آژانس هواپیماییexchanging

Host درHost امكان دارد؟

شروع موضوع توسط root ‏29 آگوست 2003 در انجمن میزبانی وب

  1. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    سلام
    خسته نباشيد اقا من يه هاست ودومين خريدم 5مگابايت هاستشه اما هاستش كمه ميخوام ارتقا بدم اما سرويساشون گرونه ميخوام از اينجا بگيرم منتها موندم كه ميسه دوتا هاست در يك دومين گرفت يا نه
    يعني مثلا من 5 مگابايت دارم 20 تا هم از شما ميخوام به هم مچ ميسن يا نه؟ مرصييي
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    نه نمي شن. اين موضوع امكان نداره.

    ببينيد هر دامين ميتونه در هر لحظه به يك هاست وصل بشه. اون هم از طريق dns مشخص مي شه.
    شما مي تونيد 20 مگابايت رو از ما بگيريد و قيد اون 5 مگابايت رو بزنيد.
     
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شما ميتونی يه Subdomain در دومين خودت ايجاد کنی و به سرويس جديد نسبت بديش و ازش استفاده کنی.
    اينطوری s1.domain.com از سرور اول استفاده ميكنه و s2.domain.com از سرور دوم.
    براي اين كار بايد DNSServer دست خودت باشه كه براي اين كار ميتوني از سرويسهاي رايگان استفاده كني . . .
     
  4. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    متشكرازجواب يعني من ميتونم از يكي از سابدومين هاي اينجا دي ان اس رو به هاست خودم تغيير بدم اگه سابدومين هاي اينجا ساپورت ميكنن چنين كاري رو بگين لطفا چون سرويس 20 مگابايتي 5 تا سابدومين به من ميده
    بازم تشكر
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    نه. منظورم اين بود که شما ميتونی توی DNSServer يه Subdomain تحت دومين خودت تعريف کنی و IP وب سرور اينجا رو بهش Assign کنی.
    بعد توی تنظيمات وب سرور اينجا، (احتمالا توی کنترل پنل بهش دسترسی داری) نام Subdomain رو بعنوان Header وارد ميکنی . ..
     
  6. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اين مربوط ميشه به اونجا كه ازش دامين رو گرفتي. فكر كنم.
     
  7. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دقيقا.
    چون بايد به تنظيمات DNS دسترسی داشته باشی . . .
     
  8. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    متشكر پس من هر وقت هاست رو خريدم تو ساپورت ميپرسم كوروش جان بايد كمكم كني ها ناهاو باي
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بايد به DNS دسترسی داشته باشی هااااااااااااااااااااااا
    يادت باشه هاااااااااااااااااااااااااااااا
     
  10. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran