• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@-= I - PHONE 3 G S - 32 GS + ITunes account-=@

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
فروش یک فروند ایفون 3GS /32 گیگ

رنگ سفید ورژن فریمور 3.1.2 و هفته 3- 2010 :)

گوشی همش 1-2 هفته کارکرده و بس !! من قبلا 16 داشتم تاپیکشم هست اونو فروختم 32 بخرم الانم که چند روزی میشه 32 خریدم این رو هم میفروشم یه چیز دیگه بخرم ! :p کلا این گوشی بازی هم معظلی شده واسمون:wacko:

گوشی کاملا سالم و بدون خط و خراش هستش :happy:

قیمت پایه 770 تومان :)

عکس هم کسی خواست بگید تا بزارم (توافق نهایی)

((( درضمن دوستانی که دوست ندارن گوشیشون رو جیلبریک کنن به خاطر یسری مشکلات که بعدا پیش میاد ! یا اینکه دوست ندارن گوشیشون رو WAREZ Center کنن و دوست دارن فقط برن تو نخ orjinal یا برنامه مورد نظرشون کرک شدش پیدا نمیشه یا اصلا گوشیشون جیلبریک نمیشه ! )))

بنده اکانت ایتونز هم میفروشم قیمت هارو توPM جویا بشید : )

و اگه گوشی با قیمت پایه یا بیشتر بفروش برسه تا 50 دلار میتونید از ایتونز برنامه بخرید اونم بدون دستکاری و کاملا ارجینال !و قانونی وبدون دنگو فنگ های دیگه !

و اینکه حتی 5 تومان زیر قیمت پایه بدم اون 50 دلار گیفت رو نمیدم :rolleyes:

یسری از دوستان هم هستن که نه از گوشی وقیمت حالیشون میشه نه اینکه میخوان بخرن هدفشون تنها اینه که فقط میخوان بگم اره ما هم هستیم ! :blink:

لطفا راشونو کج کنن مزاحم کارو زندگی ما هم نشن ! (اسپمر های گرام و سایر دوستاشون));)

دوستانی هم که فک میکنن قیمت خوبه بسم الله

اونایی هم که فک میکنن قیمت بالاس باید بگم نوش تو اینجا 950 هست تهران هم قیمت گرفتم 900 میدن

قیمت کف بازار رو نمیدونم ولی این قیمتی هست که خودشون میگن ! منم بازاریم و میدونم با چنه چونه زدن کم میکنن از مبلغ به هرحال من دارم 130+50=180 تومن زیر قیمت میدم گوشیمو

درپناه حق..

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
کلا این گوشی بازی هم معظلی شده واسمون

بله دیگه پولایی که از اسکایپ فروشی (!) زدی رو باید یک جا خرج کرد دیگه !

بنده اکانت ایتونز هم میفروشم قیمت هارو توPM جویا بشید

این سرویس هم مثل همون پولایی که به اسکایپ دادیم و شده گوشی هست دیگه ؟!

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34

واقعا دمت گرم که حرف دل منو زدي !!

شما هم اگه مشخصات يا تلفني چيزي ازش داري بده بزاريم تو امضا رسواش کنيم .

همه به خاطر 10-20 تومن از پول گذشتن اينم ديگه وقيح شده !

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
600 تومن
پولم بعد از تحویل و تست میدم !

موفق باشید

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید انلاک فکتوری هست یا نرم افزاریه ؟

فکتوری

اره دقیقا خودشه ! :)

چیزی هم که به شما ربط نداره شرکت نکن توش پسرم !:happy:

چند تا عکس میذاری داداش؟

چشم میزارم

واقعا دمت گرم که حرف دل منو زدي !!

شما هم اگه مشخصات يا تلفني چيزي ازش داري بده بزاريم تو امضا رسواش کنيم .

همه به خاطر 10-20 تومن از پول گذشتن اينم ديگه وقيح شده !

شما که اینقدر دروغ تحویل من دادی از اول اگه دروغ نمیگفتی اکانت جدید بهت میدادم لزومی هم نداشت اونقدر چرند و مزخرف تحویلم بدی ;)

600 تومن
پولم بعد از تحویل و تست میدم !

موفق باشید

ضرر نکنی حاجی یه وقت ؟!:D شما داری 600 نه اصلا واسه من 700 یه دونه تمیز که 1 هفته کار کرده بیار من خودم میخرم ازت ;)

گفتم قیمت بدین نه اینکه قیمت چرند و پرت فدات بشم همکار عزیز
630
اگر در وضعیت آکه

سلام سیروس خان

نه این قیمت خیلی ضرره واسم نهایتش 20 تومن دیگه کم کنم و 750 میتونم تقدیمش کنم

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
بزار در یک کلام بگم که پررو ، دروغ گو و ... هستی!

