• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

human reign hru.4 limited

188

Registered User
لایک‌ها
5
من محمود خان رو از قدیم میشناسم،واسطه دوستیمون هم محمد ار ام اس بود،شما ها شاید سن سیستم بازتون قد نده ایشون رو بشناسید،اینطور که شما میگید نیست،100% اجازه فعالیت به شما هم تو بازار نداده که پشت سرش اینطور میگید،نگو نه که در جریانش هستم،تو همه سایتها هم پشت سرش حرف زدند،از ساندی شاپ بگیر که خودش جزء چند نفری بود اونجا راه انداخت،کسایی متهمش کردند که الان خودشون سایت زدند و دارند با عوض کردن 4 تا خازن مردم رو گول میزنند و وعده صدای خوب رو میدن،جالبه طرف درست نمیتونه صحبت کنه برای هم نوشابه باز میکنند و مهندس مهندس میگن،دمش گرم با اون معرفتش که با اینکه این همه تو ساندی پشتش حرف زندند ولی اجازه داد کسی پشت سر وحید دیکسل تو تی تی حرف بزنه سر همون کیک پنل فاضلابی که به a min انداخته بود،این میلاد خان همه که تو همه موارد میاد علیه محمود موضع میگیره از اولین کسایی بود که به دلیل کاسبی از تی تی انداختنش بیرون،هر موقع کسی رو پیدا کردید که ار محمود غیراز مسئله بازار ناراحت بود،کلا حق با شما خواهد بود

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
من محمود خان رو از قدیم میشناسم،واسطه دوستیمون هم محمد ار ام اس بود،شما ها شاید سن سیستم بازتون قد نده ایشون رو بشناسید،اینطور که شما میگید نیست،100% اجازه فعالیت به شما هم تو بازار نداده که پشت سرش اینطور میگید،نگو نه که در جریانش هستم،تو همه سایتها هم پشت سرش حرف زدند،از ساندی شاپ بگیر که خودش جزء چند نفری بود اونجا راه انداخت،کسایی متهمش کردند که الان خودشون سایت زدند و دارند با عوض کردن 4 تا خازن مردم رو گول میزنند و وعده صدای خوب رو میدن،جالبه طرف درست نمیتونه صحبت کنه برای هم نوشابه باز میکنند و مهندس مهندس میگن،دمش گرم با اون معرفتش که با اینکه این همه تو ساندی پشتش حرف زندند ولی اجازه داد کسی پشت سر وحید دیکسل تو تی تی حرف بزنه سر همون کیک پنل فاضلابی که به a min انداخته بود،این میلاد خان همه که تو همه موارد میاد علیه محمود موضع میگیره از اولین کسایی بود که به دلیل کاسبی از تی تی انداختنش بیرون،هر موقع کسی رو پیدا کردید که ار محمود غیراز مسئله بازار ناراحت بود،کلا حق با شما خواهد بود
هه پسر خوب پس همه چه نمیدونی و معلوم شد سن سیستم بازیت کمتر از منه
حالا میخوای دلیل اینکه بدونی چرا من این حرفارو زدم این شمارم زنگ بزن و اگه زنگ نزنی یکی از ادم های اونی و فقط چرط میگی و ازش طرفداری میکنی
دلیل اینکه من این حرفارو میزینم فقط سره همین امپیلی بود پسر جون
09355100576

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
راسی تو یه سایت آزادی بیان باید باشه جای رفیق بازی نیست که کسی نزار پشت سری کسی حرف زد البته پشتش که نیست چون یه جای عمومی داره بیان میشه
و وحید با محمود مقایسه نکن تو سایت tt فقط راند خواری و پارتی بازی بوود

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
آقا دعوا نکنین پشت سر مردم هم غیبت نکنید ، هر کی میخواد باشه ، جنستو بفروش کیوان وارد حاشیه نشو داداش ، اونم رانته نه راند :p

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
تی تی؟؟؟؟ :D دیس ایز اِ بول شِت :general304:

بالا