• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPRS

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي هست كه با GPRS نوكيا كار كرده باشه و با اون از نوتبوك به اينترنت وصل شده باشه با سيم كارت موبايل ؟ يكي برام يدونه هديه آورده ولي من طرز كارشو بلد نيستم !!!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :
كسي هست كه با GPRS نوكيا كار كرده باشه و با اون از نوتبوك به اينترنت وصل شده باشه با سيم كارت موبايل ؟ يكي برام يدونه هديه آورده ولي من طرز كارشو بلد نيستم !!!
من اينكار رو كردم ... ولي تو ايران كار نمي كنه ... سيم كارت مربوط به كدوم اپراتور هستش؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني نمي شه سيم كارت رو در آورد و زد به اين كارت و باهاش به اينترنت وصل شد !؟ مطمئني ؟

منظورت از اينكه سيم كارت مربوط به كدوم اپراتور هستش چيه ؟ همون سيم كارتهايي است كه مخابرات براي موبايل مي ده ديگه ...

ببين من گيج شدم . لطفا بيشتر توضيح بده ...

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :
يعني نمي شه سيم كارت رو در آورد و زد به اين كارت و باهاش به اينترنت وصل شد !؟ مطمئني ؟

منظورت از اينكه سيم كارت مربوط به كدوم اپراتور هستش چيه ؟ همون سيم كارتهايي است كه مخابرات براي موبايل مي ده ديگه ...

ببين من گيج شدم . لطفا بيشتر توضيح بده ...

نه ! تو ايران نه!

ببين براي اينكه از طريق موبايل به اينترنت متصل بشي، بايد شبكه موبايل ايران GPRS رو پشتيباني كنه ! تازه اگر بعد از 100 سال اين امكان فعال بشه فقط با سيم كارت ايراني ميتوني از اين سرويس استفاده كني ... نه هر سيم كارتي ! مثلا نميشه سيم كارت اتصالات دوبي كه اين امكان رو داره بياري ايران بخواي از اينترنت بي سيم استفاده كني!

منظور از اپراتور موبايل ، همون شركت سرويس دهنده است مثل مخابرات ما! البته توي كشورهاي ديگه دهها سرويس دهنده توي يك شهر يا كشور فعاليت ميكنند و بعضياشون با استفاده از امكان رومينگ ، اين سرويس رو توي كشورهاي پيشرفته ديگه ميدن نه توي ايران!
تو ميتوني هر وقت رفتي اومدي دوبي با 180 درهم (حدود 40000 تومان) يه Simcard بگيري و از اينترنت بي سيم ×فقط توي دوبي× استفاده كني.
الان معروفترين اپراتورها اينا هستند : O2,Vodafone,Virgin,Swisscom
اگه بازم جاييش رو متوجه نشدي بگو بيشتر توضيح بدم ...

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قلبم داره واي مي سه ...

قيمت اين GPRS به تومان ميشه 300 هزار تومان اونوقت من نمي تونم ازش استفاده كنم ...

خوب اين سيم كارتي كه از دوبي خريداري مي شه چجوري تو ايران ازش مي شه استفاده كرد ؟ هزينه ها چجوري حساب مي شه ... ؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دايي جان شما كه خريدي خوب يه چيزي ميگرفتي كه استفاده هم بشه كرد !!!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :

قيمت اين GPRS به تومان ميشه 300 هزار تومان اونوقت من نمي تونم ازش استفاده كنم ...

خوب اين سيم كارتي كه از دوبي خريداري مي شه چجوري تو ايران ازش مي شه استفاده كرد ؟ هزينه ها چجوري حساب مي شه ... ؟

خب ! آخه تحقيق نكرده رفتي 300 هزار دادي؟! فكر نمي كنم به اين زودي ها توي ايران فعال بشه ! مگه بيفته دست بخش خصوصي اين شبكه موبايل

در مورد سوال دومت هم ، يه بار ديگه جواب منو بخون! نوشتم فقط توي دوبي!

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
والا من شنيدم كه با اين GPRS مي توني با همين سيم كارتهاي معمولي كاركني.
فقط بايد خط ديتا از مخابرات بگيري كه اون هم ماهيانه 10000 تومان شارژش هست.
به نظرم فردا صبح برو يه سر پايتخت من چندتا از اينا تو پايتخت ديدم.
شايد اونها طرز كارش رو بلد باشند.
ولي اگه رو سيم كارتت خط ديتاي مخابرات نداشته باشي وصل نمي شه به اينترنت ها.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از knowhow :
والا من شنيدم كه با اين GPRS مي توني با همين سيم كارتهاي معمولي كاركني.
فقط بايد خط ديتا از مخابرات بگيري كه اون هم ماهيانه 10000 تومان شارژش هست.
به نظرم فردا صبح برو يه سر پايتخت من چندتا از اينا تو پايتخت ديدم.
شايد اونها طرز كارش رو بلد باشند.
ولي اگه رو سيم كارتت خط ديتاي مخابرات نداشته باشي وصل نمي شه به اينترنت ها.

