با اين گرافيكي اين ميخاد بصورت كاملا مينيموم شايد روي سيستم ما بكشه!
پس من فردا دانلودش نکنم... چون هم کرک خوب نداره هم خودش مشکل دارهخوب متاسفانه مثل اینکه بازی خیلی باگ داره و زیادم کرش میکنه
کسانی که بازی رو گرفتن تو سایت gamespot این نظر رو دادن
ظاهرا هدف سازنده ها فقط منتشر کردن بازی قبل از کریسماس بوده و بس
باید منتظر پچ های زیادی برای رفع کردن این باگ ها باشیم
http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/players.html?tag=player-reviews;header;more
فکر نکنم چون خیلی ها بد گفتن به هر حال من که طاقت نمیارم و بازی رو میگیرم
پس من فردا دانلودش نکنم... چون هم کرک خوب نداره هم خودش مشکل داره
احتمال نداره مشکل از پی سی اونا باشه که اعتراض کردن؟ نظر نوشتن؟
به نظر من اگه میتونی دانلود کن الان سایت های وارز پر شده از کرک های این بازیمن که امشب یا فردا اینو دانلود می کنم. به درک ببینیم چه پیش میاد. کام خوب دستمون بیاد روش نصب میکنم اگه کرش بود هم با پچاش مشکل رو حل می کنیم. نظرتون چیه؟
هنوز کسی نگرفته؟
به نظر من اگه میتونی دانلود کن الان سایت های وارز پر شده از کرک های این بازی
به زودی برای رفع مشکلات پچ های بازی هم خواهد آمد
دانلودم کامل شد . 5 تا کرک گرفتم ازش ببینیم کدومش کار میکنه . سیستم خوب دستم بیاد نتیجش رو میگم : دی
یعنی اینی که من از گوجه دارم میگیرم کار نمیکنه:blink:
نگران نباش این تنها مشکل شما نیست خیلی از کاربران خارجی همچین مشکلی دارن به سیستم ربطی نداره مشکل از بازیه که باید پچ هاشبیاد تا کامل بشه شما اینو دیلیت نکن تا پچاش بیاددوستان عزیز من 2 روزه که باز ی رو گرفتم و ریختم کاملا و کرکش هم زدم و کارش تموم شد و بازی اومد بالا .
من مشکلی دارم تو بازی که وقتی میرم تو بازی وقتی دارم تو شهر چرخ میزنم بعدش دوربین شروع میکنه به لرزش جوری که عصاب ادم رو داغون میکنه این لرزش تا چند دقیقه هستش و بعد درست میشه و بازم بعد از چند دیقه شروع میشه و حتی نمیشه هیچ ماشینی رو سوار شد وقتی سوار میشی همینجوری خود به خود ماشین راه میوفته به رفتن و میره تو دیوار .
سیستم من
رم 8 گیگ
گرافیک 1 گیگ
هم ویستا ریختم هم ایکس پی
دوستان لطفا کمک کنن .....
من مشکلی دارم تو بازی که وقتی میرم تو بازی وقتی دارم تو شهر چرخ میزنم بعدش دوربین شروع میکنه به لرزش جوری که عصاب ادم رو داغون میکنه این لرزش تا چند دقیقه هستش و بعد درست میشه و بازم بعد از چند دیقه شروع میشه و حتی نمیشه هیچ ماشینی رو سوار شد وقتی سوار میشی همینجوری خود به خود ماشین راه میوفته به رفتن و میره تو دیوار .
رانندگی یک مقدار سخته یا شایدم من هنوز عادت ندارم