باحالیش به اینه که مثکه 2 دستن ، اون خفناش مدل بالا میطلبن ... تجربه به من اینجوری ثابت کرده
از امشب باید خراب شم تو خیابونا بلکه یک چیزی گیرم بیاد
باحالیش به اینه که مثکه 2 دستن ، اون خفناش مدل بالا میطلبن ... تجربه به من اینجوری ثابت کرده
تو سن آندریاس چند تا MOD بودن که میشد یه سری صحنه ها رو از بازی حذف کرد تا بچه ها هم بتونن بازی کنن توی این نسخه کسی یه همچین چیزی سراغ نداره؟
برو ولی زیاده روی نکنسلام دوستان
یک نکته باحال بهتون میگم حال کنید!
برید توی کافی نت و برید به این سایت : www.whattheydonotwantyoutoknow.com
تمام سکرت ها در مورد GTA IV توش نوشته!
(منظورم کافی نت GTA بوداااا)
راستی من یک بار یک فاحشه رو سوار کردم و واسم خورد از اون به بعد هر چی گشتم کسی سوار نشد ! ولی این map یی که دوستمون معرفی کردن خیلی به درد میخوره!
من رفتم ج/ن/د/ه بازی
دوستان
من یک مشکل دارم که ممکنه خیلی از دوستان هم داشته باشند و تاپیک را هم گشتم اما به پاسخ درست و درمانی بر نخوردم ( شاید هم از قلم افتاد و ندیدمش ) .
بهر حال مشکل من اینه :
سیستم XP Srvice Pack 3 هست که روی کامپیوترم بازی براحتی و خیلی عالی اجرا میشود و هیچگونه مشکلی ندارم .
میخواهم بازی را با گیم پد انجام بدهم ....
اول اینکه یک گیم پد فراسو دارم مدل FGP 660 ... سیستم آنرا میشناسد اما درون بازی نمتوانم از آن استفاده کنم .
دوم اینکه یک گیم پد XBOX360 بیسیم گرفتم با تبدیل اون ( تبدیل USB ) برای PC اما اینبار این سیستم هستش که گیم پد رو نمیشناسه و نرم افزار برای Install میخواهد .
حالا دوستان و اساتید لطف کنند و راهنمایی کنند که راه حل این مشکل کدام است .
بسیار سپاسگزارم
من بازی رو گرفتم و کامل هم نصب کردم, کرک رو هم دارم و ریختم ولی این مشکل عجیب غریب پیش میاد و بازی شروع نمیشه!
روی فایل اجرایی بازی که کلیک میکنم social club باز میشه و term of use رو نشون میده که من accept کنم طبیعتا!
ولی گزینه i accept غیر فعال هست! توی عکسم هم مشخصه...
بازی رو هم کلا پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم همینجور شد!
کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای اینکه دکمه I accept فعال شود باید بازی فکر کند که متن قوانین را تا انتها خوانده اید / شما باید آخر قوانین را بیاورید تا دکمه مورد نظر فعال شود.
http://rapidshare.com/files/188628434/GTAIV_Patch_1.0.2.0.rar
http://rapidshare.com/files/188680290/LaunchGTAIV.exe
فعلا بايد صبر كني توسايت زير فعلا يك ترينر هست:کسی Trainer ِ این پچ 2 رو نمیتونه برای من پیدا کنه ؟
اون سایتایی که دارن دیگه فقط عضوای معمولی میگیرن و نمیشه این فایل های جدید رو دانلود کرد
يعني توي هر دو تا سيستم اينجوريه؟سلام. یه سوال و البته مشکل خیلی خیلی اعصاب خوردکن.
این نسخه ای که من دارم و از یکی از کاربرای همین PT که فروشگاه داشتن گرفتم روی سیستم خودم و البته لپ تاپ پاویلیون دوستم با کانفیگ 2.5 core 2 duo و 4 گیگ رم و گرافیک 8400 به طرز مضخرفی (درست نوشتم؟!) تصویر به هم ریخته ای داره. هر دو پچ بازی را ریختم روش، دات نتی که توی فروم p30world بود و یکی از بچه ها اینجا لینکش کرده بود را نصب کردم، یه دات نت دیگه که نصب آنلاین داشت از سایت مایکروسافت نصب کردم، درایور گرافیک را آپدیت کردم، games for windows live را نصب کرده ام و خلاصه همه کارش را کرده ام. راستی با کرک ریزور اون ارور لعنتی ws10 (یه چیزی تو همین مایه ها!) را می داد ولی با یه کرک securerom و فایل exe اورجینال اجرا شد. ویندوز خودم xp sp3 با آپدیت ژانویه 09 و ویندوز دوستم هم ویستا SP1 هستش.
چشم براه همفکریتان هستم! D:
یعنی تصویر خاکستری رنگه و قاطی پاتی. هر دو تا سیستم. نمی دونم حالا مشکل از این DVD یه است یا از سیستم ها. فرقی می کنه با هم نسخه هاش؟ این که از این ایمیج های iso فشرده شده چند پارتی بود به نظر کامل میومد. کسی با گرافیک 8400 گوفورس (لپ تاپی) بازیش کرده؟يعني توي هر دو تا سيستم اينجوريه؟
يعني چي تصوير ريخته به هم؟
اگه بازي اجرا ميشه كه ايراد از درايور يا directx يا framework نيست.