• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Google Adsense

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
کسی میتونه اکانت Google Adsense باز کنه؟
googleadsense.ir گفت این کار رو نمیکنه :(
کسی رو میشناسید واسه این کار؟
خودم یک اکانت بسازم چه مشکلی پیش میاد؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
googleadsense.ir چرا فعالیت نمیکنه ؟!
مال کاشان وب بود دیگه نه ؟

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
تو یاهو بهش پی ام دادم
گفت : متاسفانه این سرویس ارائه نمیشه دوست من

latari

Registered User
لایک‌ها
86
منم کسی رو پیدا نکردم حداقل بهتره بگم کسی که منصف باشه طرف یکی بود که بهم میگفت سی درصد در آمد برای من انگاری که مثلا میخواد آپولو هوا کنه در ضمن خودتون هرگز نمیتونید باز کنید برای اینکه یه نامه میفرسته در خونه که کد داره و باید وارد کنید

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
غیر گوگل کجا رو پیشنهاد میدید؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگه سیستمی پیدا کردی منم خبر کن....
منم دنبالشم...
مرسی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اگه کسی تونست راهی پیدا کنه که چه جوری بدون واسطه و دردسر پول رو از گوگل گرفت یه راهنماییبه من هم بده !

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
همه جمع بشیم یه جا تو یه تاپیک بحث کنیم یه راهی پیدا کنیم.
فکر می کنم کسایی که سایت های به زبون غیر از فارسی دارند تو این فروم کم نباشند.
نظرتون چیه؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
همه جمع بشیم یه جا تو یه تاپیک بحث کنیم یه راهی پیدا کنیم.
فکر می کنم کسایی که سایت های به زبون غیر از فارسی دارند تو این فروم کم نباشند.
نظرتون چیه؟

خوب چه جایی بهتر از اینجا ولی از الان میگم که هیچ راهی وجود نداره این نامه گوگل یه دردسر به تمام معنا هست که نمیشه هیچ جوری دورش زد خلاصه اینکه باید بگم ما ایرانی هستیم و بدبخت تمام شد رفت

latari

Registered User
لایک‌ها
86
شنیدم یه شرکت هم به اسم کلیک بانک هست البته شنیدم تحقیق کنید اینجا هم بگید البته اگر هم باشه اونم ایران رو تحریم کرده ولی اکثرا اینجور شرکتها رو میشه دور زد

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
منم کسی رو پیدا نکردم حداقل بهتره بگم کسی که منصف باشه طرف یکی بود که بهم میگفت سی درصد در آمد برای من انگاری که مثلا میخواد آپولو هوا کنه در ضمن خودتون هرگز نمیتونید باز کنید برای اینکه یه نامه میفرسته در خونه که کد داره و باید وارد کنید
30 درصد به نظرم منصفانست

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
سلام،
اگر افرادی که Google AdSense کار کردند مراحل ثبت نام و موانع احتمالی برای ایرانی ها رو بگذارند فکر می کنم بشه به یک راه حلی برای این موضوع رسید.

خوب چه جایی بهتر از اینجا ولی از الان میگم که هیچ راهی وجود نداره این نامه گوگل یه دردسر به تمام معنا هست که نمیشه هیچ جوری دورش زد خلاصه اینکه باید بگم ما ایرانی هستیم و بدبخت تمام شد رفت

آقا نا امید نباش، شما یه خورده بیشتر توضیح بدی فکر کنم یه راهی پیدا بکنیم. الان یه کوچولو گشتم ایــــنجـــــا رو پیدا کردم. یه صندوق پستی بهت میدن که نامه هاتو توش دریافت کنی. نامه گوگل که اومد میشه فورواردش کرد به آدرس خودت تو ایران. اگر ریپلای هم لازم باشه نامه رو میفرستی به همون صندوق پستیت تو انگلیس بعد دو باره یه فوروارد دیگه به آدرس گوگل! نمیشه اینطوری؟!

