• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Grand Theft Auto IV

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
تو سن آندریاس چند تا MOD بودن که میشد یه سری صحنه ها رو از بازی حذف کرد تا بچه ها هم بتونن بازی کنن توی این نسخه کسی یه همچین چیزی سراغ نداره؟

من که چیزی پیدا نکردم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ، برای شادی ِ GTA و روح ِ همه ی شخصیت های GTA ، به من رای بدید توی مسابقه ی آواتار ها ، ممنون از همه تون

http://forum.persiantools.com/t78225.html

بازم مرسی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
یک نکته باحال بهتون میگم حال کنید!

برید توی کافی نت و برید به این سایت : www.whattheydonotwantyoutoknow.com
تمام سکرت ها در مورد GTA IV توش نوشته!
(منظورم کافی نت GTA بوداااا)

راستی من یک بار یک فاحشه رو سوار کردم و واسم خورد :D از اون به بعد هر چی گشتم کسی سوار نشد ! ولی این map یی که دوستمون معرفی کردن خیلی به درد میخوره!
من رفتم ج/ن/د/ه بازی :D

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام دوستان
یک نکته باحال بهتون میگم حال کنید!

برید توی کافی نت و برید به این سایت : www.whattheydonotwantyoutoknow.com
تمام سکرت ها در مورد GTA IV توش نوشته!
(منظورم کافی نت GTA بوداااا)

راستی من یک بار یک فاحشه رو سوار کردم و واسم خورد :D از اون به بعد هر چی گشتم کسی سوار نشد ! ولی این map یی که دوستمون معرفی کردن خیلی به درد میخوره!
من رفتم ج/ن/د/ه بازی :D
برو ولی زیاده روی نکن
اون سایتم قبلا رفتم آره جالبه

bijbij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
من یک مشکل دارم که ممکنه خیلی از دوستان هم داشته باشند و تاپیک را هم گشتم اما به پاسخ درست و درمانی بر نخوردم ( شاید هم از قلم افتاد و ندیدمش ) .
بهر حال مشکل من اینه :
سیستم XP Srvice Pack 3 هست که روی کامپیوترم بازی براحتی و خیلی عالی اجرا میشود و هیچگونه مشکلی ندارم .
میخواهم بازی را با گیم پد انجام بدهم ....
اول اینکه یک گیم پد فراسو دارم مدل FGP 660 ... سیستم آنرا میشناسد اما درون بازی نمتوانم از آن استفاده کنم .
دوم اینکه یک گیم پد XBOX360 بیسیم گرفتم با تبدیل اون ( تبدیل USB ) برای PC اما اینبار این سیستم هستش که گیم پد رو نمیشناسه و نرم افزار برای Install میخواهد .
حالا دوستان و اساتید لطف کنند و راهنمایی کنند که راه حل این مشکل کدام است .
بسیار سپاسگزارم

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان
من یک مشکل دارم که ممکنه خیلی از دوستان هم داشته باشند و تاپیک را هم گشتم اما به پاسخ درست و درمانی بر نخوردم ( شاید هم از قلم افتاد و ندیدمش ) .
بهر حال مشکل من اینه :
سیستم XP Srvice Pack 3 هست که روی کامپیوترم بازی براحتی و خیلی عالی اجرا میشود و هیچگونه مشکلی ندارم .
میخواهم بازی را با گیم پد انجام بدهم ....
اول اینکه یک گیم پد فراسو دارم مدل FGP 660 ... سیستم آنرا میشناسد اما درون بازی نمتوانم از آن استفاده کنم .
دوم اینکه یک گیم پد XBOX360 بیسیم گرفتم با تبدیل اون ( تبدیل USB ) برای PC اما اینبار این سیستم هستش که گیم پد رو نمیشناسه و نرم افزار برای Install میخواهد .
حالا دوستان و اساتید لطف کنند و راهنمایی کنند که راه حل این مشکل کدام است .
بسیار سپاسگزارم

