگت بکش و يک کم سبکش کن.
    6 ساعت طول ميکشه تا همه Loading ها تموم بشه و صفحه بياد.


    خوش باشی دوست من
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    بچه ها واسه فرم ايميل اين رو هم ببينين. هر فرمي كه بگين توش هست!
    <a href='http://bouda.blogspot.com' target='_blank'>http://bouda.blogspot.com</a>
     
  13. Guest

    سلام!
    ممنون از توضيحت ولي من كه توجيه نشدم... من كد HTML كانتر و فرم اي-ميلر رو گرفته بودم و روي وبلاگم گذشته بودم! بعني در مورد هر كدوم كد رو ميده (حد اقل تا هفته پيش كه مي داد)
    در مورد وبلاگمم كاملاَ قبول دارم... يه تمپليت جديد پيدا كردم (البته به صورت يه JPG از يه وبسايته!!!!!) كه هنوز حوصله نكردم روش كار كنمو عكساشو جدا كنمو براش HTML بنويسم!!! به زودي عوضش مي كنمو همينجاها يه نظرخواهي مي كنم!
    ممنون از نظرت!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام شايان جون
    منظور كوروش عزيز اينه كه شما وقتي در bravnet عضو ميشي يك كد به شما ميده كه شما اون در صفحتون ميذارين و هر اطلاعاتي كه وارد بشه در روس خود سرور bravnet ذخيره و نگهداري ميشه.. مثلا اطلاعات مربوط به نظر سنجي شما درسته كه از سايت شما دريافت ميشه اما در سرور bravnet ذخيره ميشه..اين كار خيلي عاليه چون هم فضاي هاستتونو نميگيره هم جاش امن هستش اما بديي كه داره اينه كه توش نميتونيد هيچ تغييري بدين هون سورسي كه بهتون ميده و صاف بايد بزاري توي سايت و نميتونه بسته به علاقه خودت اونو تغيير بدي...

    همين

    مجيد
     
  16. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    در ضمن Flash_MX يه سري به <a href='http://www.hotscripts.com/ASP/Scripts_and_Components' target='_blank'>http://www.hotscripts.com/ASP/Scripts_and_Components</a> بزن حتما چيزيي رو كه ميخواي پيدا ميكني...


    مجيد
     
  17. Flash_MX

    Flash_MX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    بابا من يه سوال كردم . چه بحثي راه افتاد .
    از همه دوستان كه كمك مي كنند ممنون .
    شايان جان من بيشتر ترجيه ميدم خودم برنامه رو داشته باشم . تا به يادگيري ASP من كمك كنه

    تا اونجا كه من مي دونم سيستم jmail روي اين host جواب داده .
    :rolleyes:
     
  18. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Virgo ممنونم.
    Flash_MX عزيز
    اگه JMail رو سرورت هست به اينجا يه سر بزن، نمونه کد داره برای استفاده از JMail

    <a href='http://www.exahost.co.uk/sample_asp.htm' target='_blank'>http://www.exahost.co.uk/sample_asp.htm</a>

    <a href='http://www.haneng.com/Lessons_9.asp' target='_blank'>http://www.haneng.com/Lessons_9.asp</a>

    اطلاعات بيشتر هم خواستی اينجا هست:

    <a href='http://host.cdesystems.com/faq/jmail_asp_online_manual.htm' target='_blank'>http://host.cdesystems.com/faq/jmail_asp_o...line_manual.htm</a>

    <a href='http://sislands.com/coin70/mail/jmail/jmail.htm' target='_blank'>http://sislands.com/coin70/mail/jmail/jmail.htm</a>

    <a href='http://www.webwizguide.info/asp/tutorials/email_using_jmail_tutorial.asp' target='_blank'>http://www.webwizguide.info/asp/tutorials/...il_tutorial.asp</a>

    اگه به مشکلی برخوردی بگو تا با بقيه بر و بچ مشکل رو حل کنيم.

    خوش باشی . . .
     
  19. Guest

    سلام... ممنون از اين كه گفتي... راستش من منظورشو دقيق نفهميده بودم كه روي سايت خودش مي خواد... (اصلا تو باغ نبودم ;) ) خلاصه معذرت مي خوان كه اين قدر مزخرف گفتم!!! حالا اميد وارم خودت زودتر پيدا كني اوني كه ميخواي!!!
    خلاصه معذرت :oops: ! باي
     
  20. Flash_MX

    Flash_MX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    2
    من بالاخره تونستم يه برنامه خوب گير بيارم .
    مي تونين اينجا تستش كنين.
    <a href='http://www.mahvarghane.com/mda/mail/contact.asp' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/mail/contact.asp</a>

    و از اينجا دونلودش كنيد . ;)
    <a href='http://www.mahvarghane.com/mda/mail/jmail-newebs.zip' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/mail/jmail-newebs.zip</a>
     
  21. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Flash_MX جان خوبه که مشکلت حل شد.
    شايان جان تو هم بيخيالی طی کن
    سخت نگير . . .
     
  22. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام من اگه از اين به بعد سوال داشتم ميگم كه flash-mx بپرسه چون ما رو تحويل نميگيرند ملت نمي دونم چرا :D