• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

fujifilm 602

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوربين خوبيه.البته من ندارمش اما ديدمش.اينجا يك نفر به اسم "روتوشباشي" اونو داره و خيليم دوسش داره.
اما بنظر من اين دوربين با وجود خوبي ديگه قديمي شده .بنظر من حالا كه پول زياد داري ميدي ,يكم بيشترش كن (60 يا 70 تومن تا اونجا كه خبر دارم ) و Sony F717 بخر كه دوربين عالي اي هست در اين رده.بايد حدود 670 تومن باشه اين مدل سوني.

http://www.dpreview.com/reviews/sonydscf717/page2.asp

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من هم خودم ندارم ولي چند تا از دوستانم دارند و داشتن و كلي راضي هستن و تعريف مي كنند. اما در مورد قيمتش اطلاعاتي ندارم.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم پيشنهاد ميکنم Sony Cybershot F-717 رو بگيري... خودم دارم، ميشه گفت هيچ چيزي كم نداره.
5.1 مگاپيكسل ... نايت فريمينگ ... نايت شات ... فوكوس هولوگرام (فوكوس در نور صفر لوكس با نور ليزر) ... فيلم برداري با كيفيت خوب با فرمت Mpeg ... قابليت تنظيم حساسيت تا ISO 800 و Multi Point AF
خواستي برات نمونه عكس هم ميفرستم... ببين و لذت ببر... ;)

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از salehara :
اقا من مي خوان يه fujifilm 602 بخرم كسي كار كرده مي دونه خوبه يا نه قيمتشم حدود 590 هزار تومنه

روتوشباشي وارد ميشود.
به به ميبينم كه بحث fujifilm 602 شده . عالي آقا عالي .من كه خيلي راضيم. ولي rammstein_persia راست ميگه اين دوربين يكم قديمي شده و شما ميتونيد مدل جديدش s7000 رو بخرين كه 12 مگاپيكسل با كلي امكانات ديگه.
مهم ترين چيزي كه هست اينه كه اين دوربين بسيار خوشدسته و كار كردن باهاش حس خوبي به من ميده.

www.rootooshbashi.blogspot.com
www.rootooshbashi.com

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ! قيمت اين دوربين Fujifilm s7000 در ايران و يا در خارج از ايران چنده .مثل دبي

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از atana :
سلام ! قيمت اين دوربين Fujifilm s7000 در ايران و يا در خارج از ايران چنده .مثل دبي

تا اونجا كه اطلاع دارم از قيمت 717 پايينتر بايد باشه.
همونطور كه عطا جان گفت اين امكانات رو داره اما من يه جورايي فوجي رو ترجيح ميدم الان كه با 717 كار كردم.
مگر اينكه 828 بگيرين :rolleyes: .
از نظر خوشدستي من هنوز دوربيني مثل سوني نديدم.

راستي شما چقدر ميخواي پول بدي براي خريد دوربين!؟

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا در مورد قيمت زياد فكر نكردم .ميدوني چيه من ميشه گفت هيچي بلد نيستم . نميخوام چيزي بخرم 100سال ديگه ازش سر در نيارم . تصميم داشتم --- FujiFilm s7000 - nikon D70 بگيرم اما ميخوام خوش دس در كنارش ساده هم باشه خودشم از ايران نميقرم از دبي

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
كلا بدنه هاي نيكون نسبت به فوجي بهتره! يعني من از نيكون تو اين زمينه خوشم مياد.

