شروع فعالیتتون رو تو این تاپیک تبریک میگم، در نظر بگیرید الان شما ریسک زیادی رو با سیستمی مرتکب شدید که از 17 بازی تا اینجا تنها 7 مورد درست رو رقم زده بنابراین دقت سیستم 41 درصد هست که اصلا خوب نیست. امیدوارم اگه احیانا روزانه 10تا شرط و اون هم روی یک سیستم O/U انتخاب میشند همگی تحلیلهای خوبی پشتشون باشه که البته الان قضاوت در مورد عملکرد سیستم در بلند مدت زود هست و باید ببینیم چه نتایجی رو در ادامه شاهد هستیم. مقدار Stake رو هم برابر 2.5 - 5 درصد سرمایهتون در نظر بگیرید که الان با احتساب بستن 100 دلار روی هر بازی حداقل باید 4000 دلار سرمایه داشته باشید.
در مورد سیستم HT/FT بدلیل پیچیدگیهای خاصی که در انجام تحلیلهای مربوط به خودش داره از ریسک بسیار زیادی برخوردار هست و اینکه در مدت پنج روز سود 100,000 درصدی داشته باشیم غیرممکن نیست اما برای هرکسی واقعا خیلی مشکله چون باید یا تعداد بازیها بسیار زیاد باشه یا ضرایب انتخابی جوابگوی این مقدار سود همراه با دقت درستی بالای 95 درصد باشند. البته من ندیدم حتی سایتهای ارائه دهنده شرطهای پرمیوم هم یک 1000 ام این مقدار سود رو برای یکماه تضمین کنند. نمیشه گفت سیستم حالت توتو هم داره چون در اونجا بیشتر روی فاکتور شانس و بختآزمایی حساب میکنیم تا اتکا به آمارهای منطقی. البته بصورت انحصاری بحث من در رابطه با این موضوع نیست ولی در هر شغل و کاری وقتی درآمد از اون حد نرمال خودش فراتر میره خود این اغراق اصل قضیه رو زیر سوال برده و نقض میکنه و نمونه هم کم نیست تو همین انجمن که بیشتر شبیه یک جک بودند تا اینکه تضمینی برای موفقیت باشند.
به هر حال آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در صورت پیروزی نهایی سیستم HT/FT برای اولین بار شاهد انقلاب بزرگی در زمینه شرطبندی حرفهای در انجمن باشیم بطوری که هر کدام از دوستان با اطیمنان خاطر بلیط اقامت خارج از کشور خودشون رو رزرو کنند :دی
دوست عزیز چند تا سایت که شرط پرمیوم ارائه میکنه رو میشه نام ببرید خیلی مشتاق شدم ببینم این سایتها نحوه فعالیتشون چه طوریه
132 دلار هم که شب سوم ضرر کردی همین جور پیش بری من که بعید می دونم سود کنی
دوست عزیز اون تبانی هایی که در ورزش انجام میشه را تعداد اندکی انجام می دهند و هیچ موقع علنی نمی کنند و به من و شما هم نمی فروشند و سودهاشون را خودشون می برند
اگر علنی می شد که 100 ها سایت پیش بینی یک شبه ورشکست می شدند
یه چند وقت پیش یه یوزری بود به نام safeline آن هم اومده بود لاین بفروشه تا نتایجش را یه مدت گذاشت دیگه خودش ول کرد ورفت
قصد تخریب شما را ندارم ولی هیچ موقع ادعای عجیب و غریب نکن و ملت را سر کار بگذار
تمام مسابقات با فرمولهای آماری پیشرفته محاسبه می شوند و در بلند مدت کل راندمان شما مثبت نخواهد بود
اینطور که من حساب کردم آمار سود و زیان با احتساب 100 دلار روی هر شرط به صورت زیر هست
شنبه : +668
یکشنبه :-296
دوشنبه :-243
سه شنبه :+83
حمع کل :+212
حناب مهرداد عزیز هم لطف کنند یه بار نتایج رو بررسی کنند تا اگه احیانا من اشتباهی کردم اصلاح بشه
موفق باشید