• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GetSmile فارسی + شکلک های سفارشی

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ببخشید باز یه سوال دیگه:blush:
برای مسنجر راهی هست که آدم خودش اسمایلی اضافه کنه ؟ آیا اینها رو با برنامه های مثل gif animator می سازن یا برنامه نویسی داره؟؟ من تو پوشه smili ها تو مسینجر م یه سری شکلک دارم که موقع چت اصلا تو منوی شکلک ها نیستن!!! چجوری میشه اونها رو استفاده کرد. واینکه برنامه ای مثل برنامه شما برای استفاده در چت هم هست؟؟؟ میدونم خیلی سوال پرسیدم ولی خوب برام آشنایی با این شکلک ها و بوجود اومدنشون جالبه
نه نمیشه اضافه کرد.

اونایی که میبینی نیست مخفیه و باید کد شکلکش رو بدونی
animatedfear.gif

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بینم که شما به نبشه قبر اعتقاد دارید
2mpe5id.gif

دارم دنلود می کنم امیدوارم خوب باشه میسی
thanks.gif

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره مهذرت به خاطره نبشه قبر
crazy.gif

من تا الان از کیو اسمایل استفاده می کردم اما چند روزه با اد کردن اسمایل مشکل پیدا کردم واسه همین اومدم سراغه گت اسمایل ... منظور اینکه در این مورد تجربه موجود نمی باشه
43o5zlx.gif
حالا بعده این همه حرفه بی ربط که زدم می شه یه نفر رجیستر کده همین نسخه رو بهم بده آیا؟
121fs725372.gif

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض معذرت من خودم همش گیر این کدم باید هی از اینو اون بپرسم گذاشتم اینجا که بمونه همیشه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز واقعا کارتون جالب بود :blink: اولش که اسم تاپیک رو دیدم فکر کردم احتمالا درخواست هست ولی بعدش کفب زدم بالا !! حالا نمیدونم امکان اپ دیت کردنش هم هست یا نه ؟! اگر بشه با اینترنت شکلکها بهش اضافه بهتره ... در مورد شکلکها این سایت رو بهتون معرفی میکنم که پر از همین شکلکهاست و خیلی به کار شما هم نزدیکه

http://smilies.our-local.co.uk/index.htm

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام و ضمن تشكر از ساخت ورژن فارسي اين برنامه جالب
دو سوال داشتم:
1- من دو نسخه مختلف از اين نرم افزار رو دارم كه دو سريال نامبر هم براي كرك كردن اونها به من داده شده اما هر چه مي گردم نمي فهمم بايد سريال رو كجا وارد كنم. در منوي Help قسمت Registration كه كليك مي كنم، به سايت GetSmile رفته و هيچ گزينه اي هم براي وارد كردن سريال ندارد.

2- روي لينك موجود در پست اول تاپيك كليك كردم، اما Error داد. آيا اين اشكال موقتي است يا مهلت دانلود تمام شده؟

با تشكر

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و ضمن تشكر از ساخت ورژن فارسي اين برنامه جالب
دو سوال داشتم:
1- من دو نسخه مختلف از اين نرم افزار رو دارم كه دو سريال نامبر هم براي كرك كردن اونها به من داده شده اما هر چه مي گردم نمي فهمم بايد سريال رو كجا وارد كنم. در منوي Help قسمت Registration كه كليك مي كنم، به سايت GetSmile رفته و هيچ گزينه اي هم براي وارد كردن سريال ندارد.

2- روي لينك موجود در پست اول تاپيك كليك كردم، اما Error داد. آيا اين اشكال موقتي است يا مهلت دانلود تمام شده؟

با تشكر
سریال رو بیخیال شو Keygun رو بچسب ! اگه نداری بگو بهت بدم ! بعدم جوانان چرا !!؟ چرا از برنامه های وطنی استفاده نمیکنید چون Qsmile.com !
913.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سرور به مدت 48 ساعت ترکیده بود:D

الان درسته.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
سایت ترکیده!
میشه یکی از دوستان یه لینک از برنامه به زبان اجنبی بده به ما و کرک شده!؟

بالا