آژانس هواپیماییexchanging

fulltext index فعالسازی

شروع موضوع توسط aref1364 ‏29 می 2010 در انجمن asp , ASP.NET

  1. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    سلام،

    از asp.net با vb.net استفاده می کنم و میزبانی وب اختصاصی ندارم. sql server هم 2008 است.

    full text catalog ایجام میشه ولی اجازه نمیده بهش جدول اضافه کنم. پیغام زیر میاد:

    Property PopulationStatus is not available for FullTextCatalog '[CATALOG NAME]'. This property may not exist for this object, or may not be retrievable due to insufficient access rights. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    به نظرتون ایراد از هاستینگ است؟

    متشکرم
     
  2. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    سلام، تا اونجایی که یادم میاد اینجوری نیست که شما به Catalog جدول اضافه کنید.
    شما بعد از ساختن Catalog روی جدول های مورد نظرتون Full-Text Index تعریف می کنید.
    منتها موقع تعریف ایندکس، Catalog رو همون کاتالوگی که ساختید ست می کنید.

    البته شما ننوشتید که دقیقاً چه Command ی رو اجرا کردید یا داخل Management Studio چکار کردید که این پیغام ظاهر شده.


    پ.ن: پیغام رو گوگل کردم. گفته بودند که کاتالوگ احتمالاً هنوز Populate نشده. منتها شما که هنوز ایندکسی تعریف نکردید که بخواهید Populate کنید.
     
  3. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    از هر دو روش میشه استفاده کرد. اما روشی که شما گفتید: بر روی هر جدول full text index غیر فعال است.
    بعد از ساخت کاتالوگ میشه properties گرفت و جدولها رو اضافه کرد. این روش ساده تر و سریعتر است.
    احتمالا هاستینگ گزینه full text indexing رو بر روی جداول غیر فعال کرده.
     
  4. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    سرویس Full-Text Indexing اصولاً یک سرویس مجزا از Database Engine است.
    همچنین CPU Usage بسیار سنگینی دارد. لذا این احتمال که هاست اصلاً این سرویس را نصب نکرده باشد، بعید نیست.

    من اون زمان با SQL 2005 کار کردم. نمی دانم اطلاعاتم دربارۀ 2008 هم صادق هست یا نه.
    اما الآن دو نکته به ذهنم می رسه:

    1) به SQL Server متصل شوید و این Command ها رو اجرا کنید. ببینید خروجی 1 است یا نه:
    کد:
    USE master;
    SELECT FULLTEXTSERVICEPROPERTY('IsFulltextInstalled');
    2) وقتی از دیتابیس Properties می گیرید، توی زبانۀ Files گزینه ای هست به اسم Use Full-Text Indexing
    آیا این گزینه برای دیتابیس شما فعال است؟

    یادم میاد بعضی نسخه های Management Studio (و نه SQL Server) با Full-Text Index مشکل داشتند و از فرامینش پشتیبانی نمی کردند. این هم یک احتمال است، منتها چون شما توانستید Catalog بسازید، احتمالش ضعیف است که اشکال از Management Studio باشد.

    شاید اگر شما همین روش سخت تر را انجام دهید و با استفاده از SQL Query بصورت دستی سعی کنید ایندکس روی جداول بسازید، مشکل حل شود.
     
  5. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1

    در زبانه file گزینه full text indexing تیک خورده ولی غیر فعال است یعنی نمیشه تیکش رو برداشت.

    fulltextinstalled هم 0 است یعنی اینکه باید در service manager قسمت sql server configuration اون رو فعال کنند. درسته؟
     
  6. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    این یکم مشکوک است.
    خب این ممکنه به این معنی باشد که Full-Text Search اصلاً روی سرور نصب نیست.
    Service Manager تنها کاری که انجام میده فعال کردن و یا غیرفعال کردن سرویس های نصب شده است.
    شما موقع Setup کردن SQL Server است که باید تعیین کنید Full-Text Search اساساً نصب بشود یا نه.

