• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

http://www.blogger.com باز نميشود

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان,

فقط ميخوام بدونم همچين چيزي چطور ممكنه؟

blogger.jpg

نه firewall دارم نه browser رو دستكاري كرده ام. دارم پاك خل ميشم به دادم برسين!

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
be man ham hamin joor shodeh natars dorost mishe faghat vaghti ke kheily mardom miyan toosh server qati mishe :shock: aghar khodesh dorost nashod REFRESH bezan ta dorost behse ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اگر اشكال از خود بلاگر نباشه ممكنه كه شما coockie رو disable کرده باشين و از قبل هم remember me رو زده باشين و خلاصه ميخوا تا login کنه قاطي ميکنه...
البته اين در حد يه حدسه.

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من هم از اين مشكل كم نداشته ام. با اين تفاوت كه اينترنت من LAN دانشگاه است و هم PROXY دارد هم FIREWALL! توي سايت (اتاق كامپيوتر) دانشكده هم بعضي كامپيوترها درستن و چند تايي اينجورين و بلاگر را نميارن. ايرادي هم كه مي گيرن آشنا نيست و مي گن The page cannot be Displayed و بعدش هم مي گن بريد Home Pageش! در هر حال هر كاري كردم، نتونست بره تو بلاگر. آخرش اينكه رفتم آلتاويستا (گوگل اين كار رو نكرد) و از اونجا رفت بلاگر رو آورد. بعدش هم ايرادش برطرف شد. فقط يك مشكل بزرگ!
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>تمپليت هام ناپديد شده اند!!! :eek: </span>

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
[left:8927c580be]same thing happened to me the template of my weblog is still gone for me i dont know what to do :!: i guess its because the blogger is changing to Dano...
Alomsot all the Bloggers have experienced this Today :( or Should i Say ALL OF THE BLOGGERS HAVE EXPERIENCED IT :!: i hope this ends when every Blogger user thing changes to Blogger Basic in May, 26, 03 and thats tomorrow from right now that im posting this.[/left:8927c580be]

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
آقا من هم از اين مشكل كم نداشته ام. با اين تفاوت كه اينترنت من LAN دانشگاه است و هم PROXY دارد هم FIREWALL! توي سايت (اتاق كامپيوتر) دانشكده هم بعضي كامپيوترها درستن و چند تايي اينجورين و بلاگر را نميارن. ايرادي هم كه مي گيرن آشنا نيست و مي گن The page cannot be Displayed و بعدش هم مي گن بريد Home Pageش! در هر حال هر كاري كردم، نتونست بره تو بلاگر. آخرش اينكه رفتم آلتاويستا (گوگل اين كار رو نكرد) و از اونجا رفت بلاگر رو آورد. بعدش هم ايرادش برطرف شد. فقط يك مشكل بزرگ!
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>تمپليت هام ناپديد شده اند!!! :eek: </span>

[left:843d471e68]<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>I have the same problem every thing worked fine untill today I went to edit my template and it was gone!
I couldnt bleive my eyes it was empty.
2 bloggers emailed me and I said it's probably the new Blogger and it has to do with DANO.
Mr.ehsan if you are here please tell us what to do to see our templates in the editing box.</span>[/left:843d471e68]

بالا