منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

http://192.168.1.1/ رو می زنم ولی نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم !

Full

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
1
درود

مودمم ایسوس هست و می خوام وارد تنظیماتش بشم http://192.168.1.1/ رو می زنم ولی

yizihpmzwt1t8qpcpc7t.jpg
 

erfan.f

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2012
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
4
سن
25
سلام مودم منم یه بار اینجوری شد که کلافه شده بودم ..اما از متخصص های اینجا هم پرسیدم نتونستن حلش کنن...زنگ زدم به 9092301540 سریع درستش کردند ...من فقط 1هفته داخل پرشین تولز بودم نتیجه نداد
 

Hamed57

Registered User
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2011
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
2
اگه درست نشد یک سوزن فشار بده پشتش ریست میشه
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
723
محل سکونت
Tehran / Iran
مواردی که باید برای ورود به تنظیمات مودم در نظر بگیرید:

1- آدرس پیش فرض مودم و یا آدرس جدید آن (در صورت تغییر آدرس از داخل تنظیمات، میبایست آدرس جدید را داشته باشید).
2- ارتباط مودم به رایانه ای که قصد ورود به تنظیمات مودم را دارد میبایست به واسطه کابل شبکه باشد (اکثر مودم ها به صورت پیش فرض امکان ورود به تنظیمات رو روی شبکه بی سیم نمیدند، مگر آنکه در داخل تنظیمات مودم این امکان را فعال کرده باشید)
3- کارت شبکه دستگاهی که قصد ورود به تنظیمات مودم را دارد میبایست دارای IP Address ای فعال و در محدوده معین و مترادف با IP Address مودم باشد (برای مثال، برای مودمی که IP آن 192.168.1.1 باشد، کارت شبکه رایانه شما میبایست IP ای نظیر 192.168.1.2 و با subnet mask ای برابر با 255.255.255.0 باشد)

حالا IP مودم رو از تو دفترچه اش در بیاورید، IP رایانه خود را تنظیم کنید و وارد تنظیمات مودم شوید. در صورت عدم موفقیت، یک بار هم تنظیمات مودم را با ریست کردن آن پاک کنید تا از عدم تغییر آدرس پیش فرض آن اطمینان حاصل کنید.
 

Full

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
1
من Local Area Connection رو نیگاه کردم

ct575n48s5ozkb3l5t0.jpg


Wireless Network Connection

r9mjxif7ep4bwlxg3.jpg


چه ای پی برای مودم باید یزنم ؟

می بخشید مبتدی هستم !!
 

silverstar292

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
731
لایک‌ها
1,898
سن
33
محل سکونت
kashan
192.168.1.10
255.255.255.0
192.168.1.1
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
723
محل سکونت
Tehran / Iran
من Local Area Connection رو نیگاه کردم

مشاهده پیوست 149290


Wireless Network Connection

مشاهده پیوست 149291


چه ای پی برای مودم باید یزنم ؟

می بخشید مبتدی هستم !!

192.168.1.10
255.255.255.0
192.168.1.1

اینی که سیلور استار نوشته رو میتونی بذاری، البته نیازی به تنظیم Gateway نیست، چون میخوای بری تو مودم نه اینترنت.

اول IP رو تنظیم کن دستی باشه نه اتوماتیک:
Use the following IP address

بعد این اعداد رو تو دو کادر پایین وارد کن:
IP Address: 192.168.1.111 (به جای 111 هر عددی تو محدوده 2 تا 254 میتونی بذاری، فرقی نداره تا زمانیکه دستگاه دیگه ای روی شبکه از اون IP استفاده نکنه، اگه ارور IP Conlict ویندوز بهت داد یعنی IP ای که وارد کردی در حال استفاده است)
Subnet mask: 255.255.255.0

حالا باید بتونی به مودم وارد بشی با شبکه LAN سیمی. (local area network)

اگه مطمئنی که با سیم وصلی، IP هم درست وارد کردی و هنوز مشکل داشتی ممکنه IP مودمت چیز دیگه ای باشه، اول بگرد دفترچه مودمت رو پیدا کن که IP اش را از توش در بیاری.
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,479
لایک‌ها
627
سن
36
محل سکونت
Zombieland
یا پراکسی روی Internet Explorer روشنه .. ( شاید هم Proxifier چیزی اجراست ) ..

یا اینکه IP مودم رو شما قبلا عوض کردی و دیگه 192.168.1.1 نیست .. یه بار مودم Reset کن تا خیالت راحت بشه ..
 

