نظر دوستان در مورد سونی Z چیه ؟ ارزش خرید داره ؟
با عرض معذرت از صاحب تاپیک !
اره من دختر
اول ظاهر من نمیخوام پلاستیک دستم بگیرم
دوست من هی میگی قوی تره قوی تره اره رو کاغذ 10 برابر قوی تر اما تو کار نه
شما یه باگ تو 5 پیدا کن من بهت جایزه میدم شده یه بازی کم بیاره؟؟ تو 6 هم قرار 2 هسته ای استفاده بشه میدونی چرا؟؟ چون مهم مچ شدن اون ها با همدیگست
شما مسی رو با رونالدو با تکتک ستاره های دیگه کنار هم جمع کنی موفق میشی؟؟؟ نه چون مچ بودن خیلی بهتر از ............
شاید پلاستیک همینجوری باشه تکتک چیزاش خوبه اما کنار هم = 1100 پیشرفته(این برای خنده گفتم جدی نگیر)
شما با همین ظ یا پلاستیکتون تو حالت گیم باش گوشیت زنگ بخوره 3.4 میره تو باقالیا تا دوباره ردیف شه
کسی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد اما کسی رو خودش رو بخواب زده باشه نه
یه سری طرفدارای پلاستیک این مدلی ان
یعنی رسما طرف خره واسه کلاس 2.5 میلیون پول گوشی بدهایفون 5 خوبه ولی در حدی نیست که بخواد با اس 4 و وان مقایسه بشه یه بنچمارک ساده بگیری خیلی راحت به این موضوع پی میبری.ایفون 5 روونه و لگ نداره چون محیط و اینترفیسش خیلی ساده و یکنواخته.تو بازی کم نمیاره ولی بازی کردن با یه صفحه فسقلی چه لذتی داره؟والا هیچی به قران .ایفون فقط تا زمانی که استیو زنده بود ایفون بود چون با معرفی ایفون 5 واقعا رسما ریدن .خیلی بده ادم 2.5 پول گوشی بده هر روز شاهد رنگ رفتگی بدنه گوشیش بشه پلاستیک هرچی ام باشه این مشکلارو نداره.والا بخوام باگ ایفون 5 رو واست بشمارم تمومی نداره چون خودم قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم بعد 1 ماه با کلی ضرر فروختم.یکیش همین رنگ رفتگیش.یکیش وقتی وای فای روشنه و صفحه رو قفل میکنی وای فای خاموش میشه خود به خود.دلیوری نداره که 1100 نوکیا داره-محدودیاتش واقعا مسخرست میخوای یه اهنگ بریزی 2 ساعت باید با اون ای تونز ور بری و کلی مکافات.خداوکیلی 90 در صد کسایی که ایفون دارن حتی بلد نیستن از 10 درصد امکاناتش استفاده کنن فقط و فقط به خاطر کلاس و اون ارم اپل که دیگه خز شده استفاده میکنن.یه نفر که واقعا بخواد از گوشیش کار بکشه خودش میدونه که چه گوشی بهتره ولی واسه کسی که صرفا میخواد با گوشیش کلاس بذاره و رنگ و قیافه گوشیش واسش مهم باشه همون ایفون خوبه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
یعنی رسما طرف خره واسه کلاس 2.5 میلیون پول گوشی بده
داداش درسته یک سری محدودیت ها داره گوشی ولی دیگه اونقد نزن تو سرش
ایفون 5 خوبه ولی در حدی نیست که بخواد با اس 4 و وان مقایسه بشه یه بنچمارک ساده بگیری خیلی راحت به این موضوع پی میبری.ایفون 5 روونه و لگ نداره چون محیط و اینترفیسش خیلی ساده و یکنواخته.تو بازی کم نمیاره ولی بازی کردن با یه صفحه فسقلی چه لذتی داره؟والا هیچی به قران .ایفون فقط تا زمانی که استیو زنده بود ایفون بود چون با معرفی ایفون 5 واقعا رسما ریدن .خیلی بده ادم 2.5 پول گوشی بده هر روز شاهد رنگ رفتگی بدنه گوشیش بشه پلاستیک هرچی ام باشه این مشکلارو نداره.والا بخوام باگ ایفون 5 رو واست بشمارم تمومی نداره چون خودم قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم بعد 1 ماه با کلی ضرر فروختم.یکیش همین رنگ رفتگیش.یکیش وقتی وای فای روشنه و صفحه رو قفل میکنی وای فای خاموش میشه خود به خود.دلیوری نداره که 1100 نوکیا داره-محدودیاتش واقعا مسخرست میخوای یه اهنگ بریزی 2 ساعت باید با اون ای تونز ور بری و کلی مکافات.خداوکیلی 90 در صد کسایی که ایفون دارن حتی بلد نیستن از 10 درصد امکاناتش استفاده کنن فقط و فقط به خاطر کلاس و اون ارم اپل که دیگه خز شده استفاده میکنن.یه نفر که واقعا بخواد از گوشیش کار بکشه خودش میدونه که چه گوشی بهتره ولی واسه کسی که صرفا میخواد با گوشیش کلاس بذاره و رنگ و قیافه گوشیش واسش مهم باشه همون ایفون خوبه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام
به نظرم ایفون بگیر بهتره
حسین داداش اینقده زیاده نمیدونم از کدومک یکی از بچه ها بگیرم :|بابا طرف دیگه داره 5 میگیره
تقریبا همه میگن 5 یه دوست عزیز میگه پلاستیک(اصلا تو مقایسه حرفی از این نیست)
حسین داداش 5 از بس زیاده نمیدونم از کدوم یکی از بجه ها بگیرم :|