• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC one vs Iphone 5 ?

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نظر دوستان در مورد سونی Z چیه ؟ ارزش خرید داره ؟

با عرض معذرت از صاحب تاپیک !

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
نظر دوستان در مورد سونی Z چیه ؟ ارزش خرید داره ؟

با عرض معذرت از صاحب تاپیک !

به نظر من که عالیه اما نمیدونم چرا بعضی ها ناراضی اند (فکر میکنم سری اولش رودارن)

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
اره من دختر

اول ظاهر من نمیخوام پلاستیک دستم بگیرم

دوست من هی میگی قوی تره قوی تره اره رو کاغذ 10 برابر قوی تر اما تو کار نه
شما یه باگ تو 5 پیدا کن من بهت جایزه میدم شده یه بازی کم بیاره؟؟ تو 6 هم قرار 2 هسته ای استفاده بشه میدونی چرا؟؟ چون مهم مچ شدن اون ها با همدیگست
شما مسی رو با رونالدو با تکتک ستاره های دیگه کنار هم جمع کنی موفق میشی؟؟؟ نه چون مچ بودن خیلی بهتر از ............

شاید پلاستیک همینجوری باشه تکتک چیزاش خوبه اما کنار هم = 1100 پیشرفته(این برای خنده گفتم جدی نگیر)

شما با همین ظ یا پلاستیکتون تو حالت گیم باش گوشیت زنگ بخوره 3.4 میره تو باقالیا تا دوباره ردیف شه

کسی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد اما کسی رو خودش رو بخواب زده باشه نه
یه سری طرفدارای پلاستیک این مدلی ان

ایفون 5 خوبه ولی در حدی نیست که بخواد با اس 4 و وان مقایسه بشه یه بنچمارک ساده بگیری خیلی راحت به این موضوع پی میبری.ایفون 5 روونه و لگ نداره چون محیط و اینترفیسش خیلی ساده و یکنواخته.تو بازی کم نمیاره ولی بازی کردن با یه صفحه فسقلی چه لذتی داره؟والا هیچی به قران .ایفون فقط تا زمانی که استیو زنده بود ایفون بود چون با معرفی ایفون 5 واقعا رسما ریدن .خیلی بده ادم 2.5 پول گوشی بده هر روز شاهد رنگ رفتگی بدنه گوشیش بشه پلاستیک هرچی ام باشه این مشکلارو نداره.والا بخوام باگ ایفون 5 رو واست بشمارم تمومی نداره چون خودم قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم بعد 1 ماه با کلی ضرر فروختم.یکیش همین رنگ رفتگیش.یکیش وقتی وای فای روشنه و صفحه رو قفل میکنی وای فای خاموش میشه خود به خود.دلیوری نداره که 1100 نوکیا داره-محدودیاتش واقعا مسخرست میخوای یه اهنگ بریزی 2 ساعت باید با اون ای تونز ور بری و کلی مکافات.خداوکیلی 90 در صد کسایی که ایفون دارن حتی بلد نیستن از 10 درصد امکاناتش استفاده کنن فقط و فقط به خاطر کلاس و اون ارم اپل که دیگه خز شده استفاده میکنن.یه نفر که واقعا بخواد از گوشیش کار بکشه خودش میدونه که چه گوشی بهتره ولی واسه کسی که صرفا میخواد با گوشیش کلاس بذاره و رنگ و قیافه گوشیش واسش مهم باشه همون ایفون خوبه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
ایفون 5 خوبه ولی در حدی نیست که بخواد با اس 4 و وان مقایسه بشه یه بنچمارک ساده بگیری خیلی راحت به این موضوع پی میبری.ایفون 5 روونه و لگ نداره چون محیط و اینترفیسش خیلی ساده و یکنواخته.تو بازی کم نمیاره ولی بازی کردن با یه صفحه فسقلی چه لذتی داره؟والا هیچی به قران .ایفون فقط تا زمانی که استیو زنده بود ایفون بود چون با معرفی ایفون 5 واقعا رسما ریدن .خیلی بده ادم 2.5 پول گوشی بده هر روز شاهد رنگ رفتگی بدنه گوشیش بشه پلاستیک هرچی ام باشه این مشکلارو نداره.والا بخوام باگ ایفون 5 رو واست بشمارم تمومی نداره چون خودم قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم بعد 1 ماه با کلی ضرر فروختم.یکیش همین رنگ رفتگیش.یکیش وقتی وای فای روشنه و صفحه رو قفل میکنی وای فای خاموش میشه خود به خود.دلیوری نداره که 1100 نوکیا داره-محدودیاتش واقعا مسخرست میخوای یه اهنگ بریزی 2 ساعت باید با اون ای تونز ور بری و کلی مکافات.خداوکیلی 90 در صد کسایی که ایفون دارن حتی بلد نیستن از 10 درصد امکاناتش استفاده کنن فقط و فقط به خاطر کلاس و اون ارم اپل که دیگه خز شده استفاده میکنن.یه نفر که واقعا بخواد از گوشیش کار بکشه خودش میدونه که چه گوشی بهتره ولی واسه کسی که صرفا میخواد با گوشیش کلاس بذاره و رنگ و قیافه گوشیش واسش مهم باشه همون ایفون خوبه.