ایشون به قول خودش توی شهر دور افتاده ای زندگی میکنه که تا اولین عابر بانک 5 کیلومتر فاصله داره !

از هیچ دروغ و کاری هم رو گردون نیست ! مطمئن باشید به هیج کدم از حرفایی که میزنه عمل نمی کنه

میگم راستی اون ادبیات چاله میدونیتو کی رو میکنی ؟

راحت باش ! لازم نیست زیاد به خودت فشاری بیاری تا مثل آدما صحبت کنی

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
ضرر نکنی حاجی یه وقت ؟! شما داری 600 نه اصلا واسه من 700 یه دونه تمیز که 1 هفته کار کرده بیار من خودم میخرم ازت

گفتم قیمت بدین نه اینکه قیمت چرند و پرت فدات بشم همکار عزیز
780 16 گیگ نو هست .
خواستی بگو

ضمنا
شما دست دو داری 880 تومن در نظر بگیریم .
25 درصد هم کم کنیم میشه همین حدود 600 ...

موفق باشید

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
iphone hamishe fargh dashte dast doesh 35% kam nemishe

noesh ham alan 3.1.3 hast 780 ke moft nemiarzeh

3.1.2 age peyda she 850 hast

gheymat ishoon kheyli monasebe faghat moteasefa inja hame adat kardim mal moft bekharim:f34r:

با احترام به صاحب تاپیک و سایر دوستان

دوست عزیز اول لطف کنید فارسی تایپ کنید این مورد از اولین قوانین تالار های فارسی زبانه

دوم آیفون هم یک تکنولوژی و این بازار سیاه تنها در ایران وجود داره و بر میگرده به مصرف کننده ها که باید با این موراد مقابله کنند

هرگونه تکنولوژی از 20 تا 40 درصد موقع فروش از قیمت آکش یا برابری با تکنولوژی موجود در زمان عدم تولید کسر میشه
تمام این مسائیل هفته چندم شماره مودم و فریم ور و...... سیاست هایی برای ثابت نگه نداشن قیمت این برند
من کاملا با این حرف که آیفون با سایر تکنولوژی ها فرق داره و از سایرین جداست مخالفم

قیمت ایشون خوب یا بد نیازی به تائید کسی نیست فقط خریدار در این گونه تاپیک ها قیمت منطقیه خودش رو اعلام میکنه و فروشنده در صورت تمایل میتونه معامله رو انجام بده

شما اگر خریدار هستی و قیمت مناسبه می تونی خرید کنی ولی نمی تونی به کسانی که درخواست خرید دادند توهین کنی
من 630 قیمت دادم شاید کمی بیشترش هم میکردم ولی مفت خری نمی کنم روی درصد هم حساب کنی زیر 600 میوفته ولی چون چند روزه خریدند به انصاف خودم کسری رو کمتر کردم

لطف کنید پست هاتون در جهت حمایت از صاحب تاپیک توهینی به سایرین نباشه

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
780 16 گیگ نو هست .
خواستی بگو

ضمنا
شما دست دو داری 880 تومن در نظر بگیریم .
25 درصد هم کم کنیم میشه همین حدود 600 ...

موفق باشید

خوب برادر من شما خودت میگی 16 گیگ نوش رو میدن 780 من 32 دست دو با 50 دلار اکانت ایتونز میدم 750 تومن که درواقع گوشی رو شما 700 میخری !!!!!

نوش الان 900 هست من دارم 200 به خاطر همین 1-2 هفته کارش ضرر میدم درصورتی که گوشی کاملا اک و تروتمیزه

iphone hamishe fargh dashte dast doesh 35% kam nemishe

noesh ham alan 3.1.3 hast 780 ke moft nemiarzeh

3.1.2 age peyda she 850 hast

gheymat ishoon kheyli monasebe faghat moteasefa inja hame adat kardim mal moft bekharim:f34r:

ممنون شما دوست عزیز بله 16 گیگ الان همین قیمته به خاطر ورژن فریمور و مرسی که این نکته رو یاد اوری کردین

با احترام به صاحب تاپیک و سایر دوستان

دوست عزیز اول لطف کنید فارسی تایپ کنید این مورد از اولین قوانین تالار های فارسی زبانه

دوم آیفون هم یک تکنولوژی و این بازار سیاه تنها در ایران وجود داره و بر میگرده به مصرف کننده ها که باید با این موراد مقابله کنند

