JaroOBarghi
Registered User
آره دوتا لاستیک هست بره بازی کردن

این کنسول بازا اکثرشون بچه هستن دست خودشون نیست نمیفهمن اینا دیدن واسه پی سی اومده دارن آتیش میگیرن آره بازی روی پی سی یه چیز دیگست واقعنباز هم بین کنسولی ها و pc بازا کل افتاد حالا بذارین بیاد بعد ۰ ولی خدایی بازی رو pc یک چیز دیگست ۰ فعلا باید صبر کرد
فکر کنم بشه بازی کردintel Core i5 4010U + R5 M240 1Gb + 4gig ram
با این می شه ؟
اره درسته خیلی یک طرفه به قاضی میرن تعطیلات عید همراه با gta vاین کنسول بازا اکثرشون بچه هستن دست خودشون نیست نمیفهمن اینا دیدن واسه پی سی اومده دارن آتیش میگیرن آره بازی روی پی سی یه چیز دیگست واقعن
بیشتر از نظر گرافیک می گمفکر کنم بشه بازی کرد
آقا حرفشون منطقیه.با احترام به نظر دوستان ولی بهتره تو این تاپیک فقط در مورد نسخه ی PC این بازی، صرف نظر ازتفاوت های خود کنسول و PC، بحث و گفتگو کنین.
اما در پاسخ به اون دوستمون که PCبازها رو پایرتخور و آدم هایی نا آشنا با فرهنگ کپی رایت نام برد، یه خط مطلب می نویسم:
صرف نظر از توجیهات کاملا اخلاقی و منطقی ای که وجود داره، به هیچ وجه نه من و نه وجدان من حاضر نیست برای 10 12 ساعت سرگرمی یه همچین هزینه ی هنگفتی بکنه درحالی که با چند کیلومتر فاصله از من، آدمایی دارن زندگی می کنن که تنها دقدقشون شب خوابیدن باشکم سیره، سرگرمی پیشکش.
و یک چیز دیگه، سفت و سخت شدن DRM ها و یا رفتن بازی ها به سمت آنلاین و مولتی پلیر اصلا مهم نیست، برای من و PCبازهای امثال من بازی های بی نظیری که تو دو دهه ی آخر قرن بیست میلادی خلق شد، برا سرگرمی تا آخر عمر کافیه.
این گرافیک چند بیته ؟ 64 یا 128 ؟ یک جا دیدم زده 64 بیت.بیشتر از نظر گرافیک می گم
این رادئون R5 M240 1Gb چجوریاس؟
تا بوده همین بوده. بازی جدید که میاد سیستم هم میخاد.این GTA لعنتی انقلابی تو ارتقا دادن کامپیوتر کاربرا ایجاد کرده یه ملتی بخاطر این بازی سیستمشونو ارتقا دادن
بله ، گرافیک شما خیلی بالاست و جواب گو هست(اما به شخصه گرافیک های سری گیگا رو بیشتر میپسندم). DRM هم بدبختی جدید واسه گیمرهاست. قفل است که تا حالا هکرها نتونستن کارش رو بسازند(متاسفانه).سیستمم گرافیک نداره. بنظرتون با این کارت :
http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=8565
با کیفیت خوبی میتونم بازی رو اجرا کنم ؟ تو همین مایه ها قیمت پیشنهادی ندارید ؟
ضمنا این DRM داستانش چیه ؟قیمت پیش خریدش رو زده 60 یورو. با یه تخفیفی چیزی اگه 20 - 30 دلار هم بدن ما راضی ایم
![]()
بله ، گرافیک شما خیلی بالاست و جواب گو هست(اما به شخصه گرافیک های سری گیگا رو بیشتر میپسندم). DRM هم بدبختی جدید واسه گیمرهاست. قفل است که تا حالا هکرها نتونستن کارش رو بسازند(متاسفانه).