شماره هم بخواد فکر کنم با Skype یا این سیمکارت های International بشه دورش زد... مشکلی نیست فقط یکی که در زمینه AdSense دستی بر آتش داره! بیاد راهنمایی بکنه خیلی خوب میشه.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
آره منم با webdev موافقم.
یه نفر هم بتونه اکانت باز کنه بسته. بقیه با همون کار می کنیم.
این جوری خیلی خوب میشه.

ولی یه پیشنهاد دیگه هم هستش.
اینکه خودمون اگه تعدادمون واقعا زیاد باشه مثلا بیشتر از 30-40 تا سایت با بازدید خوب ، می تونیم یه شبکه تبلیغاتی درست کنیم.
تبلیغات بگیریم و تو سایت های خودمون پخش کنیم.
در مورد این هم نظرتون رو بگید.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من یک اکانتی قبلاً داشتم ازش پول هم برداشته بودم اما به علت تغییر مکان اون نفری که آدرس داده بود و من ورفای کرده بودم، تقریبا غیر فعال شدش! اما یه اکانت دیگه هم دارم که سال پیش باز کردم و آدرسش رو هم ورفای کردم (با زدن همون کد) اما هنوز پول نگرفتم ازش! سال قبل 2 هفته فقط تبلیغاشو قرار دادم و به علت مشغله کاری تعطیلش کردم، 30 تا کاسب شدم اون موقع، که هنوز ورش نداشتم، و اکانت رو Hold کردم!

ahtbifr9e8tjvyo4hbli.jpg

فقط این Adsense یک خطری که داره اگه بخوای با یه نفر دیگه کار کنی ممکنه طرف نامردی کنه و حسابت بسته شه! می دونید که چی میگم!؟ ;)

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
اونطور که از صحبت دوستان برداشت میشه مشکل برای ایجاد اکانت AdSense همین کدی هست که برای وریفای کردن آدرس ارسال میشه. اگر فقط همین هست فکر نمی کنم دور زدنش خیلی کار پیچیده ای باشه.

من در حال حاظر وبسایتی که بخوام با تبلیغات ازش سودی بدست بیارم ندارم اما مصمم هستم که راه و چاه استفاده از این سرویس ها رو یاد بگیرم تا در آینده به سرعت کارها رو پیش ببرم.
پیدا کردن راه چاره بدون هزینه نیست و حداقل باید یک نفر پیدا بشه هزینه صندوق پستی و سیمکارت رو متقبل بشه. هزینش تست کردن راهی که بالا گفتم هم فکر نمی کنم بیشتر از 100.000 تومن بشه و برای کسی که با تبلیغات بتونه سود دهی وبسایتش رو به حداکثر برسونه مبلغ زیادی نیست، هرچند باز میگم، آزمون و خطا هست و ممکنه نشه.

حالا اگر کسی که برای خرید یک صندوق پستی کردیت کارت داره و سیمکارتش هم مهیا هست بتونه این روش رو تست کنه که عالی میشه. اگر هم کسی واقعاً دنبال این سرویس هست و حالا به هر دلیلی خودش امکان تست کردن این راه رو نداره پرداخت ها، مکاتبات و پیگیری ها رو من به نام خود شخص متقاضی انجام میدم و در نهایت اکانت و سیمکارت یا هر چیز دیگه ای که طی این روند خریداری شده رو به همون شخص تحویل خواهم داد فقط چیزی که هست اینه که مبلغ ریالیش رو لطف کنید و بپردازید.

اگر هم داوطلبی نبود من انشاالله چند ماهه دیگه این روش و روش های دیگری که به ذهنم میرسه رو تست می کنم و می دونم به امید خدا بالاخره جواب می گیرم. نتیجش هم اگر عمری بود میام و همینجا می نویسم، فقط اینکه کی بشه خدا میدونه. تا سایتم به رتبه و ترافیک مطلوبی نرسه نیازی به AdSense ندارم.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز سایتهایی که آدرس مجازی یا آدرس آمریکایی میده اکثرا ایران رو تحریم کردن یا بهتر بگم همشون ایران رو تحریم کرده خلاصه این سایتها بیشتر به درد آدرسهای افغانستان و اینطوری میخوره

