esinig
Registered User
دادا نکسوس4
این دیگه بحثی نیست
این دیگه بحثی نیست
کدوم رو بگیرم؟
galaxy s III google nexus 4
برای بازی کردن و فیلم دیدن اهنگ گوش کردن و استفاده ی روزمره و همه چیز
نکسوز به دلیل داشتن اون سی پی یو ش خیلی دلم رو برده ولی نمیدونم کدوم رو بگیرم راستی 1گیگ رم هم بیشتر داره میخواهم بدونم شما که با این کار کردید یا جایی دیدید یا توی نت فرقی داره قدرتشون یا نه؟
تا چند سال ساپورتمون میکنن؟
کدوم رضایت بخش تره؟
معایب؟
مضایا؟
توی نت سرچیدم ولی دقیق تر که بگید دمتون گرم
داغ کردن و کلا هر مشکلی که داره باطری کدوم بهتره و .... دمتون گرم
آخه برادر من مگه گارانتی داشته باشه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد جوابتو میدن!!
ببین اگه فرصت تست میده که خیلی خوبه
فک نمیکنم جای نگرانی باشه
Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
بببببببببببله
برای گوشی دوستم مشکل اومد پیش بردیم کردنش درست:lol:
اس 3 گوشی بدون دردسری هست و جوابش رو پس داده .
قبلا one x داشتم داغ میکرد باتریش زود تموم میشد و اخر هم صفحش زرد شد و زیر قیمت (خیلی زیر) همینجا فروختمش. اما رابط کاربریش واقعا عالی بود.
اما این اس 3 راحت هیچ مشکلی نداره زیاد داغ نمیکنه. باتریش عالیه و خیالت هم از لحاظ ساپورت راحته .
تو هم برو گوشی بگیر دیگه این مسخره بازیا چیه !!! مدیران رسیدگی کنن تاپیک رو ببندن fftopic::grrr:
داداش من اس 3 دارم خیلی راضیم ولی اینو در نظر بگیر پشه رو هوا بـچُـسه رنگ دوره بدنه گوشی میپره !
کلا گوشی خوبیه ولی پلاستیکه دیگه
اگه رزولوشن مهم تره نكسوس 4
-
Google Nexus 4 • Samsung Galaxy Nexus
دادا نکسوس4
این دیگه بحثی نیست
بااین که نکسوس4 قویتره اما
من اس3 زو ترجیح میدم
نکسوس 4 داشتم و اس 3 رفقا رو هم دیدم.........نکسوس بگیر تا 3 سال دیگه از هرلحاظ واست گوشیه....
NEXUS 4 از هر جهت برتره !
galaxy s III google nexus 4 کدوم و گرفتی دادا؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی
داداش اگه اهل عوض کردن رام و این حرفایی نکسوز بگیر . اگه یوزر معمولی هستی و میخای چند سال نگه داری اس3 بگیر . حداقل بعد یه مدت باتریش خراب بشه با 50 تومن عوضش میکنی . نکسوز باتریش 800 بار شارژ کامل عمر میکنه تعویضشم 200 خرج داره . دوربین اس3 خیلی خیلی خیلی بهتره . تو اجرای بازی هم هیچ فرقی ندارن . این مشخصات رو کاغذ خالی بندیه همش و باید تو استفاده ببینی چجوریه .
مثلاً اینهمه از اکسپریا زد تعریف کردن در حد یه گوشی چینی آشغاله . مشخصاتو ول کن .
مرسی از شما
ممنون
خیلی ممنون
گرفتم اخرش میگم چی گرفتم
.......
الان میگم
دوستان دست همتون درد نکنه که نظرتون رو گفتید
بن که شدم فرداش گوشی رو فروختم و 300 دستمو گرفت
و ما هم که 1500 داشتیم
رفتیم اکسپریا زد گرفیتم
اونجا هم هم اپتیموس جی و نکسوز و اس 3 رو دیدم از لحاظ طراحی به ترتیب میتونم بگم
اول زد خودم و بعد اس3 و اپتیموس و نکسوز کارایی:باز به همون ترتیب ولی اس 3 اخر
وقتی که اس3 رو دیدم توی منو لگ میزنه واقعا به خودم افسوس خوردم افتضاح بود ولی چقدر خوشگل بود باز بدنه ی پلاستیکی زد تو زوق منه عاشق بدنه ی شیشه ای خوب دیگه همین دم همتون گرم
دوستان کسی مشکلی چیزی داره در رابطه با گوشی ها بگه چون رفتم علاالدین با همه گوشی ها کارکردم البته این چهارتا و اپتیموس وی یو و یه سری گوشی های دیگه در خدمتیم:...
علی اصغر جان
گوشیه خویه ؟ ظاهرش ؟ رابطه کاربریش ؟
یکی از آشنایان قصد خریدش رو داره شما تایید میکنی اکسپریا زد رو ؟
داداش منم چشم اکسپریا زد گرفته . از نظر دوربین و شارژدهی باتری چه جوریاست ؟؟
ممنون
کلا که هیچ مشکلی نداره و نمیتونید ازش مشکلی بگیرید مگر اینکه توی منو زاویه دیدش زیاد خوب نیست و قرار نیست که از کنار نگاه کنید و ولی باز راضی کننده است
باتری هم که خوبه روزی یه بار باید شارژ کنید دیگه اگه مثل من صبح تا شب بازی میکنید
میمونه دوربین فیلم برداریش خوبه و میمونه دوربین عکاسی که بگم توی نور و طبیعت حرف نداره ولی توی شب...
چی بگم توی فضای بسته مثل خونه انگار که داری با دوربین 8هم نه چی بگم داری با یه دوربین معمولی عکس میگیری ولی البته نه همیشه بعضی وقت ها که تنظیمات هم بهتون کمک میکنه ولی توی نور و اینا عالیه با این قیمت بهتر از این پیدا نمیکنید من که هر سری دستم میگیرم حس خوبی بهم دست میده و لذت میبرم و کلا دوربینش هم البته عکاسیش هم بدک نیست یه نموره بده دیگه ولی اصلا نویز نداره
مرسی داداش .ممنون از لطفت
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
داداش کدوم رنگشو گرفتی؟بنظرت کدوم رنگش قشنگه؟من خودم نظرم رو بنفشه
من الان میتونم یه نکسوس چهار اک بگیرم یا زد کارکرده بنظرت کدومشونو بگیرم بهتره؟
نگفتی چه رنگیشو گرفتی؟بنفششو از نزدیک دیدی؟