Full

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
1
خدا نگهدارتون باشه

حل شد
تشکر فراوان
 

asal a

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام.خسته نباشید. من تازه عضو شدم.یه مشکلی دارم میخوام رمز ست شده در مودمو عوض کنم باید چطوری انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی داره از اینترنتم استفاده میکنه ممنون میشم سریع جواب بدید و مرحله به مرحله بگید چیکار کنم چون هیچی بلد نیستم.ممنون میشم.
 

asal a

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
راستی مودمم تی پی لینکه و با کابل کانکت میشم.از طریق یوزر و پسوردم وارد نمیشم توی دیوایس منیجر ، نتورک اداپتورو اینیبل میکنم و وارد نت میشم
 

JetXT

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
2,856
لایک‌ها
513
محل سکونت
Tehran
پسورد وایرلس رو باید عوض کنید مگه مودم وایرلس هست؟ چطوری فهمیدید که یکی داره استفاده میکنه؟
در ضمن دلیلی نداره که nbetwork adapter رو غیر فعال کنید dialup که نیست
 

saresa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2012
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
14
محل سکونت
اهــواز
باید وارد کانفیگ مودمت بشی و رمز عبورتو عوض کنی
اول کابل مودم رو به کارت شیکه وصل کن بعد کارت شبکه خودتو تو رنج Ip مودم قرار بده و بعد Ip مودم رو توی آدرس بار وارد کن و وارد تنظیمات مودم شو
 

asal a

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
پسورد وایرلس رو باید عوض کنید مگه مودم وایرلس هست؟ چطوری فهمیدید که یکی داره استفاده میکنه؟
در ضمن دلیلی نداره که nbetwork adapter رو غیر فعال کنید dialup که نیست

من از طریق سامانه سرویس دهی به مشترکین متوجه شدم توی گزارش اتصالات دیدم چون شناسه ی من با اون فرق داشت.حالا مشکلم حل شد ممنون
 

Zohre2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام، من تا دیروز مشکلی برای اتصال نت نداشتم اما امروز نمی تونم کاننکت بشم و این پیغامو میده
wireless network connection doesn't have a valid ip configuration
با فرمان cmd مودم رو ریست کردم، و روی اتصال اتوماتیک کلا گذاشتم ولی جواب نداد
مودمم تی پی لینکه
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,917
لایک‌ها
8,429
محل سکونت
ROOT
سلام، من تا دیروز مشکلی برای اتصال نت نداشتم اما امروز نمی تونم کاننکت بشم و این پیغامو میده
wireless network connection doesn't have a valid ip configuration
با فرمان cmd مودم رو ریست کردم، و روی اتصال اتوماتیک کلا گذاشتم ولی جواب نداد
مودمم تی پی لینکه
تایپیک قدیمی بالا نیارید دوست عزیز :)
‏13 می 2013

=========================================
چراغ اینترنت روشنه ؟
بعد از تعویض ویندوز،‌ اینطوری شده ؟
 

Zohre2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
اره چراغ اینترنت روشنه و ، ویندوز رو هم عوض نکردم
البته امروز همزمان با این مشکل انتی ویروس اوستم هم تموم شد(یکساله رایگان بود)
 

Mokey

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2014
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
31
با سلام
آقایان من هم مشکل دوست عزیزمون جناب Full رو داشتم منتهی با این تفاوت که اگر مدتی مودم رو خاموش کنم و بعد از چند دقیقه وصل کنم می تونم با آی پی 192.168.1.1 وارد صفخه تنظیمات بشم اما بعد از چندثانیه (به قدری که اصلا نمیشه تغییراتی در تنطیمات داد) دیگه به هیچ یک از بخش های صغحه تنظیمات دسترسی ندارم ... تمام راههایی که دوستان و سایتهای دیگه از قبیل ریست فکتوری ، آی پی مانوئل و ... هم ذکر کردند هم حلال مشکلات بنده نشد ...
مودم بنده Huawei SmartAX MT 800 و ویندوزمم هم 8 64 بیتیه.
البته فکر نمی کنم دیگه راه حلی مونده باشه ، فقط اگه میشه راهنمایی کرده و من بتونم این آپشن کوفتی redial if line is dropped رو تو ویندوز 8 پیدا کنم ، تا حداقل در صورت قطعی به صورت خودکار وصل بشم ، هر چی گشتم نتونستم تو ویندوز 8 پیداش کنم !
لطف کنید بنده رو هم راهنمایی کنید ممنون می شم...
با تشکر
 

ebiii

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
584
لایک‌ها
56
من مودم نت گر دارم اصلآ نمیشه ..........
 

roll

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
25
سلام ببخشید اینجا میگم من ادرس مودمم192.168.1.1رو میزنم اما وارد نمشه چش شده اگ کسی میدونه اینجا بهم بگه اون ای پی هارو هم زدم نشد:((((
 
بالا