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز سایتهایی که آدرس مجازی یا آدرس آمریکایی میده اکثرا ایران رو تحریم کردن یا بهتر بگم همشون ایران رو تحریم کرده خلاصه این سایتها بیشتر به درد آدرسهای افغانستان و اینطوری میخوره

داستان تحریم رو تو یک خط و دو خط سخت بشه بهش پرداخت و من هم علاقه ای ندارم وارد بحثش بشم. قبول دارم که محدودیت ها خیلی زیاد شده اما نمیشه گفت همه راه ها بسته هست.

به هر حال ممنون، حداقل قبل از خرید صندوق پستی بدونیم به مشکل بر میخوریم بهتر هست تا پول رو بپردازیم و بعد متوجه مشکل بشیم. یک ایمیل برای این شرکت ارسال کردم و به وضوح دو بار ذکر کردم شهروند ایرانی هستم و در ایران زندگی می کنم. اگر معذور بودند جای دیگری رو پیدا می کنیم و اگر مشکلی نبود فقط سیمکارت باقی می مونه که خرید و استفاده ازش 99.9% در ایران امکان پذیر هست.

اگر افرادی که به این تاپیک سر می زنند تجربیات خودشون رو هم در رابطه با AdSense در میان بگذارند بد نیست. هر چقدر اطلاعات بیشتری در دست باشه هزینه رسیدن به هدف کمتر میشه.

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
داستان تحریم رو تو یک خط و دو خط سخت بشه بهش پرداخت و من هم علاقه ای ندارم وارد بحثش بشم. قبول دارم که محدودیت ها خیلی زیاد شده اما نمیشه گفت همه راه ها بسته هست.

به هر حال ممنون، حداقل قبل از خرید صندوق پستی بدونیم به مشکل بر میخوریم بهتر هست تا پول رو بپردازیم و بعد متوجه مشکل بشیم. یک ایمیل برای این شرکت ارسال کردم و به وضوح دو بار ذکر کردم شهروند ایرانی هستم و در ایران زندگی می کنم. اگر معذور بودند جای دیگری رو پیدا می کنیم و اگر مشکلی نبود فقط سیمکارت باقی می مونه که خرید و استفاده ازش 99.9% در ایران امکان پذیر هست.

اگر افرادی که به این تاپیک سر می زنند تجربیات خودشون رو هم در رابطه با AdSense در میان بگذارند بد نیست. هر چقدر اطلاعات بیشتری در دست باشه هزینه رسیدن به هدف کمتر میشه.

فقط نتیجه رو اگه ممکنه تو همین تاپیک اعلام کنید

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
سلام،
جواب ایمیلی که زدم اومد. خیال دوستان راحت، هیچ مشکلی نیست.

کد:
Hi Mobin
Thank you for your message.

Yes, you can open an account with us as an Iranian citizen

Your details will be completely secure. We do not release personal information under data protection act. Please see our privacy policy
http://ukpostbox.com/personal/privacy-policy.html

We are not wholly owned by public authorities, we are a private company so we do not give out details due to the Freedom of Information Act which applies to most public authorities.

We do our best to provide you with a world class online mailing facility whilst ensuring your information is kept private and confidential.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again.

Regards

Sales Team
UK Postbox Limited

خوشحالم که دردسر جستجو برای پیدا کردن یک شرکت دیگه رو به من تحمیل نکردند :) سیمکارت رو هم خیلی ها الان تو ایران دارن استفاده می کنند. میگن دریافت تماس خیلی راحت تر از تماس گرفتن باهاش هست ولی خوب دیگه چاره ای نیست، یه خورده هم باید سختی کار رو تحمل کرد.

معتقدم اگر دوستانی که از AdSense استفاده کردند اطلاعاتشون در مورد روند ثبت نام و چالش های احتمالی به اشتراک بگذارند کارها خیلی سریع تر و راحت تر پیش خواهد رفت.

بالا