فکر نکنم بشه این بازی رو با گیم پد بازی کرد
مگه همراه گیم پد x360 سی دی نصب نیست؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من بازی رو گرفتم و کامل هم نصب کردم, کرک رو هم دارم و ریختم ولی این مشکل عجیب غریب پیش میاد و بازی شروع نمیشه!
روی فایل اجرایی بازی که کلیک میکنم social club باز میشه و term of use رو نشون میده که من accept کنم طبیعتا!
ولی گزینه i accept غیر فعال هست! توی عکسم هم مشخصه...
بازی رو هم کلا پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم همینجور شد!
کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟؟؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
من بازی رو گرفتم و کامل هم نصب کردم, کرک رو هم دارم و ریختم ولی این مشکل عجیب غریب پیش میاد و بازی شروع نمیشه!
روی فایل اجرایی بازی که کلیک میکنم social club باز میشه و term of use رو نشون میده که من accept کنم طبیعتا!
ولی گزینه i accept غیر فعال هست! توی عکسم هم مشخصه...
بازی رو هم کلا پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم همینجور شد!
کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای اینکه دکمه I accept فعال شود باید بازی فکر کند که متن قوانین را تا انتها خوانده اید / شما باید آخر قوانین را بیاورید تا دکمه مورد نظر فعال شود.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای اینکه دکمه I accept فعال شود باید بازی فکر کند که متن قوانین را تا انتها خوانده اید / شما باید آخر قوانین را بیاورید تا دکمه مورد نظر فعال شود.

مرسی مرسی لطف کردی دوست عزیز, نجات دادی از صبح دارم باهاش ور میرم:D,درست شد:happy:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
پچ جديد منتشر شده براي بازي:
Grand Theft Auto IV NEW PATCH 1.0.2.0

PHP:
http://rapidshare.com/files/188628434/GTAIV_Patch_1.0.2.0.rar

Crack
PHP:
http://rapidshare.com/files/188680290/LaunchGTAIV.exe

Version 1.0.2.0
GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:

* Graphics Menu:
o Added "Water Quality", "Shadow Quality" and "Reflection Resolution" sliders in graphics menu.
o Added "Definition" and "VSync" toggles in graphics menu.
* Rendering optimizations.
* VSync optimizations.
* Nvidia 7000 series
o Mirrors fixed

PATCH 1 FIXES:

* Direct input device support is now disabled by default and can only be enabled with the commandline: "-usedirectinput"
* Supported Controllers:
o Logitech Dual Action
o Logitech RumblePad 2
o Logitech Cordless RumblePad 2
o Saitek P2500
* Supported Wheels:
* Note: Controls are unmapped, user must map controls using Manufacturer's mapping software.
o Logitech G25 Racing Wheel
o Logitech Wingman Formula GP Wheel
o Logitech MOMO Racing
o MOMO Force
o Driving Force Pro
o Driving Force
o Formula Force
* Added Commandline "-notimefix" which will help some users who are experiencing the fast/slow gameplay issue after patch 1 was applied.
* Fixed a bug that caused some users to experience endless looping audio effects after Patch 1 was applied.
* Benchmark was disabling sounds after Patch 1 was applied, this is now fixed.

CRASH FIXES:

* Unable to load game fixed - For some users, a DOS window would open and close immediately upon Game Launch, GTA IV would never launch.
* Hang on Initial Game Loading Screen fixed - Some users experienced Character Art Loading screens in an endless loop.
* Certain causes of the RESC10 error have been fixed (Alt-Tab, change resolution). If you experience an RESC10 error, you must restart.
* Certain Instances of the "GRAND THEFT AUTO IV has encountered a problem and needs to close" error have been fixed.

VIDEO EDITOR:

* Naming clips is now mandatory on Export

MULTIPLAYER:

* Legitimate players being kicked from Multiplayer matches has been fixed.

