• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GTA-SAN ANDREAS مشکل اجرا در

ol_gam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به GTA بازهاي خسته. :wacko:
ما كه تا الان سه چهار روزه پشت كامپيوتر خرابيم تازه 3 تا ماموريت از شهر سومي رو تموم كردم. خيلي زياده ... . :blush:
من كارت گرافيكم GeForce 5200 FX 128 بازي خيلي نرم اجرا ميشه. تازه مال منم فيلم اولشو نشون نميده. ولي با زدن Enter رد مي كنه .
بالاخره بازي رديفيه ... :D مگه نه؟؟؟
تا بعد... .

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اقا این Deamon رو باید چیکارش کنیم ، منم دیقیقا همین مشکلو دارم ، مشکل از کارت گرافیک نیست و دایرکت ایکس 9.c هم نصبه ، منم دیقیقا به روشی که دوستمون گفت بازی رو ریخته و پس از نمایش ویدیو ، بازی میاد بیرون.
کسی راه حلی نداره ؟

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
شما برای اجرای بازی از Daemon Tools استفاده می کنید؟
موفق باشید

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه از دیمون استفاده نمیکنم ؟ مگه باید ازش استفاده کنم ؟ فکر میکنم SanAndreas بدون سیدی اجرا میشه

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
لطفا راهنمایی کنید منو ! بذارید ما هم یه حالی از این بازیه خفن ببریم !

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
این بازی کرک می شه اما من تو متنتون Deamon دیدم خیال کردم از اون استفاده کردید. راستی شما کارت گرافیکتون رو نگفتید.
موفق باشید

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
مشکل فکر نکنم مربوط به کارت گرفیک بشه ، من کارت گرافیکم 64 هست ولی دیدم که روی 32 هم اجرا شده ( البته روون نیست ) . نمیدونم والا ، مشکلات عجیب قریبی پیش میاد واسه ما !

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
آخه 64 و 32 بودن خیلی تاثیر نداره اصل کار مدل دقیق کارت و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک هستن.
موفق باشید

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از irgamer :
آخه 64 و 32 بودن خیلی تاثیر نداره اصل کار مدل دقیق کارت و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک هستن.
موفق باشید

كارت گرافيك من Nvidea TNT 2 هست ( ماله عهد دقیانوس ! ) و درایورش هم اخرین نسخشه .
فکر نمیکردم که مشکل از کارت گرافیکم باشه ، اخه بیشتر بازی ها اجرا میشن ، نمیدونم تو راهنماش که نوشته حداقل GeForce3 یا بالاتر میخواد. :blink:
من با این کارت Counter هم بازی میکنم و مشکلی ندارم ! اونوقت GTA کوچولو باهاش مشکل پیدا کرده !
ولی مثل اینکه این دفعه مجبورم برم کارت گرافیکمو عوض کنم ، بچه فکر میکنید کارت گرافیک منو چند میخرن ؟! 9تومن !!

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من کارت گرافیکم intel 82845g آن برد هست
می خواستم بدونم میشه اینم درایورشو آپدیت کرد اگه میشه آدرس درایور جدید رو بدید ممنون میشم

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از PersianPC :
كارت گرافيك من Nvidea TNT 2 هست ( ماله عهد دقیانوس ! ) و درایورش هم اخرین نسخشه .
فکر نمیکردم که مشکل از کارت گرافیکم باشه ، اخه بیشتر بازی ها اجرا میشن ، نمیدونم تو راهنماش که نوشته حداقل GeForce3 یا بالاتر میخواد.
من با این کارت Counter هم بازی میکنم و مشکلی ندارم ! اونوقت GTA کوچولو باهاش مشکل پیدا کرده !
ولی مثل اینکه این دفعه مجبورم برم کارت گرافیکمو عوض کنم ، بچه فکر میکنید کارت گرافیک منو چند میخرن ؟! 9تومن !!
به گمانم مجبورید عوض کنید :) البته GTA چندان هم کوچولو نیست حداقل نقشه اش در این نسخه خیلی بزرگتر شده واسه همین گرافیک قویتری هم احتیاج داره.
موفق باشید

paaghi

Registered User
لایک‌ها
0
باید بگم من هم با این بازی مشکل دارم.
البته من توی بازی میتونم برم ولی بعد چند دقیقه crash (قفل) میکنه.
بعد از کلی تو اینترنت گشتن فهمیدم این مشکل تقریبا شایع است دوباره بعد از کلی گشتن توی سایتهای و مخصوصا forum های مختلف فهمیدم این مشکلات به کارت صدا ربط داره و تقریبا هر راه هلی داده شده بود انجام دادم و کلی فایلهای مختلف دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
کارت گرافیک و صدا رو نگفتید دقیقا چه مدلی هستند؟
موفق باشید

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
salam man ham vagty 10 50 min bazy mikonam system reset mishe
dar zemn man 1dvd shamele 6ta cd e gta ro gereftam
man chikar konam help me plz

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
برای بازیهای دیگه این اتفاق نمی افته؟ آخرین driver و directx هم که نصب بود دیگه؟
موفق باشید

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از sina_judgment :
salam man ham vagty 10 50 min bazy mikonam system reset mishe
dar zemn man 1dvd shamele 6ta cd e gta ro gereftam
man chikar konam help me plz
منم دقیقا همین مشکلو داشتم ولی با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شد!
حالا نمیدونم ربطی داره یا نه ولی شما هم ویندوز تو عوض کن شاید درست بشه
در ضمن من از درایور 77.72 استفاده می کردم و directx 9.0C و فقط در اين بازي اينطوري ميشد ;)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
ویندوز رو که عوض کردید از CD‌ متفاوت نصب کردید یا همون رو نصب کردید؟ با SP2‌ بود؟ من حدس میزنم SP2‌های آزمایشی که در بازار پر شدن عامل خیلی از مشکلات هستن چون DirectX 9.0C‌غیر final‌دارن و قابل بروز کردن هم نیست!
موفق باشید

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
احتمالاً از ویندوز باشه چون ویروس داشت سیستم و بعد از پاک کردن ویروس ها یه ذره قات میزنه سیستم .
Directx9.0c هستش

بالا