• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@-= I - PHONE 3 G S - 32 GS + ITunes account-=@

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
اين جک بود ؟ دوربين مخفيه؟ مرد حسابي بعد 3000 تا پي ام زدن و مزخرفات تحويل بنده دادن پي ام بزنم ببيني

مشکلم باهات چيه؟ مشکلم اينه که از واسطه اکانت که با کرديت کارد هک شده خريداري شده تحويل مردم

ميدي وقتي هم اکانت بسته بشه يه بهونه اي جور ميکني

چرا نمياي توضيح بدي به دوستان که چرا هر اکانتي مي فروشي بسته ميشه ؟ ميدونم ميگي جواب نميدم

چون وقت ندارم و اين مزخرفات ولي خودت ميدوني چون جوابي نداري ! يه توضيح بده تا دوستاني که اينکاره هستن

بيان نظر بدن ببينم واقعا چرا اکانت هاي شما بسته ميشه

در ضمن از دوستاني تعجب ميکنم که ميدونن ايشون کلاهبرداره ميخان معامله کنن باهاش ! اسم شما به زودي در

اون ليست کلاهبرداري بازارچه خواهيم ديد
:)) :))

shoma hame harfat dar hade Joke

age man kart hacki dashtam ke ba adame ablahi mese to saro kale namizadm miraftam nagdesh mikardam :))

Midonesi khili bahal harf mizani ?

darzemn bazarche ham ghanon dare ham modir Mr.kashani va bagiye barobach bikar nistan be khozavalat va tohmat haye afardi mese shoma gosh bedan

{(((((( azizan sorry ro win font farsi nadashtam ke fenglish Type kardam ))))))))

aged ghar bashe esme kasi to list bere on shoma va dostat hastan ke miyay takhrib shakhsiat mikoni + topic ro be fana midi ;)

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
:)) :))

shoma hame harfat dar hade Joke

age man kart hacki dashtam ke ba adame ablahi mese to saro kale namizadm miraftam nagdesh mikardam :))

Midonesi khili bahal harf mizani ?

darzemn bazarche ham ghanon dare ham modir Mr.kashani va bagiye barobach bikar nistan be khozavalat va tohmat haye afardi mese shoma gosh bedan

{(((((( azizan sorry ro win font farsi nadashtam ke fenglish Type kardam ))))))))

aged ghar bashe esme kasi to list bere on shoma va dostat hastan ke miyay takhrib shakhsiat mikoni + topic ro be fana midi ;)

خب خوبيش اينه که پي ام هاي اون موقع رو هم همين جوري مي خوندي؟

گفتم : " مشکلم اينه که از واسطه - اکانت که با کرديت کارد هک شده خريداري شده تحويل مردم ميدي"

خودت هم ميدونستي اون کسي که ازش مي خريدي چطور اينا رو تهيه مي کنه ولي مي فروختي سود مي کردي

وقتي اکانتها بسته شدن با کمال پررويي يه ايميل به من ميده ميگه من از اين خريدم برو به خودش بگو!!

يعني من فقط سودمو ميخام و اگه بسته شد به من ربطي نداره

اصلا کسي که اينکاره باشه از لحنت ميفهمه چکاره اي !

قرار شد طفره نري و يک بار توضيح بدي چرا اکانت ها بسته ميشن؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
خب خوبيش اينه که پي ام هاي اون موقع رو هم همين جوري مي خوندي؟

گفتم : " مشکلم اينه که از واسطه - اکانت که با کرديت کارد هک شده خريداري شده تحويل مردم ميدي"

خودت هم ميدونستي اون کسي که ازش مي خريدي چطور اينا رو تهيه مي کنه ولي مي فروختي سود مي کردي

وقتي اکانتها بسته شدن با کمال پررويي يه ايميل به من ميده ميگه من از اين خريدم برو به خودش بگو!!

يعني من فقط سودمو ميخام و اگه بسته شد به من ربطي نداره

اصلا کسي که اينکاره باشه از لحنت ميفهمه چکاره اي !

قرار شد طفره نري و يک بار توضيح بدي چرا اکانت ها بسته ميشن؟

salam

che tarfee

shoma khodet gofti email taraf ro bede manam dadam dige gharar nabod account bekhari estefade bokone nesfesho bad man mablage kolesho bedam

taze on yaro be man gofte bod har accounti moshkel dasht beda ta avaz konam vali on be harfi ke zad amal nakard

hala taghsir man chiye in vasat ?