اون سرويس وپ ! هستش، جي پي آر اس نيست . جي پي آر اس تا 44كيلوبيت سرعت اتصال اينترنت ميده ولي وپ 9600 . توي شبكه ايران جي پي آر اس فعال نيست . اگر گوشي سازگار با جي پي آر اس داري (6600) توي Network Status نگاه كني ميبيني كه نوشته GPRS Unavailable . هر جا فعال باشه گوشي ها نشون ميدن. البته اگر كارتي كه گرفته وپ رو ساپورت كنه ميتونه 9600 وصل بشه. دقيقه اي 40 تومان فقط هزينه تماس هستش . 10000 تومان ماهانه اشتراكشه + اشتراك اينترنت وپ ماهانه كه حداقل 23000 هست!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :
دايي جان شما كه خريدي خوب يه چيزي ميگرفتي كه استفاده هم بشه كرد !!!

مدل كارت رو بده ببينم مشخصاتش چيه ...

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس يعني شدنش مي شه تو ايران استفاده كرد با امكانات مخابرات خودمون؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
به نقل از majnoon :

خب ! آخه تحقيق نكرده رفتي 300 هزار دادي؟!

گفتم كه هديه است . خودم كه نخريدم ... اسب پيش كشي رو كه دندوناشو نميشمرن!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
The Nokia D211 is a multimode radio card for your compatible portable computer that enables network access through GPRS, HSCSD, and wireless LAN networks. The Nokia D211 radio card is ideal for busy people on the move.

Key Features: Mobile data
connectivity through GPRS, HSCSD
or wireless LAN, 'always-on'
connection, access to email
and Internet
Wireless connectivity: Up to 40.2
kbit/s in GPRS networks, up to 43.2
kbit/s in HSCSD networks, up to 11
Mbit/s in wireless LAN networks
User Interface: Graphical user
interface, easy-to-use Windows
software

d211_mainpage_s1.jpg

كارت توپي هم هست ! ولي حيف ! اما يه خوبي داره اينه كه ميتوني از امكان شبكه بي سيمش استفاده كني ! اون قراره (!) تا چند وقت ديگه راه بيفته تو تهران ! با اين تفاوت كه كارت شبكه بيسيم قيمتش 55000 تومانه!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
كمك؟ من كه بالا عكس و مشخصاتشو گذاشتم! يه نگاهي بنداز !

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :

;) وقتي مطلب قبلي رو فرستادم هنوز مطلب آخر شما رو نديده بودم ... بعد كه ديدم شما هم اونجا بودي مطلب تغيير دادم ولي لينكها رو دست نزدم ... ;)

خوب چاره چيه ؟ بالاخره من چي كار كنم ؟ شما مي گي بفروشمش ؟ اگه بخوام بخرم جاش چي بگيرم ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :
به نقل از ataasgari :

;) وقتي مطلب قبلي رو فرستادم هنوز مطلب آخر شما رو نديده بودم ... بعد كه ديدم شما هم اونجا بودي مطلب تغيير دادم ولي لينكها رو دست نزدم ... ;)

خوب چاره چيه ؟ بالاخره من چي كار كنم ؟ شما مي گي بفروشمش ؟ اگه بخوام بخرم جاش چي بگيرم ؟

ميل خودته،
- اگر ميخواي ايران بموني بفروشش،(البته بگما! فروشش كار ساده اي نيست ، چون هم شناخته شده نيست تو ايران و هم استفاده زيادي نداره ) يه چيز ديگه بگير (البته Wireless Lan اش قابل استفاده است ها ولي به اين قيمت نه !!! چون قيمت كارت PCMCIA شبكه بي سيم 50 تا 60 هزاره) حالا چي بخري رو نميدونم چون چيزي كه همين استفاده رو بخواي ازش بكني من سراغ ندارم.
- اگر تصميم به مهاجرتي چيزي داري ، نفروشش ، چون خيلي بدرد ميخوره در بلاد كفر!

چقدر پرانتز!

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشبختانه امروز فهميدم كه مدل من جي اس ام هم داره و تونستم باهاش به اينترنت وصل بشم . جزييات بيشتر رو بعدا توضيح مي دم .

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از majnoon :
خوشبختانه امروز فهميدم كه مدل من جي اس ام هم داره و تونستم باهاش به اينترنت وصل بشم . جزييات بيشتر رو بعدا توضيح مي دم .

با وپ؟ با سرعت 9600؟

بالا