• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPRS همراه اول را فعال کنید !

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
بعضی از دوستان فقط درخواست اس ام اس تنظیمات رو کردن در صورتی که باید اینجا هم درخواست بدید!...
http://www.mci.ir/?1829

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا من اون بخش درخواست رو پر کردم ! sms هم نیومد ! اون بخش تنظیمات هم که دوستان لینک دادن ... گوشی من iPhone است ... اصلا برای iPhone اس ام اس نمیفرسته ! میگه خودتون تنظیم کنید ...

حالا تنظیمش رو کار ندارم ... موضوع اینه که من هنوز یک صفحه هم نتونستم باز کنم ! البته نکته جالب اینه که error هم نمیده ! یعنی خیلی خیلی دیر میده ! انگار داره سعی میکنه یه چیزایی باز کنه ... ولی خبری نیست ! دریغ از title سایت !

کسی با iPhone ( نسل اول آیفون .. یا همون 2G ) موفق شده کاری بکنه ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی ... بعد از فعال شدن email هم باید بیاد ؟ شاید اومده رفته تو spam ! مشخصات و متنش چیه ؟ search کنم شاید اومده باشه ...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راستی ... بعد از فعال شدن email هم باید بیاد ؟ شاید اومده رفته تو spam ! مشخصات و متنش چیه ؟ search کنم شاید اومده باشه ...

بسمه تعالی
شرکت ارتباطات سيار
مشترک محترم : 91227------
سرویس جی-پی-آر-اس شما فعال گردید. جهت دریافت تنظیمات به سایت همراه اول مراجعه نمایید.

--
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.

bhrouz

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
89
sorry , error occurred : bad gateway
این یعنی چی ؟
کسی میدونه چه کار باید کرد ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه اقا ... ایمیل هم نیومده ! تکلیف چیه ؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

آقا این چی وضعیه.................تو این 9 صفحه از نوشته های دوستان اینجور معلومه که فقط من مشکل ندارم.....!!!!!

جدآ ناراحت هستم....mms هم به نوشته روزنامه ها قراره از اول آذر فعال بشه.( البته قراره...!!! )

دوستان......یه کاری بکنید..........!!!

موفق و پیروز باشید.............

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
مشکل منم حل شد ، کانکت شدم .... البته میلش 24 ساعت بعد اومد!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
شما باید 2 پیام دریافت کنید
یکی تنظیماته
یکی میگه جی پی ... شما وصل شده..

کارهای لازم رو چند بار صورت دادم ولی اصلا خبری نیست, اتفاقا با گوشی-سیم کارت های مختلفی هم تست کردم
امکان داره مربوط به منطقه مخابراتی باشه ...

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
شهرام شریف - شرکت همراه اول از چند روز قبل خبر از راه‌اندازی سرویس اینترنت یا GPRS روی تلفن مشترکان داده است، سرویسی که مي‌تواند تحولی عمده در کاربری اینترنت در کشور ایجاد کند و ضمن ارتقای آمارهای وزارت ارتباطات در این زمینه، خدمات مختلفی را نیز برای مشترکان ایجاد کند.
اما ارائه همین سرویس که پس حدود یک سال تاخیر صورت مي‌گیرد، پرسش‌هایی را متوجه این شرکت کرده است. اول آن که دلایل تاخیر راه‌اندازی این سرویس در این مدت چه بود و آیا ارتقای شبکه این مدت زمان مي‌برد؟ پرسش دوم درباره پیمانکار پروژه یعنی شرکت صاایران است. این شرکت خود سهامدار اصلی اپراتور دوم است و در بهترین شرایط هر فعالیت آن به نفع یکی از طرفین این رقابت مي‌تواند تعبیر شود. لذا استفاده از ظرفیت‌های شرکت صاایران عملا این پرسش را به وجود آورده که تا چه اندازه این تاخیر در راه‌اندازی این پروژه ناشی از ذی‌نفع بودن این شرکت در اپراتور دوم است؟ پرسش سوم درباره زمان راه‌اندازی این سرویس است.
براساس اطلاعیه‌ها در فاز نخست این سرویس صرفا از ساعت 23 شب تا 8 صبح قادر به فعالیت است و این بدان معنی است که هنوز دوره آزمایشی این سرویس تمام نشده آن را به مشترکان عرضه کرده‌اند. به راستی ضرورت راه‌اندازی ناقص سرویسی که هنوز به ظرفیت‌های کامل برای راه‌اندازی نرسیده چیست؟ مدت زمان این دوره آزمایشی چقدر است و سرانجام چه زمانی مشترکان قادر به استفاده از این سرویس در طول روز (و نه در شب که اساسا بیشتر مشترکان دسترسی به اینترنت دارند) هستند؟
پرسش بعدی در مورد تعرفه گران این خدمات است. بر اساس تعرفه فعلی هزینه دیدن یک صفحه ساده 400 کیلوبایتی یاهو (www.yahoo.com) چیزی بالغ بر چهارصد تومان مي‌شود به این ترتیب با این هزینه مي‌توان گفت اینترنت همراه اول گران ترین اینترنت در کشور ( پس از اینترنت هوشمند) است. این تعرفه گران یک عامل اصلی برای فراگیر نشدن این سرویس خواهد بود آن هم در حالی که رقیب این شرکت ( ایرانسل) تعرفه‌های اینترنتی به مراتب ارزان تری را در اختیار مشترکانش قرار داده است.
به رغم همه این موارد راه‌اندازی سرویس اینترنت همراه اول از نظر تحولاتی که مي‌تواند در زمینه ارتباطات کشور ایجاد کند یک حرکت جدی به شمار مي‌رود و اگر مسوولان وزارت ارتباطات ایران از دامنه این تحولات و تغییرات مطلع بودند قطعا این سرویس بسیار زودتر در اختیار مشترکان قرار مي‌گرفت.