NikonD70-Schraeg-M.jpg

fuji-finepix-s7000-zoom.gif

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما با كدوم دوربين ها كار كردي . و اينكه منظور از بدنه نيكونها بهتره چيه .. شكل ظاهري /خوش دست/امكانات /؟؟؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از atana :
شما با كدوم دوربين ها كار كردي . و اينكه منظور از بدنه نيكونها بهتره چيه .. شكل ظاهري /خوش دست/امكانات /؟؟؟

من خودم 717 سوني دارم.
از نظر استقامت و محكمي و خوشدستي . اين چيزي هست كه براي افرادي كه حرفه اي هستند يا كسايي كه دوربين هاي ظريف براشون دردسر سازه.
من با دوربيناي زيادي كار نكردم. اما در موردشون خوندم و عكساشون رو ديدم و با هم مقايسه كردم.
نيكون دوربين محكم و مطمئني هست.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوسته عزيز از بابت همه چي ممنونم
راستي من تازه كارم 1 منبع ككامل يا كتاب يا هر چي شما صلاح بدونين برب حرفه اي شدن؟؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مرجع, سايت عكاسي كه ميتونيد در فروم اونجا هم عضو بشين و سوالات و ايرادات رو بگين يا كه همينجا بنويسيد اگر كاري بود من و دوستان هستيم :) .
در ضمن بعد از اينكه شما دوربين رو بخريد زماني طول ميكشه كه خوب باحاش راه بيافتين. پس زود دلسرد نشين. در مورد خريد دوربين زود اقدام نكنيد. اول خوب تحقيق كنيد و بدون عجله ... .
اگر تونستيد حد اكثر پولي رو كه ميخواين براش بدين رو مشخص كنيد و اينجا بگين.
موفق باشيد و چيزي كه در عكاسي مهمه خلاقيت هست. سعي كنيد خودتون رو تقويت كنيد, چون اين در افراد مختلف متفاوت هست.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ميشه گفت تصميم دارم fujifilm s 7000 بخرم ميشه يكم از محاسن و معايبش برام لطف كنين
از شما دوست ممنونم از بابت همه چي ----اره شما

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
زوم بالا. جمع و جور. مايكرو فوكوسش خيلي خوبه ( 1 سانتي متر از 717 بهتر ).
fuji_finepixs7000.gif

توصيه ميكنم در مورد اين دوربين هم تحقيق كني. " Canon EOS-300D "
چيز خوبيه. قيمت بگير تو تهران. من قيمت ندارم.
canon_eos300d.gif

اما اگه بخوام دوربين بگيرم Conon 10D ميگيرم :rolleyes: .
canon_eos10d.gif

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من فقط s7000 رو تو دست گرفتم. وقتي دستت ميگيري اون يه تيكه سمت راستت ( انگشتت) كامل ميره داخل گودي دوربين. حتما از اين دوربين تو زواياي مختلف عكس ببين شايد نظرت تغيير كنه. دوربيناي فوجي بيشتر براي گرفتم عكسهاي فوري استفاده ميشن ( يعني تو عكاسي. فكر ميكنم به خاطر قيمت و كيفيت مناسب براي چاپ باشه )

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ولي من ظاهرا fujifilm s7000 خواهم خريد يكم كه راه افتادم عوض مي كنم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
براي كار شما خوبه.
پشيمون هم نميشي.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي. من عاشق طبيعتم و انشا’ الله به كمك دوستان كارمو تو طبيعت شروع خواهم كرد . راستي دوست عزيز شما چه چيزهاي رو صلاح ميدونين برا من تا زود به نتيجه برسم

انان كه مي دانند عزاب مي كشن انان كه نميدانن عزاب ميدهن

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
زود به نتيجه رسيدن خوبه اما اين باعث ميشه شما در آخر زود هم از اون كار زده بشين و از اون دست بكشيد.
من عكاسي رو دوست دارم چون تحرك داره. خلاقيت داره. عشق داره. كارم معموليه اما دوسش دارم.
با دوربينتون عكس بگيريد نه پشت سر هم و بيهوده ! سعي كنيد تا اونجا كه ميتونيد با هدف عكس بگيريد. كامل دوربينتون رو بشناسيد و همراهتون باشه, اما وقتي بيرون هستيد و دوربين همراهتون مراقب باشيد :D .
باز هم اگه سوالي بود حتما بنويسيد , در خدمتم :)

بالا