سلام !
منبع موصق نمیدونم چیه ولی من خودم 4540 دارم و نور زیر کیبورد نداره .
البته روی دکمه Caps Lock گوشه سمت راستش یه چراغ کوچولو داره که نشون میده روشن هست یا نه
سوالی بود ما در خدمتیم .
در مورد بک لایت به نظر من خیلی نمیخواد پافشاری کنی چون نور lcd لپ تاپ برای تایپ کردن توی تاریکی جواب میده . من چند ماه پیش برای یکی از آشنایان 4540s گرفتم . قبلش برای اینکه یه لپ تاپ خوب بخرم براش زیاد توی بازار پرس و جو کردمو اکثرا" این مدلو معرفی میکردن . الانم خودش راضیه . من 4540s خریدم با کانفیگ .: nb24.ir :. و گارانتی مادیران . البته من توی اوج قیمت این مدلو براش خریدم چون شدیدا" لازم داشت ولی الان فکر کنم قیمتها پایین تر اومده باشه .منبع موصق یعنی منبع مطمئن! که شما که خودت داری و شد مطمئن. راستی راضی هستید ؟! عدم وجود بک لایت حس میشه ؟! من میخوام 4540s بگیرم. آیا جز 4540 مدل 4540s هم داریم ؟!
در مورد بک لایت به نظر من خیلی نمیخواد پافشاری کنی چون نور lcd لپ تاپ برای تایپ کردن توی تاریکی جواب میده . من چند ماه پیش برای یکی از آشنایان 4540s گرفتم . قبلش برای اینکه یه لپ تاپ خوب بخرم براش زیاد توی بازار پرس و جو کردمو اکثرا" این مدلو معرفی میکردن . الانم خودش راضیه . من 4540s خریدم با کانفیگ .: nb24.ir :. و گارانتی مادیران . البته من توی اوج قیمت این مدلو براش خریدم چون شدیدا" لازم داشت ولی الان فکر کنم قیمتها پایین تر اومده باشه .
از نظر طراحي و كيفيت المانها اسوس و فوجيتسو و ايسر . و ما تعميركار ها hp رو سلطان خرابي هاي غير قابل حل ميدانيم .
من تا حالا 20 تا لپتاپ hp تعمير كردم سري dv6 -dv2000 كه مافوق سرطان بودند . كيفيت برد به شدت پايين بود كه حتي با دستگاه bga هم درست نشد . ولي اسوس از نظر من كمترين خرابي داره حتي مثل دل هم نيست كه وايرلسش مشكل داشته باشه . HP ProBook 4540s Notebook PC overview - HP Small & Medium Business products
انتخاب من اينه
Fujitsu LifeBook AH-531-B
لپ تاپ فوجیتسو لایف بوک ای اچ 531
همهی ما با نوتبوکهای آلمانی فوجیتسو آشنایی داریم. کیفیت این نوتبوکها همواره زبانزد بوده است و همین کیفیت باعث میشد تا نسبت به دیگر برندهای رایانههای همراه کمی گران قیمتتر باشند. اما اکنون فوجیتسو موفق شده در سری Lifebook AH-531 در عین حفظ کیفیت، قیمت را نیز تا حد خوبی کاهش دهد تا بتواند علاوه بر بهرهگیری از کانفیگ سختافزاری مناسب و کیفیت بالای ساخت، در بازار نیز به راحتی با نوتبوکهای ساخت شرکتهای دیگر رقابت کند. به هر صورت Fujitsu Lifebook AH-531 که پس از سری AH-530 معرفی شده است در کانفیگهای نسبتا متنوعی موجود میباشد تا بتواند طیف گستردهای از کاربران را پوشش دهد. در ادامه در مورد این نوتبوک توضیحات کاملتری میدهیم.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم - ساخت آلمان
پردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 2048 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت : 1529000 تومان | بدون گارانتی
تو ايران فوجيتسو زير سايه Hp , دل و سوني هست
ولي تو اروپا غربي يكي از دو انتخاب اول خريد هست . كه در مجلات تبليغات و فروش زيادي داره . پيشنهاد من اين لپتاپه
ببین الان اگه خودتم بری بازار میبینی اکثرا" با این بودجه همین مدلو بهت معرفی میکنن . راستش این آشنای ما که اصلا" باهاش مشکلی نداره و از خریدش راضیه . فکر نمیکنم اینطور باشه . چند جا توی تاپیکها مطالب خیلی بدی هم در مورد لپ تاپهای دل خوندم ولی لپ تاپ قبلی خود من دل بود و واقعا" راضی بودم . بهنظرم خودت بری بازار دستت میاد که با این بودجه 4540s بهترین انتخابه . بک لایت کیبورد رو هم بیخیال شو .از 4540s راضی هستید؟! خیلیا این نقد رو بر این مدل دارند که زود داغ میکنه. آیا همینطوره ؟! میشه یه نقد و بررسی کوچک راجع به این مدل بفرمایید؟! ممنون
سلام من خودم 4540 دارم ولی حرف کاربر AMD.POWER رو هم تایید میکنم که گفتن خرابی HP زیاده ایشون درست میگن کلا لپتاپهای HP مخصوصا سری پروبوک که خیلی هم مدلهای مختلفی داره از جمله :4540-4530 که خود این دو مدل هم خیلی ریز میشه و مدلهای دیگه ای داره دو نوع نظر راجع بهشون هست یا گروهی ان که خیلی از لپ تاپشون راضین یا اینکه اصلا راضی نیستن حد وسط نداره !
توصیه میکنم اگه تصمیمت برای خرید 4540 HP قطعی شد حتما حتما با گارانتی معتبر بگیر .(دیدم که مشکلی داشته لپ تاپ که فقط با تعویض حل شده )
از نکات منفی این لپ تاپ سرعت پایین هاردش(5400) هست نکات مثبتش هم که زیاده از جمله بدنه الومینیومی ، صفحه نمایش عالی مخصوصا تو فضای باز و ....
راجع به داغ کردن پرسیده بودی من با نرم افزاری درجه حرارت قطعات رو ندیدم و حتی موقع کار کردن هم چیزی احساس نمیکنم ولی اگر داغ شدن روی کارایی سیستم تاثیر گذار هست برای من که سرعت سیستم در روشن بودن دراز مدت (بیش از 6 ساعت) هیچ فرقی با یک ساعت اول نمیکنه .
شرمنده من اطلاعی ندارم
سلام. کلیدهای کم کردن یا زیاد کردن نور صفحه کار نمکنه کیبرد سالم اما کار نمیکنه اگه امکان داره بهم ایمیل بزنید [email protected]سلام !
منبع موصق نمیدونم چیه ولی من خودم 4540 دارم و نور زیر کیبورد نداره .
البته روی دکمه Caps Lock گوشه سمت راستش یه چراغ کوچولو داره که نشون میده روشن هست یا نه
سوالی بود ما در خدمتیم .
درایورها رو نصب کنین درست میشهسلام. کلیدهای کم کردن یا زیاد کردن نور صفحه کار نمکنه کیبرد سالم اما کار نمیکنه اگه امکان داره بهم ایمیل بزنید [email protected]
نور صفحه کلید چیز بسیار پرکاربردیه در تاریکی . بهتره بی خیالش نشن:general510:بک لایت کیبورد رو هم بیخیال شو .
هیچ منبع موثقی برای سری 4540 اینرو ننوشتهمنبع موصق داره که لپ تاپ HP Probook 4540s بک لایت (نور زیر کیبورد) داره یا نه ؟!