چرا به همه میگم اس4؟:
وزن کمتر-سایز بزرگتر نمایشگر برا بازی و نت بهتر جواب میده درحالی که از وان کوچیکتره-صفحه نمایش خیلی بهتر-مموری میخوره-گوشی قابل تعمیره طبق بررسی سایت ifixit وان خیلی سخت باز میشه و وسایل مخصوص میخواهد که احتمالا تو ایران نیست-دوربین بهتر12مگاپیکسل در برابر 4 مگاپیکسل(میدونم وان اولتراپیکسله)-آپدیت بهتر و پشتیبانی بهتر سامسونگ-بهتر جواب پس دادن سامسونگ-cortex a15 در برابر کریت که حدود 20تا 30درصد سریع تره-گرافیک با توان بیشتر-محافظ صفحه بهتر-سنسورهای بیشتر-ویژگی های نرم افزاری مثل Air view و ...-
احتمال خرابی وان زیادتره-رابط کاربری بهتر-
بازم بگم؟
وزن ایفون 112 گرم
سایز صفحه نمایش رو قبول دارم خوبه ولی یکم بزرگه برام به نظرم 4 کوچیکه و 5 بزرگ 4.5 عالیه از نظر من
صفحه نمایش هم چشم ادم نمیتونه تشخیص بده فکر کنم بالای 336 ppi رو پس یعنی الکی .مگه اینکه بخوای با میکروسکوپ ببنی(htc بهترین صفحه نمیاش رو داره از لحاظ کیفیت 469 ppi)
خب اینو نمیدونستم که htc بعد تعمیره که یکم کارو سخت میکنه واسه ادم
ولی خوب اینم بگم من خودم با اس2 کار کردم خیلی به بوت لودرش اعمادی نی و اگه خیلی رام بریزی ممکنه نیاز به jtag بشه
دورینشم همون حده htc هست دوربین htc رو باهاش کارکردی خیلی عالی هست
همین cpu خیلی قوی خودش یک درد سره چون همین باعث داغ شدن گوشی میشه درست استفاده نکردن از گوشی انگار روی پراید موتور بوگاتی ببندی
محافظ صفحه هم با بوف حل میشه کسی که دو میلیون پول گوشی میده 25 تومن هم میدم برای برچسب بوف که با چکش هم بزنی هیچیش نشه
تو سنسور که اصلا بحثی نیست واقعا سامسونگ عالی کارکرده
ویژگی های نرم افزاری به نظر من گالری zoe htc فوق العاده کار کرده یعنی یک چیزی اونور تر از محشر
احتمال خرابی رو گفتم خبر ندارم
رابط کاربری تو htc خیلی زیبا تره نسبت به تاچ ویز ولی سامسونگ ساده تره گوشی
یعنی دنبال سادگی باشی سامسونگ دنبال زیبایی باشه htc
امیدوارم نظرامو خوب گفته باشم هر جا به نظرت اشتباست بگو
خیلی هم ممنون نظر دادی