GENERAL ADDITIONS / FIXES:

* Wireless 360 controllers not functioning - Triggers were full on/off, fixed.
* In the Options menu accessed from the Title Screen a “Game” section has been added with the ability to turn Clip capture on/off.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چند تا نکته ی حالب :

- وقتی با کیت برین بیرون ، بعد برین م/ست بشین ، یهو توی ماشین میگه من از خودم بدم میاد و خودش رو از ماشین میندازه بیرون
- اگه با سرعت برین با یه ماشین شاخ به شاخ بشین ، ماشین جلوییه راننده ش میمیره ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کسی Trainer ِ این پچ 2 رو نمیتونه برای من پیدا کنه ؟

اون سایتایی که دارن دیگه فقط عضوای معمولی میگیرن و نمیشه این فایل های جدید رو دانلود کرد

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این سایت عااالیه ، همه جی داره ، مرسی دی ان ال جان

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
+10 ش هم توی همین سایت اومد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. یه سوال و البته مشکل خیلی خیلی اعصاب خوردکن.
این نسخه ای که من دارم و از یکی از کاربرای همین PT که فروشگاه داشتن گرفتم روی سیستم خودم و البته لپ تاپ پاویلیون دوستم با کانفیگ 2.5 core 2 duo و 4 گیگ رم و گرافیک 8400 به طرز مضخرفی (درست نوشتم؟!) تصویر به هم ریخته ای داره. هر دو پچ بازی را ریختم روش، دات نتی که توی فروم p30world بود و یکی از بچه ها اینجا لینکش کرده بود را نصب کردم، یه دات نت دیگه که نصب آنلاین داشت از سایت مایکروسافت نصب کردم، درایور گرافیک را آپدیت کردم، games for windows live را نصب کرده ام و خلاصه همه کارش را کرده ام. راستی با کرک ریزور اون ارور لعنتی ws10 (یه چیزی تو همین مایه ها!) را می داد ولی با یه کرک securerom و فایل exe اورجینال اجرا شد. ویندوز خودم xp sp3 با آپدیت ژانویه 09 و ویندوز دوستم هم ویستا SP1 هستش.

چشم براه همفکریتان هستم! D:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام. یه سوال و البته مشکل خیلی خیلی اعصاب خوردکن.
این نسخه ای که من دارم و از یکی از کاربرای همین PT که فروشگاه داشتن گرفتم روی سیستم خودم و البته لپ تاپ پاویلیون دوستم با کانفیگ 2.5 core 2 duo و 4 گیگ رم و گرافیک 8400 به طرز مضخرفی (درست نوشتم؟!) تصویر به هم ریخته ای داره. هر دو پچ بازی را ریختم روش، دات نتی که توی فروم p30world بود و یکی از بچه ها اینجا لینکش کرده بود را نصب کردم، یه دات نت دیگه که نصب آنلاین داشت از سایت مایکروسافت نصب کردم، درایور گرافیک را آپدیت کردم، games for windows live را نصب کرده ام و خلاصه همه کارش را کرده ام. راستی با کرک ریزور اون ارور لعنتی ws10 (یه چیزی تو همین مایه ها!) را می داد ولی با یه کرک securerom و فایل exe اورجینال اجرا شد. ویندوز خودم xp sp3 با آپدیت ژانویه 09 و ویندوز دوستم هم ویستا SP1 هستش.

چشم براه همفکریتان هستم! D:
يعني توي هر دو تا سيستم اينجوريه؟
يعني چي تصوير ريخته به هم؟
اگه بازي اجرا ميشه كه ايراد از درايور يا directx يا framework نيست.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
يعني توي هر دو تا سيستم اينجوريه؟
يعني چي تصوير ريخته به هم؟
اگه بازي اجرا ميشه كه ايراد از درايور يا directx يا framework نيست.
یعنی تصویر خاکستری رنگه و قاطی پاتی. هر دو تا سیستم. نمی دونم حالا مشکل از این DVD یه است یا از سیستم ها. فرقی می کنه با هم نسخه هاش؟ این که از این ایمیج های iso فشرده شده چند پارتی بود به نظر کامل میومد. کسی با گرافیک 8400 گوفورس (لپ تاپی) بازیش کرده؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
جدیدا وقتی می خوام بعضی بازی ها رو اجرا بکنم مثلا gear of war یا gta4 ویندوز میگه این فایل msidcrl40.dll نیست و اجرا نمی کنه مشکل از کجاست چه باید کرد؟

جدیدا هم این ارور!!

the ordinal 5038 could not be located in the dynamic link library xlive.dll

بالا