heelpppppppp me!

sara

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
اينم واسه بار دوم :
الان که مینویسم آخر دیوونیگیم هاااااا :x
حسابی قاطی کردم
من یه وبلاگ نصفه نیمه داشتم
که الان دیگه اون رو هم ندارم
موقعی که ثبت نام میکردم یکی از قالبای خود بلاگر رو برداشتم
و دست هم به charset اون نزدم
در ضمن اصلا هم حواسم به Encode نبود
حالا که قالب رو درست کردم و پیش فرض فارسیش رو گذاشتم روی یونیکد
یه چیز درهم و برهمی شده که نگو
اصلا میدونی چیه گند بزنن به این ویندوز XP !
باهمون قالب قبلی هم هر وقت Encoding رو تنظیم میکردم روی یونیکو وبلاگم دیده نمیشد
خلاصه اومدم تمام مطالبی که پست کرده بودم رو پاک کردم و دوباره قالب رو ذخیره کردم اما همون
آش و همون کاسه..اصلا این دفعه فارسی رو نشون نمیده
دیگه دارم خل میشم...میشه راهنمائیم کنید؟
ببینم باید این وبلاگ رو پاک کنم و دوباره بسازمش بعد این بار توی همون شروع کار قالب درست حسابی بذارم؟
چیکار کنم؟!.. ازت ممنون میشم اگه کامل جوابم رو بدید
مشکل من در اصل این ویندوزXP لعنتیه که بهش معتاد شدم و اصلا دیگه نمیتونم با 98 کارکنم
موفق باشید ( من بیصبرانه منتظرم)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
نميدونم چرا مطلب قبليت رو نديدم.

ببين علاوه بر تمپليت كه بايد يونيكد باشه... موقع نوشتن مطلب در اديتور بلاگر هم بايد تنظيمات صفحه رو روي يونيكد بذاري. (دقيقا در لحظه زدن دكمه پست)
اينو امتحان كن. جواب ميده. خبرش هم بنويس اينجا.
 

sara

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
نشد بازم!
اين بار يه قالب بلاگر رو برداشتم قسمت يونيكد رو اضافه كردم
عنوان رو درست نشون نميده
ولي با متن مشكل نداره هنوز
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
اين رو اول ببين

<a href='http://mosaufer.20m.com/page02.htm' target='_blank'>http://mosaufer.20m.com/page02.htm</a>


يكي از بهترين كاربردهاي اين برنامه براي كاربران سايت Blogger است. اين سايت در عنوان وبلاگ متن فارسي
را پشتيباني نمي كند ولي با استفاده از معادل عددي متن فارسي ميتوان اين مشكل را برطرف كرد.براي
فارسي كردن عنوان وبلاگ ابتدا متن فارسي مربوط به وبلاگ خود را در بالا بنويسيدو پس از تبديل،كل كدهاي
حاصله را در بخش مربوط به عنوان وبلاگ خود كپي كنيد.
يكي از مشكلات ديگري كه كاربران Blogger ممكن است با آن برخورد كنند قبول نكردن يا عدم درج كامل عنوان
فارسي وبلاگ باشند.اين مشكل به خاطر محدوديت اندازه عنوان وبلاگ است . براي رفع اين مشكل در قسمت
تنظيمات وبلاگ و در بخش قالب (template) عبارت <$BlogTitle$> را پيدا كنيد سپس آنرا حذف كرده و جاي آن
كدهاي يوني كد عنوان دلخواهتان را درج كنيد.
همچنين نمونه اي ديگر از كاربردهاي اين برنامه در برنامه هاي Comments است.


<a href='http://www.parseek.com/tools/2unicode.htm' target='_blank'>http://www.parseek.com/tools/2unicode.htm</a>

اگه مشكلت حل شد بگو
 

sara

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمائيتون
داره حل ميشه( مشكلم رو ميگم)
 

sara

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2002
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
ديگه تغييرات رو ذخيره نميكنه
چيكار كنم با اين بلاگر؟
يعني قالب رو عوض كردم ولی بازم همون قالب قبلیه س
حتی با رفرش کردن( چرا اینجا نمیشه انگلیسی نوشت)
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
ديگه تغييرات رو ذخيره نميكنه
چيكار كنم با اين بلاگر؟
يعني قالب رو عوض كردم ولی بازم همون قالب قبلیه س
حتی با رفرش کردن( چرا اینجا نمیشه انگلیسی نوشت)
صبر كن درست ميشه!
اول آدرس وبلاگت WWW بگذار شايد تغيير وبلاگت رو ديدي!
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا و سلام
WWW نمی خواهد. اگر ctrl+F5 را بزنی و یا جلوی نشانی وبلاگ ? بگذاری، اگر درست باشد تو هم درست می بینی. یا این که از دوستتا بپرسی اون ها چطوری می بینن.
به امید ظهور و خدانگهدار
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
سارا جان...
اگه ميشه يه لينكي بده ببينيم وبلاگت در چه حاله...
 
بالا