منبع : دنياي اقتصاد

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
برگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات

روابط عمومي شركت مخابرات ايران با اعلام اين كه هزينه‌ي ثابت ماهيانه‌ي سرويس GPRS حذف شده است، اطلاعيه‌ي قبلي اين روابط عمومي درباره‌ي هزينه‌ي ثابت ماهانه اين سرويس را اصلاح كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روابط عمومي شركت مخابرات ايران در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: راه‌اندازي مرحله نخست سرويس GPRS همراه اول از روز يكشنبه آغاز شد و تعرفه اين سرويس در ساعات پيك ‌٨/١٤ ريال و در شب و روز تعطيل ‌٤ ريال براي هر كيلو بايت است .

بنا بر اعلام اين سرويس تا يك ماه ديگر به صورت ‌٢٤ ساعته خواهد بود همچنين سرويس خدمات اينترنت تلفن همراه در مرحله اول براي مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي با كد ‌٠٩١٢ فعال مي‌شود.

روابط عمومي شركت مخابرات ايران صبح امروز با اعلام اطلاعيه‌اي اعلام كرده بود: هزينه‌ي ثابت ماهيانه‌ي سرويس GPRS تلفن همراه در جلسه‌ي مجمع عمومي عادي صاحبان سهام شركت ارتباطات سيار به تصويب رسيد.

در اين اطلاعيه آمده بود: هزينه‌ي ثابت ماهيانه ارسال و دريافت خدمات عمومي بسته‌هاي راديويي GPRS تا سقف پنج هزار كيلوبايت در هر ماه ‌٥٠ هزار ريال محاسبه شده است.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
احتمال میدم مشکل از W950 باشه, امروز با N82 ه یکی از دوستان تست شد و وصل شد, اگر با 950 کسی بدون مشکل وصل میشه لطفا اطلاع بده

Parlos

Registered User
لایک‌ها
1
آره، فکر کنم مشکل از تنظیم‌هایی باشه که برا سونی‌اریکسون می‌فرستن، اینجا هم 3 تا گوشی سونی اریکسون هست که هر سه همون پیغام communication failure میده، ولی با یه گوشی نوکیا که تست میکنم کار میکنه.

کلا کسی با س.اریکسون تونسته از gprs‌استفاده کنه تا حالا؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره، فکر کنم مشکل از تنظیم‌هایی باشه که برا سونی‌اریکسون می‌فرستن، اینجا هم 3 تا گوشی سونی اریکسون هست که هر سه همون پیغام communication failure میده، ولی با یه گوشی نوکیا که تست میکنم کار میکنه.

کلا کسی با س.اریکسون تونسته از gprs‌استفاده کنه تا حالا؟
P1 با تنظیمات قبلی کار کرد (البته فقط اپراش).
(این تنظیم قبلی منظورم اون اوایل هست که فراخوان کرده بود، چون تنظیمای موقع ثبت نام برام نیومد!)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان
من یک v3i دارم
برای اینترنت هم ثبت نام کردم و اس ام اس فعال شدن اومد و تنظیمات رو هم پر کردم و اس ام اس اونم اومد
الان
سیمم رو توی گوشی دیگه میذارم وارد اینترنت می شه اما وقتی توی گوشی خودمه هرقدر سعی می کنم کانکت بشه اصلا نمیشه

اس ام اس تنظیمات هم اومد
البته تنظیم خاصی نبود فقط گفته بود اینستال رو بزن و بعدشم کد 1234
الانم در قسمت WebAccess گرینه wap بصورت دیفالت قرار گرفته

می تونید راهنماییم کنید چطوری میشه مشکلم رو حل کنم ؟

Parlos

Registered User
لایک‌ها
1
P1 با تنظیمات قبلی کار کرد (البته فقط اپراش).
(این تنظیم قبلی منظورم اون اوایل هست که فراخوان کرده بود، چون تنظیمای موقع ثبت نام برام نیومد!)

P1 ؟ نمیدونم شاید چون سیمبین ه os ش کار میکنه (البته برا علیرضا دارک.ن هم گفت W950 بوده و کار نمیکنه)
نمیدونم، این 3 تا گوش که گفتم 2 تاش سری W بودن یدونش K، یکی دیگه از دوستام هم K750 داره همین مشکلو داره،
:(
معلوم نیست مشکل از کجاست.. تنظیم‌های دستی‌ش رو کسی نداره؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
اوضواع چطوره؟
برای من که هر سایتی رو می زنم error 502: sorry, error occurred: bad gateway رو می ده.

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
من میگم احتمال زیاد مشکل از مناطق مخابراتی هست.چون من از منطقه محل کارم هر دفعه راحت و بدون دردسر میتونم کانکت بشم ولی خونه همون ساعت میخوام وصل بشم بازی در میاره یه بار راحت صفحه باز میکنه و یه بار حتی گوگل رو هم باز نمیکنه.گوشی من هم P1 هست.حالا بگذریم ولی جالبیش اینجاست بچه های کار درست قسمت موبایل مثل علیرضا و شایان و Base مشکل دارند ولی کاربرای معمولی مثل من میتونند استفاده کنند.
دوستان بیان یه تستی انجام بدن و از محل های مختلف به جز اون منطقه ای که سری قبل وصل شدند قبل امتحان کنند ببینند که میشه از همه جا متصل شد یا نه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من میگم احتمال زیاد مشکل از مناطق مخابراتی هست.

آره, میخواستم همین رو بگم, اینبار از منطقه دیگه ای تست کردم و 3.9 کیلو ارسال و 0.6 کیلو دریافت داشتم ( مرسی
4628.gif
)

بالا