هرگونه تکنولوژی از 20 تا 40 درصد موقع فروش از قیمت آکش یا برابری با تکنولوژی موجود در زمان عدم تولید کسر میشه
تمام این مسائیل هفته چندم شماره مودم و فریم ور و...... سیاست هایی برای ثابت نگه نداشن قیمت این برند
من کاملا با این حرف که آیفون با سایر تکنولوژی ها فرق داره و از سایرین جداست مخالفم

قیمت ایشون خوب یا بد نیازی به تائید کسی نیست فقط خریدار در این گونه تاپیک ها قیمت منطقیه خودش رو اعلام میکنه و فروشنده در صورت تمایل میتونه معامله رو انجام بده

شما اگر خریدار هستی و قیمت مناسبه می تونی خرید کنی ولی نمی تونی به کسانی که درخواست خرید دادند توهین کنی
من 630 قیمت دادم شاید کمی بیشترش هم میکردم ولی مفت خری نمی کنم روی درصد هم حساب کنی زیر 600 میوفته ولی چون چند روزه خریدند به انصاف خودم کسری رو کمتر کردم

لطف کنید پست هاتون در جهت حمایت از صاحب تاپیک توهینی به سایرین نباشه

خواهشا سیروس جان بحث رو بیخیال شین

منم با این نظر موافقم که گوشی کار کرده درصدی ازش کم میشه و ایفون هم مثه سایر تکنولوژی ها هست ولی گوشی من زیاد کار نکرده پس فرقی هست بین گوشی که یک سال کار کرده با گوشی که 1/2 هفته کار کرده :)

هرکی میخواد فقط قیمت بده لطفا..

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
بزار در یک کلام بگم که پررو ، دروغ گو و ... هستی!

ایشون به قول خودش توی شهر دور افتاده ای زندگی میکنه که تا اولین عابر بانک 5 کیلومتر فاصله داره !

از هیچ دروغ و کاری هم رو گردون نیست ! مطمئن باشید به هیج کدم از حرفایی که میزنه عمل نمی کنه

میگم راستی اون ادبیات چاله میدونیتو کی رو میکنی ؟

راحت باش ! لازم نیست زیاد به خودت فشاری بیاری تا مثل آدما صحبت کنی

دوست من لازم نیست فرهنگ خانوادگیت رو واسه همه رو کنی :)

ایشون به قول خودش توی شهر دور افتاده ای زندگی میکنه که تا اولین عابر بانک 5 کیلومتر فاصله داره

اول شهر دور افتاده ماله....ته ! دوما از عابر بانک هم 2-3 کیلومتری دورم ! که مشکلی نیست با ماشینم میرم میام
درضمن مثه شما تو دهات نیستم اینجا هم تلفن بانک و اینترنت بانک هم داریم نبود کارمو با پیپال /لیبرتی/کردیت و... انجام میدم :)

خوب دیگه چی ؟:)

اگه مشکلی با من داری pm بزن ببینم مشکلت چیه لزومی نداره خودتو ... بدی و اینجا پست بدی چون هیچ اهمتی به حرفهای ادم های دروغگویی مثه شما و امثال شما نمیدم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
خواهشا سیروس جان بحث رو بیخیال شین

منم با این نظر موافقم که گوشی کار کرده درصدی ازش کم میشه و ایفون هم مثه سایر تکنولوژی ها هست ولی گوشی من زیاد کار نکرده پس فرقی هست بین گوشی که یک سال کار کرده با گوشی که 1/2 هفته کار کرده :)

چشم
کاملا با شما موافق هستم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
670 برای من....

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
با Nexus One عوض مي كني ؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
اگه مشکلی با من داری pm بزن ببینم مشکلت چیه

اين جک بود ؟ دوربين مخفيه؟ مرد حسابي بعد 3000 تا پي ام زدن و مزخرفات تحويل بنده دادن پي ام بزنم ببيني

مشکلم باهات چيه؟ مشکلم اينه که از واسطه اکانت که با کرديت کارد هک شده خريداري شده تحويل مردم

ميدي وقتي هم اکانت بسته بشه يه بهونه اي جور ميکني

چرا نمياي توضيح بدي به دوستان که چرا هر اکانتي مي فروشي بسته ميشه ؟ ميدونم ميگي جواب نميدم

چون وقت ندارم و اين مزخرفات ولي خودت ميدوني چون جوابي نداري ! يه توضيح بده تا دوستاني که اينکاره هستن

بيان نظر بدن ببينم واقعا چرا اکانت هاي شما بسته ميشه

در ضمن از دوستاني تعجب ميکنم که ميدونن ايشون کلاهبرداره ميخان معامله کنن باهاش ! اسم شما به زودي در

اون ليست کلاهبرداري بازارچه خواهيم ديد

Last edited:
بالا