• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC Incredible S

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
گوشی خوبی هست
میتونم بگم بهتر از سنسیشن (نه از بابت قدرت سخت افزاری)
البته نظر شخصی من اینه
باتری بهتر
روونتر از سنسیشن
دوربین عالی
بخر دوست عزیز گوشی جالبیه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
قيمت فعليش تو بازار حول و حوش 630 (امروز دوستان 700 هم ديده بودن) بدون گارانتی البته احتمالا در چند روز آتی كمی هم گرونتر بشه با توجه به اون صرافی كه از موبايلی‌ها و بازاريا 800 ميليارد زده رفته ، قبل اين اوضاع دلار و اين خبر قيمتش حول و حوش 540 بود برای بدون گارانتی.

اينم لينك خبر : کلاهبرداری موبایل را گران کرد! (البته 800 ميليون رو اشتباه زده !‌)
اينم رقم صحيح 800 ميليارد : کلاهبرداری بزرگ در بازار ارز ؛ فرار با 800 میلیارد تومان کلاهبرداری!

Last edited:

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
گوشیه خوبیه من 3 ماه داشتمش باتریش خوبه 2 روز شارج نگه میداشت ال سی دی کیفیت خوبی داره حافظه داخلیش هم فوق العادس قابل قیاس با سنسیشن هست الان هم که 2.3.5 واسش اومد البنه باید بگم که آندروید 4 یا ICS واسش نمیاد یعنی این آخرین آپدیت رسمی هستش اگه این واست مهم نیست باید بگم عالیه سایز مناسب و خوش دست بودن و بدنه محکم رو هم بهش اضافه کن.امیدوارم کمک کرده باشم.
وقتی من خریدم نوش با گارانتی کامتل 550 بود الان با گارانتی یاس 680 تومنه حدودا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه صفحه بزرگ تر میخوای برو دیزایر اچ دی بخر قیمت هاشونم تقریبا یکیه اگه نه همون عالیه کیفیت ال سی دیش بالاست کلا قطعاتش بالاست و روونه پشیمون نمیشی

بالا