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
salam

che tarfee

shoma khodet gofti email taraf ro bede manam dadam dige gharar nabod account bekhari estefade bokone nesfesho bad man mablage kolesho bedam

taze on yaro be man gofte bod har accounti moshkel dasht beda ta avaz konam vali on be harfi ke zad amal nakard

hala taghsir man chiye in vasat ?

خب پس تقصير من و بقيه چيه که به شما اعتماد کرديم و پول واريز کرديم عزيز من؟

گناه خريداراي شما چيه ؟ شما بايد پول همه رو بدون تاخير بر مي گردوندي نه اينکه من و دوستان ديگه

رو سر بدوني و کلي هم حرف بايد از شما بخوريم

اين اشتباه از شما بود و مرتب هم اين اشتباه رو تکرار مي کني

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
خب پس تقصير من و بقيه چيه که به شما اعتماد کرديم و پول واريز کرديم عزيز من؟

گناه خريداراي شما چيه ؟ شما بايد پول همه رو بدون تاخير بر مي گردوندي نه اينکه من و دوستان ديگه

رو سر بدوني و کلي هم حرف بايد از شما بخوريم

اين اشتباه از شما بود و مرتب هم اين اشتباه رو تکرار مي کني

vala man aval ham be shoma goftam yaro gofte account ro tazmini mide

va ta ghablesh hatta ye account ham kharab nashode bod manam ghaziye ina ro namidonestam che midonestam intori mishe va dige pa pichesh nashodam
taze be man ke migoft be khatere Tahrim iran hast va ba ip iran namishe vared shod manam v////p//n nadashtam test konam

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66

va ta ghablesh hatta ye account ham kharab nashode bod manam ghaziye ina ro namidonestam che midonestam intori mishe va dige pa pichesh nashodam
taze be man ke migoft be khatere Tahrim iran hast va ba ip iran namishe vared shod manam v////p//n nadashtam test konam

عجب !
شما که خودت رو فروشنده معرفی کردی (حتی توی فروم های خارجی و به عنوان نماینده ! ) و حرفی از واسطه نزدی ... وقت سودش بود فروشنده بودی گندش که درومد با پول دزدی اکانت خریدی ... شدی واسطه ... عجب !

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34

همون زمان به شما گفتم ايشون دروغ ميگه چون من اصلا خودم با وي پي وصل ميشدم ولي شما اصلا حرف منو قبول نکردي . دليل اينکه قبلا کار ميکردن و بعد ا همه بلاک شدن هم اين بود که کارتهاي ايشون Flag شده
بودن براي بررسي و وقتي همه کارتهاش شناسايي شد ديگه اين بامبول ها در اومد
توي لاگ اکانت من مشخصات 5 تا کرديت کارد بود که همه Fail شده بودن. اينو که ديدم برام واضح شد کرديت کارتها هکي هستن

خب کار درست اين بود که : اگر ايشون واقعا وجود داشت باهاش قطع رابطه مي کرديد و در مرحله دوم پول اونا که اکانتشون قطع شده بود رو برمرگردونيد و اينکه ببخشيد که اينجوري شد و اون آقا رو هم همه جا معرفي ميکردي
اينجوري همه مي فهميدن که اگه وسط کار ضرر پيش باد پاش هستيد نه فقط پاي سود و در ضمن اطمينان به شما بيشتر ميشد

اينم جوابي که اسکايپ به من داد و من فرستادم واسه شما که اسکايپ گفته اين مشخصات رو بديد تا اکانت رو باز کنيم ولي شما گفتيد اينا رو که به من نميده گفتم خوب خودش بفرسته بازم همون حرفا تکرار شد
Hello,

Thank you for your reply.

From experience we know that certain actions are more associated with fraudulent activity on Skype than others. As a precaution we suspend anaccount if it gives us cause of

concerns. We then ask for more´information from the user before we reinstate the account.Our top priority is to ensure that Skype remains a safe place, so wehave to confirm some

information.In order to resolve this matter we must check your credit card data against our financial institutions details. We request the following information from you:

1. First 4 and last 4 digits of credit card used to make your Skype purchase (NOTE: Do *NOT* send full credit card number!), example 2134*6576 in the format ????*????.

2. Name of cardholder written on the card.

3. Issuing country of card.

We thank you for your patience and understanding and we will be looking forward to your reply.

Best regards,

Laurent

Skype Customer Support

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
خب دوست عزيز قصد پس دادن پول رو داريد يا خير؟

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
خداوند متعال ریشه تمام کلاهبردار ها را از زمین بردارد!
آمیییییییین

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
بابک جان نزدیکای اون قیمتی که بهت گفتم خواستی بدی ندایی بده ...

بالا