اگر در هر بازي كمك لازم داريد اينجا جم بشويد تا مشكلتان حل شود... ;)
-Ehsan- کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 9 می 2003 نوشتهها 265 لایکها 4 سن 34 محل سکونت Canada 20 دسامبر 2003 #1 اگر در هر بازي كمك لازم داريد اينجا جم بشويد تا مشكلتان حل شود...
ehsan Administrator مدیر انجمن Administrator تاریخ عضویت 5 دسامبر 2002 نوشتهها 7,949 لایکها 3,918 محل سکونت Internet 20 دسامبر 2003 #2 كار خوبي كردي احسان جان. به شرطي كه راهنماييها توي همين تاپيك انجام نشه بلكه به تاپيكهايي كه مخصوص همون بازي ساخته ميشه هدايت بشه. ممنونم.
كار خوبي كردي احسان جان. به شرطي كه راهنماييها توي همين تاپيك انجام نشه بلكه به تاپيكهايي كه مخصوص همون بازي ساخته ميشه هدايت بشه. ممنونم.
-Ehsan- کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 9 می 2003 نوشتهها 265 لایکها 4 سن 34 محل سکونت Canada 24 دسامبر 2003 #3 به نقل از ehsan : كار خوبي كردي احسان جان. به شرطي كه راهنماييها توي همين تاپيك انجام نشه بلكه به تاپيكهايي كه مخصوص همون بازي ساخته ميشه هدايت بشه. ممنونم. کلیک کنید تا بازشود... ok sure ehsan since ive played so many games I will also help out here
به نقل از ehsan : كار خوبي كردي احسان جان. به شرطي كه راهنماييها توي همين تاپيك انجام نشه بلكه به تاپيكهايي كه مخصوص همون بازي ساخته ميشه هدايت بشه. ممنونم. کلیک کنید تا بازشود... ok sure ehsan since ive played so many games I will also help out here
Sassan مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 27 ژانویه 2003 نوشتهها 652 لایکها 34 سن 37 محل سکونت Atlantic Canada 1 ژانویه 2004 #4 IN Descert combat the graphic goes weird? what should I do? I have a Nvidia Gforce fx 5200 128 mb and my Ram is 512 what shoudl I do??
IN Descert combat the graphic goes weird? what should I do? I have a Nvidia Gforce fx 5200 128 mb and my Ram is 512 what shoudl I do??
mammad مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 8 مارس 2003 نوشتهها 852 لایکها 8 سن 40 محل سکونت NoWhere Abad 1 ژانویه 2004 #5 به نقل از Sassan : IN Descert combat the graphic goes weird? what should I do? I have a Nvidia Gforce fx 5200 128 mb and my Ram is 512 what shoudl I do?? کلیک کنید تا بازشود... يكي دو هفته پيش يه نسخه جديد داده اونو گرفتي؟البته من خودم اينو ندارم.
به نقل از Sassan : IN Descert combat the graphic goes weird? what should I do? I have a Nvidia Gforce fx 5200 128 mb and my Ram is 512 what shoudl I do?? کلیک کنید تا بازشود... يكي دو هفته پيش يه نسخه جديد داده اونو گرفتي؟البته من خودم اينو ندارم.