• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GTA V اختصاصی PCبازها

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
intel Core i5 4010U + R5 M240 1Gb + 4gig ram
با این می شه ؟

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
باز هم بین کنسولی ها و pc بازا کل افتاد حالا بذارین بیاد بعد ۰ ولی خدایی بازی رو pc یک چیز دیگست ۰ فعلا باید صبر کرد

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
باز هم بین کنسولی ها و pc بازا کل افتاد حالا بذارین بیاد بعد ۰ ولی خدایی بازی رو pc یک چیز دیگست ۰ فعلا باید صبر کرد
این کنسول بازا اکثرشون بچه هستن دست خودشون نیست نمیفهمن اینا دیدن واسه پی سی اومده دارن آتیش میگیرن آره بازی روی پی سی یه چیز دیگست واقعن

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
این کنسول بازا اکثرشون بچه هستن دست خودشون نیست نمیفهمن اینا دیدن واسه پی سی اومده دارن آتیش میگیرن آره بازی روی پی سی یه چیز دیگست واقعن
اره درسته خیلی یک طرفه به قاضی میرن تعطیلات عید همراه با gta v:D

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با احترام به نظر دوستان ولی بهتره تو این تاپیک فقط در مورد نسخه ی PC این بازی، صرف نظر ازتفاوت های خود کنسول و PC، بحث و گفتگو کنین.

اما در پاسخ به اون دوستمون که PCبازها رو پایرتخور و آدم هایی نا آشنا با فرهنگ کپی رایت نام برد، یه خط مطلب می نویسم:
صرف نظر از توجیهات کاملا اخلاقی و منطقی ای که وجود داره، به هیچ وجه نه من و نه وجدان من حاضر نیست برای 10 12 ساعت سرگرمی یه همچین هزینه ی هنگفتی بکنه درحالی که با چند کیلومتر فاصله از من، آدمایی دارن زندگی می کنن که تنها دقدقشون شب خوابیدن باشکم سیره، سرگرمی پیشکش.

و یک چیز دیگه، سفت و سخت شدن DRM ها و یا رفتن بازی ها به سمت آنلاین و مولتی پلیر اصلا مهم نیست، برای من و PCبازهای امثال من بازی های بی نظیری که تو دو دهه ی آخر قرن بیست میلادی خلق شد، برا سرگرمی تا آخر عمر کافیه.

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
با احترام به نظر دوستان ولی بهتره تو این تاپیک فقط در مورد نسخه ی PC این بازی، صرف نظر ازتفاوت های خود کنسول و PC، بحث و گفتگو کنین.

اما در پاسخ به اون دوستمون که PCبازها رو پایرتخور و آدم هایی نا آشنا با فرهنگ کپی رایت نام برد، یه خط مطلب می نویسم:
صرف نظر از توجیهات کاملا اخلاقی و منطقی ای که وجود داره، به هیچ وجه نه من و نه وجدان من حاضر نیست برای 10 12 ساعت سرگرمی یه همچین هزینه ی هنگفتی بکنه درحالی که با چند کیلومتر فاصله از من، آدمایی دارن زندگی می کنن که تنها دقدقشون شب خوابیدن باشکم سیره، سرگرمی پیشکش.

و یک چیز دیگه، سفت و سخت شدن DRM ها و یا رفتن بازی ها به سمت آنلاین و مولتی پلیر اصلا مهم نیست، برای من و PCبازهای امثال من بازی های بی نظیری که تو دو دهه ی آخر قرن بیست میلادی خلق شد، برا سرگرمی تا آخر عمر کافیه.
آقا حرفشون منطقیه.

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
بیشتر از نظر گرافیک می گم
این رادئون R5 M240 1Gb چجوریاس؟
این گرافیک چند بیته ؟ 64 یا 128 ؟ یک جا دیدم زده 64 بیت.
اگه واقعا 64 بیت 1 گیگ باشه بعید میدونم جواب بده.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اولاً که DRM هم هیچ پخی نیست و به زودی سولاخش پیدا میشه... ثانیاً کنسول‌باز جماعت این حرفا رو نزنه چی بگه دیگه؟! بنده خدا می‌سوزه کلی داره واسه هر بازی پیاده میشه وگرنه از خداش بود مثه X360 بازیا رو دونه‌ای ۲ تومن بخره! الانم چون نمی‌تونه دم از کلاس و اوریجینال بودن می‌زنه... حاجی توام ایرانی هستی، این حرفا (اوریجینال و کپی رایت و ...) به نژادت نمی‌خوره کلاً! :D

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
بعضی ازدوستان طوری حرف میزنند انگارpc=پایرت خور
اتفاقا قابلیت مولتی پلیر وانلاینی که توpcهست نظیرش توهیچ کنسولی دیده نمیشه
باید بازی کرده باشی تا بدونی چی میگم

amindead

Registered User
لایک‌ها
171
کل جهان بازی رو تموم کردند اونوقت 4 فروردین قراره برای pc بیاد راکستار نامرد!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
این GTA لعنتی انقلابی تو ارتقا دادن کامپیوتر کاربرا ایجاد کرده یه ملتی بخاطر این بازی سیستمشونو ارتقا دادن

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
این GTA لعنتی انقلابی تو ارتقا دادن کامپیوتر کاربرا ایجاد کرده یه ملتی بخاطر این بازی سیستمشونو ارتقا دادن
تا بوده همین بوده. بازی جدید که میاد سیستم هم میخاد.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سیستمم گرافیک نداره. بنظرتون با این کارت :

http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=8565

با کیفیت خوبی میتونم بازی رو اجرا کنم ؟ تو همین مایه ها قیمت پیشنهادی ندارید ؟

ضمنا این DRM داستانش چیه ؟ :( قیمت پیش خریدش رو زده 60 یورو. با یه تخفیفی چیزی اگه 20 - 30 دلار هم بدن ما راضی ایم :D

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
سیستمم گرافیک نداره. بنظرتون با این کارت :

http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=8565

با کیفیت خوبی میتونم بازی رو اجرا کنم ؟ تو همین مایه ها قیمت پیشنهادی ندارید ؟

ضمنا این DRM داستانش چیه ؟ :( قیمت پیش خریدش رو زده 60 یورو. با یه تخفیفی چیزی اگه 20 - 30 دلار هم بدن ما راضی ایم :D
بله ، گرافیک شما خیلی بالاست و جواب گو هست(اما به شخصه گرافیک های سری گیگا رو بیشتر میپسندم). DRM هم بدبختی جدید واسه گیمرهاست. قفل است که تا حالا هکرها نتونستن کارش رو بسازند(متاسفانه).

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بله ، گرافیک شما خیلی بالاست و جواب گو هست(اما به شخصه گرافیک های سری گیگا رو بیشتر میپسندم). DRM هم بدبختی جدید واسه گیمرهاست. قفل است که تا حالا هکرها نتونستن کارش رو بسازند(متاسفانه).

با توجه به اینکه مین بردم هم ایسوسه بهتر نیست گرافیکم هم ایسوس باشه ؟ اگر اصل بازی رو بخریم چی ؟ تو همین تاپیک گفتن با آی پی ایرانی اگر وصل بشیم باز نمیکنه. پس پولمون رو حروم نکنیم :(

بالا