من اينكار رو كردم ... ولي تو ايران كار نمي كنه ... سيم كارت مربوط به كدوم اپراتور هستش؟به نقل از majnoon :كسي هست كه با GPRS نوكيا كار كرده باشه و با اون از نوتبوك به اينترنت وصل شده باشه با سيم كارت موبايل ؟ يكي برام يدونه هديه آورده ولي من طرز كارشو بلد نيستم !!!
به نقل از majnoon :يعني نمي شه سيم كارت رو در آورد و زد به اين كارت و باهاش به اينترنت وصل شد !؟ مطمئني ؟
منظورت از اينكه سيم كارت مربوط به كدوم اپراتور هستش چيه ؟ همون سيم كارتهايي است كه مخابرات براي موبايل مي ده ديگه ...
ببين من گيج شدم . لطفا بيشتر توضيح بده ...
به نقل از majnoon :من قلبم داره واي مي سه ...
قيمت اين GPRS به تومان ميشه 300 هزار تومان اونوقت من نمي تونم ازش استفاده كنم ...
خوب اين سيم كارتي كه از دوبي خريداري مي شه چجوري تو ايران ازش مي شه استفاده كرد ؟ هزينه ها چجوري حساب مي شه ... ؟
به نقل از knowhow :والا من شنيدم كه با اين GPRS مي توني با همين سيم كارتهاي معمولي كاركني.
فقط بايد خط ديتا از مخابرات بگيري كه اون هم ماهيانه 10000 تومان شارژش هست.
به نظرم فردا صبح برو يه سر پايتخت من چندتا از اينا تو پايتخت ديدم.
شايد اونها طرز كارش رو بلد باشند.
ولي اگه رو سيم كارتت خط ديتاي مخابرات نداشته باشي وصل نمي شه به اينترنت ها.
به نقل از majnoon :دايي جان شما كه خريدي خوب يه چيزي ميگرفتي كه استفاده هم بشه كرد !!!
به نقل از ataasgari :به نقل از majnoon :من قلبم داره واي مي سه ...
قيمت اين GPRS به تومان ميشه 300 هزار تومان اونوقت من نمي تونم ازش استفاده كنم ...
خب ! آخه تحقيق نكرده رفتي 300 هزار دادي؟!
به نقل از ataasgari :كمك؟ من كه بالا عكس و مشخصاتشو گذاشتم! يه نگاهي بنداز !
به نقل از majnoon :به نقل از ataasgari :كمك؟ من كه بالا عكس و مشخصاتشو گذاشتم! يه نگاهي بنداز !
وقتي مطلب قبلي رو فرستادم هنوز مطلب آخر شما رو نديده بودم ... بعد كه ديدم شما هم اونجا بودي مطلب تغيير دادم ولي لينكها رو دست نزدم ...
![]()
خوب چاره چيه ؟ بالاخره من چي كار كنم ؟ شما مي گي بفروشمش ؟ اگه بخوام بخرم جاش چي بگيرم ؟
به نقل از majnoon :خوشبختانه امروز فهميدم كه مدل من جي اس ام هم داره و تونستم باهاش به اينترنت وصل بشم . جزييات بيشتر رو بعدا توضيح مي دم .