    به نظر من شما باید با هاستینگ تون تماس بگیرید و ببینید اصلاً Full-Text Search روی سرور SQL هست یا نیست.
    اگر نیست که هیچ. اگر هست اونوقت این احتمال وجود دارد که سرویس غیر فعال باشد.

    درضمن ممکن است لازم باشد هاست تنظیمات اضافی روی سرور خودش انجام بدهد تا شما بتوانید از Full-Text Search استفاده کنید. باید دید آیا تیم پشتیبانی اصولاً با Full-Text Search آشنایی دارند یا نه.


    پ.ن: من احساس می کنم بحث ما بیشتر به پایگاه داده مربوط باشد تا توسعۀ وب.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    هاست من هرچی میگم میگه به دلایل امنیتی غیرفعاله. البته این تنها بهانه ای بود که من زمانی که تازه برنامه نویسی رو شروع کردم، در مورد مسائلی که آشنا نبودم بهش متوسل میشدم!!!
    در ضمن این بهونه آوردن من فقط دو سه ماه طول کشید.


    نحوه انتقال این بحث به پایگاه داده ها رو بلد نیستم.
     
  9. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    باهاتون همدردی می کنم.

    ولی متاسفانه نمیشه این حقیقت رو کتمان کرد که سرویس Full-Text Search مایکروسافت اشکالات جدی داره.
    اگر حجم دادۀ متنی از یک حدی بیشتر باشد، موقع Populate شدن ایندکس ها فشاری که روی RAM و CPU Usage وارد می شود اونقدر زیاد است که سیستم عملاً دان می شود.

    شاید بشه با خرید سرور اختصاصی یا حالا هزینه اضافی :p هاست رو راضی کرد که سرویس رو فعال کنه ولی فکر نمی کنم هزینه اش اصولاً بصرفه باشه.

    نکتۀ مهمتر اینکه این امکان وجود داره که با جداول معمولی SQL و کمی برنامه نوبسی بشه ایندکس Full-Text Search رو (البته تاحدودی ولی کاربردی) شبیه سازی کرد. اگر متن های سایتتون خیلی حجیم نیست ممکنه این گزینه بصرفه تر باشه.

    به هر حال موفق باشید.
     
  10. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    برای حقیقتی که کتمان هم نتوسنتید بکنید، منبع معتبری دارید؟ :)

    من چندین اپلیکیشن FTS رو روی یک دیتابیس سرور دارم و به چنین مشکلی برنخوردم
     
  11. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    راستش رو بخواهید نه. صرفاً یک حدس بود که چرا هاستینگ این دوستمون تمایلی به فعالسازی سرویس ندارند. :rolleyes:

    منتها خودم زمانی که با FTS کار می کردم، برای تست سرعت یک دیتابیس 4 گیگی ساخته بودم پر از متن.
    وقتی برنامه ورود اطلاعات می کرد تا نیم ساعت سیستم عملاً هنگ می کرد.
    اخیراً هم یکی از دوستان تعریف می کرد که FTS رو روی یک سرور فعال کرده و پراسس msftesql.exe کل RAM و CPU ی سرور رو بلعیده و بنده خدا حسابی دچار مشکل شده بود. می گفت دیتابیس هم خیلی بزرگ نبوده.

    ولی اگر شما اینطور می فرمایید من نمی توانم مخالفت کنم. به هر حال من خیلی سرشته ای از هاستینگ ندارم
    (کاری که با FTS کرده بودم Windows Application بود) و مسلماً تجربه شما از من بیشتر است. :)
     
  12. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    در مورد قدرت sql server و FTS همین کافیه که بدونیم MSDN و Hotmail روی این دیتابیس هستند
    و 100 البته، سروری که برای هاستینگ کانفیگ میشه، مشخصاتش با کامپوترهای خونگی که ما باهاش کار میکنیم خوب متفاوت هست. بنابراین اگر روی لوکال، دیتابیس شما مثلا هنگ کنه یا زمان query ها زیاد شه، اشکال از database نیست :)