یعنی رسما طرف خره واسه کلاس 2.5 میلیون پول گوشی بده
داداش درسته یک سری محدودیت ها داره گوشی ولی دیگه اونقد نزن تو سرش

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
یعنی رسما طرف خره واسه کلاس 2.5 میلیون پول گوشی بده
داداش درسته یک سری محدودیت ها داره گوشی ولی دیگه اونقد نزن تو سرش

داداش من تو سرس نزدم فقط این فن های اپل چشماشونو رو همه چی بستن و فکر میکنن ایفون شده زندگی.در حالی که اصلا اینطور نیست.اخه خداوکیلی کار با یه گوشی 4 اینچی لذت داره یا 5 اینچی؟تو وبگردی تو بازی و... من خودم اکثر اطرافیام ایفون دارم ازشون که میپرسم واسه چی ایفدن گرفتی اکثرشون میگن واسه کلاسش.ادم گوشیو میگیره که خودش ازش لذت ببره یا فقط باهاش کلاس بذاره من فقط تو ایفون از یه چیزش خوشم میاد که واسه بازیاش دنگ و فنگ اندروید رو نداره و فایل دیتا لازم نداره یه فایلو دانلود میکنیو نصب میکنی و بازی میکنی .من هیچوقت طرفدار برند خاصی نبودم هر برندی که خوب باشه میرم سمت اون الانم واقعا سامسونگ منو راضی نگه داشته از هرلحاظ ولی مثلا ببینم بعدها سونی یه گوشی توپ و باحال بده میرم سمت اون

akbar007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من الان خودم ایفون 5 دارم ولی واقعا از محیط ساده و یکنواختش خسته شدم انگار اسباب بازیه هیچی نداره خیلی پشیمونم از خریدش.تو ios 7 هم دقیقا از اندروید کپی برداری کرده خیلی زشت شده ios 7 .اپل دیگه اون پرستیژ قبل رو نداره

Sent from my iphone using Tapatalk 2

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270

عزیز من شما راست میگی هیچ جوابی من ندارم بگم خوبه ؟؟!!!

شما موتور بوگاتی هم رو نیسان ببندی بازم نیسان
در مورد صفحه :عالیه من تا حالا هرگوشی داشتم صفحش کوچیکتر این بود گوشی میخوام(c5 legend onev.....) تلوزیون همراه که نمیخوام

در مورد ایراد های نرف افزاری مثه خاموش شدن wifi یا نداشتن دلیوری همش با اپلیکشن حل میشه (میخوای برای دلیوری نرم افزار بگم ؟؟؟!!)

میدونی چرا خیلی ایرانی ها این گوشی رو بد میدونن؟/ چون طرف گوسفند میفروشه میره میخره بعد میگه چرا کار باهاش سخته

sami_s2

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
به نظرم ایفون بگیر بهتره

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وان بیشتر از اس4 داغ نکنه کمتر داغ نمیکنه
اس4 اونقدرا که میگن داغ نمیکنه فقط یکم گرم میشه اونم موقع بازی سنگین
خداییش من گوشیم e250 هست وتو این گوشی از سامسونگ اصلا راضی نیستم ولی تو اندروید خوب کارکرده
من نه اندروید دارم نه ios ولی باهردوکارکردم میگم اندروید تعصبم ندارم
1-اس4
2-وان

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
من هم با ای اواس کار کردم وهم با اندروید
من به شخصه ای او اس رو بیشتر ترجیح میدم

زمان که ای250 قدرت بلامنازع نوکیا بود وبس /ولی الان کوجاس؟
سامسونگ در حال حاضر بهترینه تو اندروید
اس4 مشکل دارن که اینقدر داغ میکنند داغ کردنم حدی داره
اما مشکلش با یه آپدیت حل میشه

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
بابا طرف دیگه داره 5 میگیره
تقریبا همه میگن 5 یه دوست عزیز میگه پلاستیک(اصلا تو مقایسه حرفی از این نیست)

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
بابا طرف دیگه داره 5 میگیره
تقریبا همه میگن 5 یه دوست عزیز میگه پلاستیک(اصلا تو مقایسه حرفی از این نیست)
حسین داداش اینقده زیاده نمیدونم از کدومک یکی از بچه ها بگیرم :|

Last edited:
بالا