• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GALAXY NEXUS 16G KOREA خیلی تمیز

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5
با ايفون ٤ ٨ گيگ؟؟؟

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان خواهشا دور این سایتای اینترنتی رو خط بکشین پدر ما در اومد هر وقت تاپیک میزنیم از این خراب شده ها قیمت میزارین
موجودی که ندارن
تلفن هم جواب نمیدن اکثرا
یه جای کارشون هم میلنگه
قدیم رسم بود اینا از همه گرونتر میدادن ولی االن زیادی ارزون دارن میدن و تو شرط اعتماد هم نوشتن مبلغ ناچیزی :blink: برا گوشی میریزین در حدی نیست اعتبارمون رو زیر سوال ببره :دی
اینا مشکل دارن
دوستمون قیمتش خوبه الان نوش تو علائدین تازه معلوم نیست آنلاک کد داشته باشن یا نه 1350 تا 1400 هست

بابا این دوستان کلا قصد زدت تو سر مال رو دارن عمرا کسی الان گلکسی نکسوز 1400 ایش رو بفروشه
من خودم ار رفیقم که کلی گوشی ازش گوشی میخرم پرسیدم گفت آخرش به من چینی رو 1350 میده تازه بدون کد انلاکر
گوشی بنده کره ای اصل بدون خط و با الاک کد هست حالا دیگه دوستان .....

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
اپ واسه داداش گلم
دوستان یه چندتا از این مشتری های خوبتون رو به منم قرض بدید
والا ما گوشی اکبند رو 40 زیر قیمت بازار میزاریم طرف میاد میگه مثلا 1200 میشه حالا من قیمت دادم 1300
چندتا تاپیک هست قیمت جنسشون هم خیلی پره ولی طرف مشتری داره خیلی جالبه نکنه مشکل از منه
داداشی یکم به منم یاد بده چه کنیم

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
اپ واسه داداش گلم
دوستان یه چندتا از این مشتری های خوبتون رو به منم قرض بدید
والا ما گوشی اکبند رو 40 زیر قیمت بازار میزاریم طرف میاد میگه مثلا 1200 میشه حالا من قیمت دادم 1300
چندتا تاپیک هست قیمت جنسشون هم خیلی پره ولی طرف مشتری داره خیلی جالبه نکنه مشکل از منه
داداشی یکم به منم یاد بده چه کنیم
مخلصم داش علی
گوشیت چیه ؟
بگو شاید برداشتم :p

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان خواهشا دور این سایتای اینترنتی رو خط بکشین پدر ما در اومد هر وقت تاپیک میزنیم از این خراب شده ها قیمت میزارین
موجودی که ندارن
تلفن هم جواب نمیدن اکثرا
یه جای کارشون هم میلنگه
قدیم رسم بود اینا از همه گرونتر میدادن ولی االن زیادی ارزون دارن میدن و تو شرط اعتماد هم نوشتن مبلغ ناچیزی :blink: برا گوشی میریزین در حدی نیست اعتبارمون رو زیر سوال ببره :دی
اینا مشکل دارن
دوستمون قیمتش خوبه الان نوش تو علائدین تازه معلوم نیست آنلاک کد داشته باشن یا نه 1350 تا 1400 هست
بابا بیخیال رفیق به اعصاب خودت مسلط باش!
چرا در مورد فروشگاهااینجوری مینویسی؟بدکردن ارزون میدن؟
دوستانو نمیدونم اما گوشی بازار و سایت خودم که موبایل بازاره مطمئنم به تلفنا جواب میدیم!حتی اگه نتونم جواب بدم حتما اس ام اس میدم!
این که ازین بابت
در مورد اعتمادم سابقه فروشگاها با یه سرچ مشخصه و شما اگه ازبنده خواستی خرید کنی من واست شماره۱۰مشتری یا یوزراشونو میدم که واست اعتماد سازی هم بشه...
موجودیتم که دیگه مشخصه داخل فروشگاها

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
منم 1 ت خریدارم ازتون
البته اگه بقیه دوستان نخواستن

بالا