• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

==((= Galaxy Tab Samsung 7.7 P6800 در حد نو تعویض با Note =))==

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
لطفا" قیمت فروش رو پخ کنید.

پ خ شد .

تعویض دارید؟

با وان ایکس تعویض داری ؟

قصدم تعویض با گوشی اندرویدی بود . ولی دیر رسیدید . دیروز نوت خریدم . پس فقط فروش هست .
دوستی 845 قصد خرید داره . پس اگر 850 پیشنهاد باشه تقدیم می کنم
نوی دستگاه حدود یک و صد هست و حدود 100 تومن لوازم روی دستگاه هست .

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون عزیز دل قصد خرید نداشتم فقط قصدم تعویض بودش ممنونم

azada

Registered User
لایک‌ها
279
اون قیمت 845 که دوستی میخواد بخره که فوق العاده عالیه دیگه! شما خودتون توی صفحه قبل همین قیمت مدنظرتون بوده!
واقعا در تعجبم که چرا وختی وسیله به قیمت رسیده نمی فروشیدش!
از avatar تون ترسیدم وگرنه می خواستم منم قیمت مدنظرم رو پیشنهاد بدم...

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
اون قیمت 845 که دوستی میخواد بخره که فوق العاده عالیه دیگه! شما خودتون توی صفحه قبل همین قیمت مدنظرتون بوده!

سلام گرامی
مگر چه در سیمای زیبای این جناب دیدید که هراسان گشتید
از نظر حقیر که این نمایه با این نوع آرایش سبیل و بلندی گیسوان و کمی اضافه وزن و علی الخصوص استفاده از بندینه به جای کمربند بیشتر به صاحبدلان اهل ذوق وهنر میاید و شباهت به اساتید فن زیبای نقاشی دارند که دستی در نوازش سازی تاری (شاید گیتار)هم دارند کم اینکه نمایه زیبای خفته جنابتان نیز حقیر را به یاد دیار آبا اجدادیمان و دشت بیستون و تمثیل شیرین خفته میاندازد
صاحب محترم جستار به عنوان افزایش قامت این جستار محاسبه فرمایند
یا حق

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69

من مخلصم . آواتارم یه کم مورد داره ولی پشت اون سبیل ها قلبی از طلا دارم :D
اون دوستی که می خواستن هنوز خبری ازشون نیست . اگر قطعی می کردن تقدیمشون می کردم .
قیمت هم بد نیست . نوی دستگاه امروز بین یک و هفتاد تا یک و صد هست . حدود 100 هم لوازم داره .
اگر از یک و دویست 30 درصد کسر کنید میمونه 900 تومن .
850 برای دستگاه به این تمیزی مناسب هست .
شما هم با خیال راحت پیشنهاد بدید . ولی کمتر 850 نمی فروشم . با این اوضاع دلار احتمالا هفته دیگه 900 میزارم و هفته دیگه 950 ... شاید یه سال صبر کنم بتونم با پولش سه تا خونه بخرم .. خونه ها رو رهن بدم .. دوباره گالکسی تب بخرم :lol:

سلام گرامی
مگر چه در سیمای زیبای این جناب دیدید که هراسان گشتید
از نظر حقیر که این نمایه با این نوع آرایش سبیل و بلندی گیسوان و کمی اضافه وزن و علی الخصوص استفاده از بندینه به جای کمربند بیشتر به صاحبدلان اهل ذوق وهنر میاید و شباهت به اساتید فن زیبای نقاشی دارند که دستی در نوازش سازی تاری (شاید گیتار)هم دارند کم اینکه نمایه زیبای خفته جنابتان نیز حقیر را به یاد دیار آبا اجدادیمان و دشت بیستون و تمثیل شیرین خفته میاندازد
صاحب محترم جستار به عنوان افزایش قامت این جستار محاسبه فرمایند
یا حق
گیسوانم را که تراشیدم . اضافه وزنم هم بیش از اضافه است یعنی به تعبیری نصفم مازاد بر نیاز است .
بندینه هم جزو واجبات اضافه وزن است . یعنی اگر نباشد یا باید کمربند را زیر شکم بست یه به سبک پیژاما سنتی راه راه وطنی ، کمربند را باید زیر چانه بست .
ساز نمیزنم . ولی این روزها با نوسانات ساز زندگی ، رقاصه ماهری شده ام که البته در این ایام وانفسا همگی به ساز دلار و مرغ و .. خوب رامش گری می کنیم .
از هنر اندکی از ایام را به نقاشی و بیشتر آنرا به عکاسی در عکاس خانه عکسباران گذراندم ولی اکنون برای اینکه رقصم با چرخ گردون هماهنگ تر باشد ، بساز و بفروشی را پیشه کرده ام و با قیمت میلگرد و افغانی ترقص می کنم .
فقط مخلص کلام اینکه فکر کنم جای شیرین ارجینال ، نوع چینی آنرا به شما غالب نموده اند . به قاعده اگر شیرینی که شما اشارت داشتید از کرامات سبیل بهره مند بوده ، جان خود را برداشته و فرار نمایید . احتمالا گشت ا... دوران اشکانیان بوده است.

از افزایشی که به قامت جستار بنده مرحمت نمودید شاکرم و به در گاه حق تعالی عزت و کرامت شما را آرزو مندم .

Last edited:

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
تبلت توسط بنده خریداری و تحویل گرفته شد . البته بنا به دلایلی در حال مذاکره هستیم .

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
من هر گونه مذاکره رو بدون قید و شرط می پذیرم قربان :D

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
نتیجه مذاکرات مثبت اعلام میشه . علی جان یه دونست

وضعیت
موضوع بسته شده است.