• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Google و search نصفه!

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا و سلام
می گم وبلاگم در گوگل می آید ولی فقط نصفه ی بالایش!
قبلا همه ی آن می آمد. بعدش 2-3 روزی به دلیل استفاده ی زیاد از کلمات کلیدی محروم شد. حالا که در جست و جو ها نشان داده می شود هم فقط 100 کیلوبایت اول را search می کند و archive آن هم فقط 100 k اول را نشان می دهد. چرا؟!
به امید ظهور نجات دهنده

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
مثل اينكه من و شما سر اين قضيه نجات دهنده نبايد به توافق برسيم. پس فعلا تيكه رو بگير كه حقته :D
نجات دهنده بياد بقيه وبلاگ تو رو ببره تو سرچ گوگل؟ :?
با توجه به اينكه شغل ايشون (يكي از مشاغلشون) ثبت تو گوگله، احتمالا بين مديران گوگل قايم شده! :eek: :D
بيچاره امام زمان كه بايد بياد تو رو ببره تو آرشيو گوگل! :(
:x تو داري با اين تكرار و استفاده مفرطت همه چي رو به باد مي دي، همه چي رو!
:( گوگكل هم صفحات رو هر پنج روز يك بار آرشيو مي كنه (جهت اطلاع)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بابا جون من اگه ميخواين بحث كنيد بريد يه موضوع جدا بنويسيد. در ضمن گوگل با هيچكس خصومتي نداره به خدا... اگه صفحه دايناميك نباشه بدون دردسر همش رو ميخونه. در ضمن اينكه چقدرش رو Cache ميکنه فکر کنم دست خودشونه

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببين مي گم نصفه ي پايينشو نمي خونه. يعني جديد ها را مي خونه ولي قديمي تر ها را نمي خونه.
بعدش هم بگم كه قبلا هم همه اش را مي گشت و هم همه اش را آرشيو مي كرد. حالا حتي size ش را هم 101 کیلو می نویسه.
مثل اينكه من و شما سر اين قضيه نبايد به توافق برسيم.
ما قبلا سر این مساله بحث کرده ایم و اصلا علاقه ای به بحث اضافه ندارم. فقط بگم که "مگر قراره ما در همه چیز به توافق برسیم؟!"(البته "توافق" در نظر خیلی ها به معنی "توافق با نظر اون ها" است!
بابا جون، فقط نظر تو که نیست. تو که نمی خوای، به کار نبر. من خیلی ها بهم گفتن که خیلی خوبه این کار. حتی بیشتر از اون هایی که گفتن بده.
<span style='color:red'>اللهم عجل لولیک الفرج</span>
بابا انتظار ظهور به معنی "دست روی دست گذاشتن" نیست به جان تو.

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
ببين!
قضيه وارد كردن مذهب تو مسائليه كه نه حرامن و نه حلال
تو موقعي كه داري از گوگل سوال مي كني، يه دفعه برمي گردي مي گي
ه امید ظهور نجات دهنده
آخه كنار هم گذاشتن گوگل و اين چيو به ذهن متبادر مي كنه
عين قضيه دعا براي خوب شدن دل پيچه اي كه در اثر خيار ايجاد شده.
يادم اومد. در مسائل مباح، انسان مختاره و انتخاب هيچ راهي بر ديگري برتري نداره. اگه اينها رو هم بخواي وارد مذهب بكني، دست آخر عرف مي مونه و تعصب روي ظواهر

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوگل زسماً گفته كه صفحات با حجم بالاي 100 كيلو رو cache نمي كنه. بهترين كار اينه كه تعداد پست ها رو كم كني. براي گوگل حجمي حدود 30 تا 40 كيلوبايت مناسبه.

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آخه قبلا همه اش را seach و آرشیو می کرد. حالا آرشیو به درک، search کنه !
ببينم، اگر بایگانی بکنم، اون ها رو search می کنه؟ آخه بایگانی persianblog در در server خودشونه(فکر کنم. مطمئن نیستم)

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوگل صفحاتي كه توي آدرسشون علامت سوال داشته باشند رو خيلي سخت ميخونه. بايد نمره خيلي بالايي داشته باشي كه آرشيو وبلاگت ايندكس بشه. البته مسوولين پرشين بلاگ گفتند كه ميخوان سيستم آرشيوشون رو عوض كنند كه در اونصورت اين مشكل حل ميشه.
<a href='http://admin.persianblog.com' target='_blank'>http://admin.persianblog.com</a>

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به خاطر نيك نام جان و به توصيه ي وبلاگر جان( كه مثل اين كه فعلا نيستش) من هر چي مي خوام بگم را در امضايم قرار دادم تا كسي نگه" تو موقعي كه داري از گوگل سوال مي كني، يه دفعه برمي گردي مي گي ..." و بدونه كه اين ادامه ي كلام نيست. خوبه؟ راضي شدي؟ يا باز هم ...

maziar852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين مشكل براي من هم بود اما خودش خود به خود حل شد! :rolleyes:

بالا